Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

GREEK MIX DEFENCE Η ΑΠΟΛΥΤΉ ΑΥΤΟΆΜΥΝΑ

Του ιδρυτή Διονύση Κυριακή  
Το σύστημα αυτοάμυνας Greek Mix Defence, είναι το πρώτο Πραγματικά Ελληνικό σύστημα το οποίο απευθύνεται στον Ελληνικό Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας και φυσικά σε όλους τους Πολίτες, είναι άκρως αποτελεσματικό και εύκολο στην εκμάθηση του, στηρίζεται σε απλές τεχνικές και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το εξασκήσουν να νιώσουν πραγματικά την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να κινούνται και να αμύνονται εφόσον χρειαστεί, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ!

Το σύστημα αυτοάμυνας Greek Mix Defence, έχει το πλεονέκτημα ότι χρησιμοποιεί πολύ κοφτές λαβές-χτυπήματα, είναι πάρα πολύ εύκολο στην αφομοίωση αυτών των τεχνικών και επειδή είναι και ιδιαιτέρως αποτελεσματικό για τον αμυνόμενο που το χρησιμοποιεί, βοηθάει τον εκπαιδευόμενο, είτε είναι πολίτης είτε εργαζόμενος στην Αστυνομία ή στο Στρατό, να εκτελεί άμεσα τις τεχνικές αυτές χωρίς να χρειάζεται να σκέφτεται πως πρέπει να αντιδράσει τη στιγμή που θα χρειαστεί, έχουμε προσαρμόσει στη τεχνική μας, λαβές και τεχνικές οι οποίες δεν δίνουν το δικαίωμα αντίδρασης στον επιτιθέμενο.  Μάλιστα όσοι παρακολουθούν κατά καιρούς τις προπονήσεις μας είναι αυτοί που μας διαφημίζουν και ζητούν να έρθουν στη παρέα μας και φυσικά αισθανόμαστε δικαιωμένοι.  Οι εντυπωσιακές λαβές και τα πολύπλοκα χτυπήματα δεν είναι αποτελεσματικά στο δρόμο διότι ο χρόνος αντίδρασης είναι σχεδόν μηδαμινός, αυτό που χρειάζεται είναι άμεση αντίδραση με αποτελεσματικό χτύπημα-λαβή και να επιστρέψουμε σπίτι μας σώοι, αυτός εξάλλου είναι και ρόλος της αυτοάμυνας! Μιλάω με αρκετά άτομα με τα οποία ανταλλάσσουμε απόψεις σχετικά με τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να είναι αποτελεσματικός στη άμυνας του ή στην επίθεση που θα εκτελέσει όταν κριθεί απαραίτητο, προσωπικά πιστεύω ότι αυτά που χρειάζεται να κάποιος για να είναι αποτελεσματικός είναι τα εξής: Να έχει ψυχραιμία και να μάθει να ''διαβάζει'' τον αντίπαλο, όταν κάποιος είναι έξαλλος και επιτίθεται αυτό δεν πρέπει να μας αγχώνει και να νιώθουμε ανασφάλεια αλλά θα πρέπει να το δούμε ως μείον αυτού που επιτίθεται διότι δεν είναι συγκεντρωμένος, πιθανόν δεν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του να εκτελέσει και σίγουρα η ταχύτητα του και ο τρόπος που έρχεται ''προδίδει'' τις γνώσεις του, αν δηλαδή είναι γνώστης κάποιας τεχνικής ή αθλήματος. Το δεύτερο προσόν που πιστεύω ότι πρέπει να έχει κάποιος είναι η ταχύτητα-έκρηξη, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει άμυνα εφόσον δεν προλάβει κάποιος να δει το χτύπημα μας ή και να το δει τότε σίγουρα εάν είναι μεγάλη η έκρηξη του χτυπήματος τότε τα πράγματα για τον αντίπαλο θα είναι δυσάρεστα. Καλό είναι να έχουμε όλο το πακέτο ( Δύναμη-Έκρηξη-Ευλυγισία-Τεχνική ) αλλά επειδή είναι δύσκολο να το συναντήσουμε σε κοινούς ανθρώπους που δεν είναι υπεραθλητές τότε αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ είναι το ψυχολογικό κομμάτι της μάχης και η έκρηξη των χτυπημάτων, πολλοί έχουνε απίστευτη δύναμη αλλά τρέμουν τα πόδια τους την κρίσιμη ώρα της μάχης και άλλοι πάλι έχουν κάποια καλά στοιχεία αλλά είναι αργοί στα χτυπήματα και στις άμυνες τους και επιτρέπουν στον αντίπαλο να τους ''διαβάζουν'' από την αρχή της επίθεσης ή της άμυνας.
9 Σεπτεμβρίου αρχίζουν τα μαθήματα στην Κηφισιά, Τσαλουχίδη 20, στην Ομοσπονδία Αυτοάμυνας και 10 αρχίζουν τα μαθήματα στο γυμναστήριο Master gym στον Εύοσμο, Αριστοτέλους 27, όσοι θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή για τα μαθήματα ενημερώστε με.



Σχόλιο του μυστερυ ΔΠ:   ήρθαν η μέρες και θα έρθουν και πιο δύσκολες, καλό θα είναι να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι  για κάθε στιγμή της ζωής, για την επιβίωση μας και για τα παιδιά μας. Είτε αργότερα μείνουμε για να επιβιώσουμε στην πόλη, είτε για πολλούς που θα επιβιώσουν στα βουνά. Τι λένε οι παππούδες? Μάθε τέχνη και άφησέ την. Για τους φίλους μου τους αναγνώστες που ξέρουν τη θα έρθει στο μέλλον, είναι απαραίτητο μάθημα η αυτοάμυνα και προπαντός του GMD που τα έχει όλα και πανεύκολα στην εκμάθηση. Στο GMD μαθαίνει ο απλός πολίτης, αυτά που μαθαίνουν στις ειδικές δυνάμεις του στρατού OYK, Πεζοναύτες καταδρομείς, στα ΕΚΑΜ ,ΟΠΚΕ και στο Λιμενικό .

Σας ευχαριστώ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ. 



 http://mystery-dp.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου