Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ο γνωστός Εβραίος Τζορτζ Σόρος χρηματοδοτεί τον Τσίπρα

Άλλο ένα στοιχείο από Γερμανικό Περιοδικό (Wirtschafts woche) ήρθε να συμπληρώσει μια αρμάδα στοιχείων για το παιχνίδι που παίζει ο Τσίπρας και το ΣΥΡΙΖΑ... Ο mr Tsipras χρηματοδοτείται από τον γνωστό Εβραίο Τραπεζίτη - δεξί χέρι των Ρότσιλντ, Τζορτζ Σόρος!
Για να δούμε τα δημοσιεύματα:
www.wiwo.de


"Το γερμανικό περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
Για οικονομική σχέση του Τζορτζ Σόρος με τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschafts woche, σε ένα αφιέρωμα που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας και αναπαρήγαγαν ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα, το γερμανικό περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.
«Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια.
Ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ανέπτυξε εκεί, σε μία κατάμεστη αίθουσα, την άποψή του για τους τσιγκούνηδες Γερμανούς, ξόρκισε το φόβο για έναν νέο Αδόλφο Χίτλερ και το νέο φασισμό στην Ευρώπη. Μαζί του είχε τους οικονομικούς του συμβούλους Γιάννη Μηλιό και Ρένα Δούρου, βουλευτή του αριστερού κόμματος στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Την εμφάνισή τους συγχρηματοδότησε το think tank του Σόρος, το ΙΝΕΤ. Γιατί άραγε ο Σόρος γίνεται σπόνσορας ενός αντικαπιταλιστή δημαγωγού όπως ο Τσίπρας που επιτίθεται στη Γερμανία; Μήπως συμμερίζεται τις θέσεις του; Συνάδελφοί του από τη Wall Street μιλούν γι' αυτό μόνο συγκαλυμμένα. Φαίνεται ότι είναι πολύ μεγάλος ο φόβος για την επιρροή του Σόρος. Ωστόσο σε συνομιλία με κάποιον μάνατζερ συχνά ακούγεται η φράση «ο Σόρος θέλει να εκδικηθεί τη Γερμανία».



Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσίπρας χρηματοδοτείται από την Γιάννα Αγγελοπούλου σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία" (σχετικό άρθρο ΕΔΩ) όπως επίσης ότι πήρε και την "άδεια" από τον ΣΕΒ  δηλαδή από τους Βιομηχάνους (σχετικό άρθρο ΕΔΩ).

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο κομμουνιστής Τσίπρας είναι γόνος μιας πάρα πολύ πλούσιας οικογένειας η οποία είχε τεράστια κατασκευαστική εταιρεία την δεκαετία 60 και 70 λαμβάνοντας τεράστια έργα!!!

Έτσι λοιπόν εξηγείται το να γράψουν οι Jew York Times ότι μόνο το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μας σώσει, έτσι εξηγείται και ο ρόλος του Βαρουφάκη που ξαφνικά πήγε στις ΗΠΑ (σχετικό άρθρο ΕΔΩ)

ιδού και η τεχνικές με τις οποίες δρουν (κάντε κλικ ΕΔΩ)






₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου