Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κο ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Με οδυνηρή έκπληξη παρατηρώ εδώ και πολλούς μήνες την απάθεια με την οποία αντιμετωπίζετε τα τεκταινόμενα στην Ελληνική Κοινωνία, η οποία καλείται να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ για να αντιμετωπιστούν οι ανομίες του Πολιτικού Συστήματος της Χώρας, του οποίου υπήρξατε ΕΝΕΡΓΟ στέλεχος.

Σας ενόχλησαν οι σημερινές αντιδράσεις των πολιτών, όμως δεν σας ενόχλησε το γεγονός ότι οι Έλληνες οδηγούνται σε βαθιά φτώχεια και δυστυχία. Δεν σας προβλημάτισε η δυσαρμονία μεταξύ Λαϊκής Βούλησης και  σύνθεσης της Βουλής; Δεν σας προβλημάτισε ο εξευτελισμός του ελληνικού Λαού? Δεν σας προβληματίζει το πώς μπορεί να επιβιώσει ο συνταξιούχος των 300 ευρώ (το μήνα, για να μην μπερδευτείτε), ο οικογενειάρχης των 700 ευρώ, ο παγιδευμένος σε δάνεια και υποχρεώσεις πολίτης, ο πολίτης που του «έφαγαν» τις οικονομίες στο Χρηματιστήριο χωρίς να τιμωρηθεί κανείς, ο ασφαλισμένος που του «έφαγαν» την σύνταξή του σε «δομημένα ομόλογα» χωρίς να τιμωρηθεί κανείς, τα σκάνδαλα που μονίμως παραγράφονται ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Λυπάμαι και ντρέπομαι για την επιλεκτική ευαισθησία σας.
Λυπάμαι και ντρέπομαι γιατί θα περίμενα, σε ένδειξη ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ προς τον πολύπαθο λαό που επί δεκαετίες σας έχει εξασφαλίσει όχι ψωμί αλλά ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ, την παραίτησή σας ώστε ο κυρίαρχος λαός να
αποφασίσει την μοίρα του……………..αλλά από ότι φαίνεται ΚΑΙ εσείς εξαργυρώνετε γραμμάτια.

Στις Δημοκρατίες (όπως γνωρίζετε) δεν υπάρχουν αδιέξοδα και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Δεν δικαιούσθε πλέον να υπονοείτε άγνοια για τις διαθέσεις του Ελληνικού Λαού. Δεν χρειαζόμαστε και δεν ανεχόμαστε υποκίνηση κανενός πολιτικού μηχανισμού για να εκφράσουμε την οργή και την πλήρη αντίθεσή μας στο παρόν και το μέλλον που αποφασίζεται χωρίς την συναίνεσή μας.

Δεν χρειαζόμαστε διακοσμητικό Πρόεδρο της Δημοκρατίας («ΓΛΑΣΤΡΑ» στην καθομιλουμένη), αλλά Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα ακούει την κραυγή αγωνίας του δοκιμαζόμενου Λαού.
Δεν μας περισσεύει το παχυλό μηνιάτικό σας την στιγμή που τα παιδιά μας δεν έχουν βιβλία στα σχολεία, παγώνουν από το κρύο γιατί δεν υπάρχει πετρέλαιο για την θέρμανσή τους, είναι αμφίβολο αν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους γιατί δεν περισσεύουν κονδύλια για την μεταφορά τους στο σχολείο.

Υπήρξαμε μέχρι τώρα ιδιαίτερα πολιτισμένοι προς το σύνολο των πολιτικών που ρήμαξαν την ζωή μας. Η ανοχή μας εξαντλήθηκε και από εδώ και πέρα θα βρίσκεστε αντιμέτωποι σε κάθε σας βήμα με τις συνέπειες των πράξεων και των παραλείψεων σας. Σπείρατε ανέμους και θερίζετε θύελλες (αν νομίζατε ότι μας είχατε κοιμίσει, λάθος υπολογίζατε).

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Δεν αποτελείτε κομμάτι ούτε της Πατρίδας, ούτε της Δημοκρατίας μας! Αποτελείτε ένα ακόμη θλιβερό κομμάτι του σάπιου πολιτικού μηχανισμού που διέλυσε την χώρα και εντελώς ξεδιάντροπα την παρέδωσε σε τέτοια επέτειο σε αυτούς που δεν κατάφεραν με τα όπλα να την υποτάξουν πριν από 70 χρόνια!
Σήμερα 28 Οκτωβρίου 2011 σας βροντοφωνάζουμε
                       
 ΟΧΙ δεν σας ανεχόμαστε άλλο!

Χωρίς καμία εκτίμηση
Ντίνα Στυλιανού
Ελληνίδα, μάνα, κόρη, επιστήμονας, εξαπατημένη πολίτης, εξοργισμένη, εξεγερμένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου