Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Μας κοροιδεύει κι απο πάνω

«Κατά τα άλλα… ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα», απάντησε γελώντας ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης όταν ρωτήθηκε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. (πηγή)

Ο Γιώργος Βουλγαράκης και η σύζυγος του Κατερίνα Πελέκη που έκανε τα συμβόλαια για το Βατοπαίδι. "Δεν μίλησα ποτέ με κανέναν για τίποτα"
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος κύριε Βουλγαράκη μου, και το τέλος ακόμη δεν έφτασε, ούτε καν άρχισε, τουλάχιστον για σένα.
Αντίθετα βέβαια με την κυρία Κατερίνα της γειτονιάς μου, που θα ξεκινήσει τώρα για την λαική, να βρεί καμιά φτηνή ντομάτα, ας είναι και λίγο σάπια. Της λείπουν τα λεφτά. Και ξέρεις γιατί κύριε πρών υπουργέ; Γιατί συμμετέχει ολόψυχα και ομόψυχα στην σωτηρία της πατρίδας με την κομμένη της σύνταξη.
Την κυρία Κατερίνα λοιπόν, δεν την ενδιαφέρει αν κέρδισε ο Παναθηναικός. Την ενδιαφέρει που πήγαν τα λεφτά, τα δικά της τα λεφτά. Ποιός τα πήρε. Μήπως τα πήρες εσύ κύριε πρών υπουργέ; Ναι;  Οχι; Πες μας.
Μην μας λές ότι δεν ξέρεις, γιατί ξέρεις. Και προπάντων, μη γελάς. Θα σου βγεί ξινό ! Αν οι ομοτράπεζοι σου εκεί στη Βουλή σου είπαν να μην ανησυχείς, μην τους πιστεύεις και πολύ. Η κυρία Κατερίνα δεν σου υποσχέθηκε τίποτα. Ούτε και εμείς. Ούτε και κανένας άλλος Ελληνας πολίτης.
Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει αφιέρωμα στον κύριο Βουλγαράκη στην στήλη «εθνικοί ευεργέτες». Για όσους ενδιαφέρονται, ο πρώην υπουργός προτιμάει γιαούρτι σταγγιστό με χαμηλά λιπαρά.
 http://lavraki.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου