Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζονται τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Αρση ασυλίας αλλα μόνο κατόπιν αιτήσεως !

Με σθένος και πολύ κουράγιο συνεχίζει το γερασμένο κοινοβουλευτικό κατεστημένο την επικοινωνιακή του προσπάθεια, διαφημίζοντας μέσα απο τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα την «άρση» της βουλευτικής ασυλίας 2 βουλευτών: Του Θωμά Ρομπόπουλου και του Κώστα Καραγκούνη. Ο ένας για παράνομη διαφημιστική πινακίδα, ο άλλος για τροχαίο.

Ακριβώς την κατάλληλη στιγμή. Ακριβώς τώρα που η λαική απαίτηση κορυφώνεται.
Θωμας Ρομπόπουλος: Αιτήθηκε την αρση της ασυλίας του
Ανάσα ελπίδας για τους αγανακτησμένους και ταλαιπωρημένους Έλληνες. «Ηρθε η ώρα της δικαιοσύνης» είναι το σύνθημα. Το χαμόγελο ξαναγυρνάει στα χείλη. Ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Όλα Θα διορθωθούν. Τα παιδιά μας θα ζήσουν καλά …
Κάπως έτσι είναι το σενάριο, αυτή ήταν η εντολή, έτσι υλοποιείτε απο τους μισθοφόρους του συστήματος, στρατευμένους προπαγανδιστές και μισθοφόρους σχολιαστές. Θα τους δουμε σε λίγο και στα κανάλια
Ποιά είναι η αλήθεια; Και οι δύο βουλευτές αιτήθηκαν την άρση της ασυλίας τους, για να διελευκάνουν προηγούμενες υποθέσεις τους. Ποιός ξέρει πόσο καιρό εκρεμούσε η αίτηση. Πάντος έγινε δεκτή την κατάλληλη στιγμή. Όπως λέει το σενάριο.
Αργύρης Λαφαζάνης: δεν αιτήθηκε τίποτα και παρέμεινε σε ασυλία
Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι πρωτοφανές, η άρση της ασυλίας κατόπιν αιτήσεως. Κάθε φορά που ένας βουλευτής αισθάνεται σίγουρος για την έκβαση μιας υπόθεσης (απλή διαίσθηση, μην πάει το μυαλό σας αλλού), αρει και την ασυλία του. Οχι για πάντα βέβαια, για λίγο, για μια και μοναδική υπόθεση, όπου νομίζει αυτός.
Γεγονός είναι, ότι η ασυλία δυο άλλων βουλευτών, του Γρηγόρη Αποστολάκου (απειλή και εξύβριση) και του Αργύρη Λαφαζάνη (συκοφαντική δυσφήμηση) η οποίοι δεν την αιτήθηκαν, διατηρήθηκε στο ακέραιο και με μεγάλη πλειοψηφία στη βουλή.
Γιατι λοιπόν τα εκδοτικά συγκροτήματα (πχ τα Νεα)μας διαφημίζουν το γεγονός με τίτλους όπως «Αίρουν την ασυλία δύο βουλευτών» και οχι το αντίθετο; Δεν ρωτάνε τέτοια πράγματα !
 http://lavraki.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου