Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

EUROGENDFOR in Greece (Ευρωστρατός)

Eurogendfor in Greece 18-10-2011 
Επιβεβαιώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκέλα Μέρκελ την εγκατάσταση μόνιμης ευρωπαϊκής κυβέρνησης στην Αθήνα με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες, όπως είχε μεταδώσει το μεσημέρι το πρακτορείο Reuters. 

Μιλώντας σε στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού ανακοίνωσε την πρόθεση σχηματισμού μόνιμης κυβέρνησης της τρόϊκας στην Αθήνα η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των δημοσιονομικών και ότι άλλο χρειαστεί. 

Η κυβέρνηση αυτή δεν θα είναι μόνη της: Θα μεταφερθεί και μόνιμο τμήμα της Eurogendfor, δήθεν για συνεργασία με τα Σώματα Ασφαλείας, πρακτικά για να αποτελεί την δύναμη προστασίας, αφού δεν έχουν εμπιστοσύνη στα εγχώρια σώματα ασφαλείας. Και πληροφορίες από απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνουν ότι όντως, είχε έρθει μία αντιπροσωπεία του, μαζί με την κύρια δύναμη που κατευθύνθηκε στο Κόσοβο!

Επίτροποι με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες θα αναλάβουν τον έλεγχο των υπουργείων.

Αυτά ήταν σενάρια επισημονικής φαντασίας που γίνονται, δυστυχώς, πραγματικότητα. Ή καλύτερα θα γίνουν πραγματικότητα αν εξακολουθήσουμε να επαιτούμε και να λέμε "ναι" σε ότι μας ζητάνε. 

Παράλληλα, σημείωσε ότι περιμένει ότι θα υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο ευρωζώνης για παραπομπή των χώρων που δεν τηρούν τους όρους για χαλιναγώγηση των ελλειμμάτων τους στο ευρωδικαστήριο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου