Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟ. ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ!

 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ!

 Τα προβλήματα και ο σκληρός αγώνας με την κατάθλιψη, τελικά λύγισαν τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο οποίος την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.
 
Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το star.gr, ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μετά την αυτοκτονία του

αδερφού του, το διαζύγιό του από την Εύη Αδάμ και το οικονομικό ναυάγιο της επιχείρησής του.
 
Μάλιστα πέρσι είχε νοσηλευτεί για ένα μήνα περίπου στο νοσοκομείο Σωτηρία με βαριά κατάθλιψη, με την οποία δίνει σκληρή μάχη μέχρι και τώρα.

 
Την περασμένη Κυριακή όμως δεν άντεξε. Πήρε στα χέρια του τα χάπια και χωρίς να το σκεφτεί τα κατάπιε. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

 
Για τέσσερις μέρες έμεινε στη μονάδα εντατική θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής και την Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί έκριναν ότι διέφυγε εντελώς τον κίνδυνο.

 
Την Πέμπτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και οι συγγενείς του αναζητούν τώρα ψυχιατρική κλινική που θα βοηθήσει τον Λάμπη Λιβιεράτο να νικήσει το τέρας και να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

 
Στο πλευρό του είναι η οικογένειά του και στενοί του φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Λάμπης πήρε αυτή την τραγική απόφαση. Όλοι του συμπαραστέκονται και εύχονται αυτή τη φορά να καταφέρει να βγει από το σκοτεινό τούνελ της κατάθλιψης.

 
Espresso




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου