Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αναπαραγωγή , μεταδώστε το μας κάνει καλό !!!!

Μήνυμα μόνον για Έλληνες και όχι κάθε λογής εΛΛΑΔΙΤΗ η Άλλους
Οι Έλληνες, δεν «έκυπτον», ούτε και όταν προσευχόταν. Είναι γνωστό ότι επικαλούνται τους επουράνιους θεούς δι’ απλής ανατάσεως των χεριών, «άρσεως», εξ ου αρα = προσευχή, αράομαι = προσεύχομαι. «Η προσκύνησις ανθρώπου από άνθρωπο αντιμετωπίζετο και ως μεγάλη βλακεία και αφέλεια».
Γράφει ο Φιλόστρατος, στον βίο Απολλωνίου του Τυανέως Κέφ. XXVII Και φυσικά οι Έλληνες ήταν φίλοι και όχι δούλοι των Θεών τους. «Ω φίλε ΠΑΝ, και σεις άλλοι θεοί…» έλεγε ο Σωκράτης.

Μην συμμετέχετε άθελα και άβουλα στην καταστροφή της Ιερής Ελληνικής Ομιλίας και Γραφής χρησιμοποιώντας Γκρικλις (γραπτή ελληνική επικοινωνία με λατινικά γράμματα και άλλα σύμβολα πχ το θ με 8), θυμηθείτε είναι έγκλημα εναντίον μας , Ελάτε να ρίξουμε και αυτό το δόλιο όπλο εναντίων μας.
Ζητήστε το από φίλους σας , οργανισμούς , πανεπιστήμια , τράπεζες , υπουργεία και πόσο μάλλον από το ανθελληνικό Υπουργείο Παιδείας.  Αλλά ακούει αυτό το πράγμα που μπαινοβγαίνει στα σεμινάρια εξόντωσης της Ελλάδος των σχολών Μπιλντερμπέργκ Κακούργος παιδείας;

Δείτε , Διαβάστε , αναρωτηθείτε , προβληματισθεί τε , αλλά διαβάστε  , διαβάστε  , ενημερωθείτε ! Αναθεωρείστε ,  ενεργοποιηθείτε ,   αντισταθείτε , αναδομηθείτε , μάθετε ,

Η Ελλάδα , δεν επιτρέπετε να σβήσει , γιατί δεν μπορούν χωρίς , και ξέρουν αυτοί που την χτυπούν , την θέλουν ζωντανή ,σε λήθαργο , για να ανασαίνουν αυτοί. Λίγα είναι τα πανηγύρια τους όμως,, Οι Έλληνες και όχι οι άλλοι-ελλαδίτες , επαγρυπνούν , ανακτούν , αντιστέκονται , ωριμάζουν , ξεκαθαρίζουν , βγάζουν τη λάσπη χρόνων υποδούλωσης και αγραμματοσύνης. Αρχή γενομένης από τους Ιουδαίους μισέλληνες, έχει πια πολλά παραδείγματα ,γνώση , οι κοτζαμπάσηδες βολεμένοι , ξενοσυμφεροντολόγοι  κάθε λογής και κάθε χρώματος , νοιώθουν την μυρουδιά από τη καμένη σάρκα τους , Πες το προφητεία , πες το νομοτέλεια , πες το Πίστη , πες το Ελλάδα , Οι ρωμιοί , οι ραγιάδες , οι παρείσακτοι , το νοιώθουν , και τρέχουν να προλάβουν !Οι Έλληνες θα μείνουν , για να σύρουν και πάλι μόνοι το άρμα της Ανθρώπινης αξιοπρέπειας , η συνέχεια στα επόμενα χρόνια της Ιστορίας διαγράφετε , και τρέχουν , ίσως την ξέρουν , αλλά όλοι οι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου