Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

«Ολοκληρώθηκε» το απογευματινό κύμα ληστειών - Αναμένοντας το βραδινό ...

Πιστοί και σήμερα οι ληστές στο ραντεβού τους τήρησαν το απογευματινό κύμα των ληστειών που ξεκίνησε στις 16:20, όταν ένοπλος εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας» στην οδό Μπακνανά 57 στον Ν. Κόσμο, άρπαξε τα χρήματα του ταμείου και διέφυγε.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 17:22 ένας άγνωστος με την απειλή όπλου απέσπασε από εταιρεία ταχυμεταφορών άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή.

Στις 18:02, στα Εξάρχεια, στην οδό Σουλτάνη 18, δύο άγνωστοι μπήκαν σε υποκατάστημα σούπερ μάρκετ «Alimenta» και, προτάσσοντας όπλο εναντίον υπαλλήλων, πήραν τα χρήματα της ταμειακής μηχανής και εξαφανίστηκαν.


Τέλος, στις 20:07, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στη Λ. Μαραθώνος 41 στον Αγ. Στέφανο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Αναμένοντας το βραδινό κύμα με εισβολές σε σπίτια, όπως κάθε βράδυ, θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την κατάσταση ως μια κωμωδία αν δεν ήταν τόσο τραγική. Η απάθεια των υπευθύνων και η μοιρολατρία των πολιτών ανάγει σε καταστάσεις χημικού ψεκασμού. Μήπως τελικά έχουν δίκιο οι συνομωσιολόγοι με τα chemtrails καθώς οι ψεκασμοι για τον δάκο και τη μουχρίτσα έχουν σταματήσει;


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου