Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ενθουσίασε το κοινό του Δήμου Θερμαϊκού ο Γιώργος Χατζηνάσιος

Στον ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο δημοτικό χώρο «Κοχύλι» στην παραλία Περαίας στις 14 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η συναυλία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου.
Όσοι παραβρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αξέχαστες μελωδίες και μοναδικές επιτυχίες του Γιώργου Χατζηνάσιου ερμηνευμένες στο πιάνο από τον ίδιο.


Πλαισιώθηκε δε από τη νεανική συμφωνική ορχήστρα, τη χορωδία, μουσικούς και τραγουδιστές του Ωδείου Ορφέας υπό τη διεύθυνση του συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Ταπέ.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος εξήρε το ενδιαφέρον του κοινού με την αμεσότητα του κάθε φορά που απευθυνόταν στο ακροατήριο αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα τις αναμνήσεις από τα καλοκαίρια που περνούσε στην Περαία ως παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής απένειμε στον Γιώργο Χατζηνάσιο τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για τη Γενέθλια ημέρα Περαίας - 90 χρόνια από την ίδρυση της Περαίας που συνδιοργανώνεται από το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και τον Πολιτιστικό Οικολογικό Σύλλογο Περαίας από τις 13 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Τροκάνας και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. ευχαριστούν θερμά για τη συνεργασία τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου Sun Beach στην Αγία Τριάδα και τα Φυτώρια Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος στην Περαία.

http://dtsiaouss.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου