Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Πάνω απ' όλα η ΠΑΤΡΙΔΑ, οι ΑΡΧΕΣ και οι ΑΞΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιες φορές, τα γεγονότα μας ξεπερνούν... οι ελπίδες και τα όνειρα για ένα καλλίτερο αύριο για μας και την Πατρίδα μας, συνθλίβονται από το "εγώ" που αποδεικνύεται διασπαστικό, ισοπεδωτικό, διαιρετικό...


Εχθές, είδα μια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ κάποιων ΑΝΘΡΩΠΩΝ, που πίστεψαν σε κάτι αγνό, σε κάτι καθαρό, σε κάτι έντιμο, σ' ένα καλλίτερο αύριο, να ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ από την αλλαζονοία, τον υπέρμετρο εγωισμό κάποιων, υπό την καθοδήγηση του αέναου εχθρού του Ελληνισμού....!

 Σε ότι με αφορά, αν και ακόμα και δεν είναι η ώρα να μιλήσω για πρόσωπα και γεγονότα, καθιστώ σαφές σε όλους τους τόνους, πως τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ μου, δεν τις πουλώ για κανέναν, σε κανέναν, αποφασισμένη να πληρώσω γι αυτές τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ, το οποιοδήποτε κόστος.

Πάνω και πέρα από όλους και όλα, είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ μου, η ΠΑΤΡΙΔΑ όσων είναι και αισθάνονται ΕΛΛΗΝΕΣ και θα μάχονται γι αυτήν ΕΝΤΙΜΑ και ΚΑΘΑΡΑ, μακριά από θέσεις και αξιώματα.

Θα είμαι πάντα, απέναντι σε ότι έχει σχέσεις με μοιράσματα... θέσεων και αξιωμάτων, πολιτικών που πούλησαν την Πατρίδα μας και απέναντι σε κάθε τι που έχει να κάνει με... ΣΤΟΕΣ!

Πόπη Σουφλή


http://attikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου