Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Βερολίνο: Απαγορεύονται πλέον οι Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις εξωτερικών χώρων διότι μπορεί … να προσβάλλουν τους μουσουλμάνους !

From HEIL GAP (or mind the GAP)


Μην περιμένετε να δείτε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, ή άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια σε ένα τμήμα του Βερολίνου στη Γερμανία, ακόμη και σε ιδιωτικές περιουσίες ... μετά από την απαγόρευση των αρχών στην περιοχή Kreuzberg ... της εμφάνισης του κάθε κάτι τι που θα μπορεί να γιορτάζει την χριστιανική αυτή εορτή … γιατί οι μουσουλμάνοι θα μπορούσαν να … προσβληθούν !



Η περιοχή Kreuzberg έχει φήμη τόσο για την αντικουλτούρα της … όσο και ως ο κύριος προορισμός για τους Τούρκους μετανάστες . Το ένα τρίτο του πληθυσμού αποτελείται από μετανάστες και το πιο δημοφιλές πολιτικό κόμμα στην περιοχή είναι το αριστερά Κόμμα των Πρασίνων .




"Γιατί θα πρέπει να γιορτάζονται δημόσια οι θρησκευτικές γιορτές;" ρώτησε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Martin Becker, σύμφωνα με τη γερμανικό site ειδήσεων MMNews.de.



Η λογοκρισία υποστηρίχθηκε από την αριστερή πτέρυγα ως απάντηση στις απαιτήσεις των μουσουλμάνων της περιοχή να επιτρέπεται να γιορτάζουν το τέλος του Ραμαζανιού στους δρόμους.  

Λόγω του φόβου των παραπόνων, οι παράγοντες του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισαν ότι η καλύτερη λύση ήταν να απαγορευτεί να γιορτάζονται δημόσια όλες οι θρησκευτικές γιορτές στην περιοχή.



Ο Peter Storck, ένας τοπικός ηγέτης της προτεσταντικής εκκλησίας, σε απάντησή για τις εξελίξεις στο Kreuzberg, δήλωσε ότι θεωρεί την αποφάσεις αυτές ως άμεσες διακρίσεις εις βάρος των θρησκευμένων ατόμων.

"Η απαίτηση αυτή είναι μάλλον μια πολιτική ολοκληρωτικών κρατών," δήλωσε ο Storck.



Έτσι ... χα, χα, χα ... κάποιοι υποθέτουν ότι αυτό σημαίνει ότι φέτος δεν θα υπάρξει δέντρο μπούρκα ;



Στην Γερμανία οι αριστεροί … στην Ελλάδα … και αριστεροί και δεξιοί …

Και μην ακούσω το παραμύθι των δεξιών που κατηγορούν την «κακιά» …  κυρία ρεπουση για όλα αυτά που συνεχίζει να φτύνει επάνω στην αξιοπρέπεια και την εθνική περηφάνια των Ελλήνων … γιατί η δεξιά τους τρέλα δεν τους επιτρέπει να δουν τις ανίερες ήμερες της κυβέρνησης «του Κωστάκη τους» …  του καραμανλη τους … χα, χα, χα … τότε που η εν λόγω κυρία έκανε τα ΛΟΓΙΑ της ... πράξη … με την έγκριση φυσικά …  και με την ανοχή της κυρίας Μαριορής (Μαριέττας) Γιαννάκου ... 




Γιατί η Δύση είναι τόσο πρόθυμη να επιφέρει την καταστροφή του δικού μας τρόπου  ζωής, των πολιτισμών και των παραδόσεων μας προς χάρη των ισλαμοφασιστών ; 

Ή μήπως το κάνει διότι απώτερος σκοπός του … χα, χα, χα … «δημοκρατικού τόξου»  είναι να μας οδηγήσουν στην εθνική και πολιτιστική αυτοκτονία … για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το μεγάλο χαρμάνι της πανευρωπαϊκής δικτατορίας του χρέους ;;;




Βέβαια κάτι ακροδεξιά «λουλούδια» σαν τον νουδούκο έχουν ακόμη το θράσος να σχολιάζουν στο διαδίκτυο …  χαρακτηρίζοντας μάλιστα και ως κομμουνιστή … όποιον δεν συμφωνεί με τα ρατσιστικά νομοθετήματα τους εναντία στους έλληνες … όπως το να πληρώνουν «μόνο οι έλληνες το εισιτήριο στα δημόσια νοσοκομείο»  … ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ …  




Καμαρώστε τα λοιπόν να σχολιάζουν … απειλώντας ότι θα κλείσουν το blog: hellas-orthodoxy




Πότε θα ξυπνήσει ο μη μουσουλμανικός κόσμος ; 


Οι μουσουλμάνοι βέβαια δεν ενοχλούνται ... δεν είναι καθόλου άσχημο για αυτούς ... δράττουν απλά την κάθε ευκαιρία ώστε να μας καταφέρουν να αλλάξουμε τις συνήθειές μας και να μας κάνουν να χάσουμε κάποιες από τις ελευθερίες μας …

Είναι το παιχνίδι που παίζουν. 

Εμείς όμως δεν παίζουμε τέτοια παιχνίδια.

Εδώ και μη παρέκει. 

Εάν μια άλλη ομάδα σας πιέζει να ρυθμίσετε τις πεποιθήσεις, τα έθιμα και να  αλλάξετε αυτά τα έθιμα σας και τις δοξασίες σας … με συγχωρείτε … αλλά τότε ο κώδωνας του κινδύνου θα πρέπει να χτυπήσει  δυνατά … πολύ δυνατά. 



HEIL GAP (or mind the GAP)

Κοράνι (9:05) - "Έτσι, όταν οι ιεροί μήνες θα έχουν περάσει, τότε να σκοτώσετε τους ειδωλολάτρες όπου τους βρείτε, και να τους σύρετε σε αιχμαλωσία και να τους πολιορκήσετε και να βρίσκεστε σε αναμονή στήνοντας τους ενέδρα" .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου