Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Στάχτη στα μάτια η παραπομπή των πρώην υπουργών. Να δικαστούν εδώ και τώρα απο ειδικό δικαστήριο με την συμμετοχή εκπροσώπων του λαού.

Στάχτη στα μάτια του αγανακτησμένου Ελληνικού λαού πάει να ρίξει η κυβέρνηση με την παραπομπή 5 πρώην υπουργών σε προκαταρτική επιτροπή
Ο πρώην υπουργος Βουλγαράκης με την σύζυγο του που έκανε τα συμβόλαια για το Βατοπαίδι. "Δεν ξέρω τίποτα και δεν μίλησα με κανέναν" Επικοινωνιακά τεχνάσματα και επιχείρηση ξεπλύματος βρώμικου παρελθόντος απο την συντεχνία της εξουσίας με πλάτες το σύνταγμα και μισθοφόρους προπαγανδιστές.
Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία αποφασίστηκε σε χθεσινή σύσκεψη βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να προταθεί η παραπομπή σε προκαταρκτική επιτροπή των πρώην υπουργών  Ε. Μπασιάκου, Π. Δούκα, Αλ. Κοντού, Θ. Ρουσόπουλου και Γ. Βουλγαράκη. Πολιτικές ευθύνες θα αποδίδονται στους Γ. Αλογοσκούφη, Α. Μπέζα, Κ. Κιλτίδη και Β. Μαγγίνα.
Ωραίο ακούγετε. Στην πραγματικότητα όμως δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο απο ενα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα του κοινοβουλευτικού κατεστημένου, εμπνευσμέμο και κατασκευασμένο απο τους μαέστρους της παραπληροφόρησης και της διαπλοκής, βασισμένο στη δοκιμασμένη συνταγή των τελευταίων 35 χρόνων
Στο πόρισμα που ετοιμάζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
  • Δεν θα αναφέρονται σε συγκεκριμένα αδικήματα, σε μια προσπάθεια το πόρισμά να υιοθετηθεί και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.
  • Θα περιγράφονται απλώς πράξεις και παραλείψεις των συγκεκριμένων υπουργών ώστε να καταδεικνύεται η ζημία που υπέστη το Δημόσιο από την παραχώρηση της λίμνης Βιστονίδας στο Βατοπαίδι
  • Θα αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο παραγραφής των αδικημάτων
Βάση του άρθρου 86 του συντάγματος, οποιοδήποτε αδίκημα έχει τελεσθεί προ του 2007 έχει ήδη παραγραφεί. Διώξεις θα μπορούσαν να είχαν ασκηθεί μόνο έως τον Ιούνιο του 2009. Πριν από το τέλος Μαΐου του 2009 όμως, ο Κ. Καραμανλής φρόντισε να κλείσει τη Βουλή με αποτέλεσμα να παραγραφούν τα πάντα.
Καραμανλής και Ρουσόπουλος με τον Εφραίμ. Αφού εξομολογήθηκαν διάλυσαν την Βουλή για να παραγραφούν τα αδικήματα. Ο Ρουσόπουλος απολαμβάνει τις πισίνες του και ο Καραμανλης κάνει ταξιδάκια. Θα εξομολογηθούν στο πεζοδρόμιο και θα φέρουν και τον παπά μαζί τους.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η  Ν.Δ. σκοπευει να αποδώσει απλώς πολιτικές ευθύνες, όπως και το 2009. Παραμένει άγνωστο αν θα τις προσωποποιήσει. Ανάλογα πορίσματα με αυτά του 2009 ετοιμάζουν και τα κόμματα της υπόλοιπης αντιπολίτευσης.
Πολιτικά παζάρια ! Δημοκρατική διαδικασία κατά μερικούς. Αίσχος για τους περισσότερους.
Τι ψάχνουμε να βρούμε; Μας κοροιδευουν; Στην καλύτερη περίπτωση θα αποδώσουν αόριστες πολιτικές ευθύνες, μη προσωποποιημένες για αδικήματα που έχουν παραγραφεί εδώ και καιρό. Κανένας δεν θα πάει φυλακή, κανένας δεν θα επιστέψει τα κλεμμένα πίσω, όποιος έχει βαριά την συνείδηση του, θα εξομολογηθεί στον Εφραίμ. Τέλος !
Μας κοροιδευουν λοιπόν; Μήπως το κάνουν για τα 270 ευρώ που εισπράτουν ανα συνεδρίαση; Δεν αποκλείεται, σίγουρα όμως:
  • πρόκειται για καλά οργανωμένο και μεθοδευμένο επικοινωνιακό τέχνασμα για να δημιουργηθεί η εντύπωση στον αγανακτησμένο Ελληνικό λαό πως οι υπευθυνοι «θα δικαστούν» και «θα λογοδοτήσουν». Η επικοινωνιακή αυτή εκστρατεία θα υποστηριχθεί απο τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, εγκριτους τηλεοπτικούς αστέρες και μισθωμένους σχολιαστές. Η διαδικασία θα διαρκέσει καιρό και θα επανέρχεται κάθε φορά στο προσκήνιο της επικοινωνιακής ατζέντας, όταν θα επιβάλλονται νέα και σκληρότερα μέτρα
  • πρόκειται για μια επαίσχυντη προσπάθεια ξεπλύματος βρώμικου παρελθόντος, αφού εντελώς νομότυπα, όλοι όσοι ευθύνονται για την υπόθεση αυτή θα έχουν απαλαγεί, στην χειρότερη περίπτωση θα τους αποδωθούν αόριστες πολιτικές ευθύνες που δεν θα τους αγγίζουν προσωπικά. Δεν θα μπορούν λοιπόν να ξαναδικαστούν. Η υπόθεση θα μπεί στο αρχείο και θα παραμείνει εκεί έως ότου την ξεθάψει κανένας ιστορικός για τις μελέτες του. Την υπόθεση θα διελευκάνει πλήρως η αρχαιολογική υπηρεσία, μετά απο μερικά χρόνια βέβαια.

Τι απαντάμε εμείς:

  • Δεν αποδεχόμαστε τις σκηνοθετημένες επικοινωνιακές απάτες του κοινοβουλευτικού κατεστημένου.
  • Δεν αποδεχόμαστε καμία επιτροπή και κανένα πόρισμα
  • Ζητάμε να δικαστούν οι υπευθυνοι απο ειδικά δικαστήρια σε δημόσια δίκη
  • Καλούμε τους βουλευτές να απέχουν απο οποιαδήποτε επιτροπή και να μην συνεργήσουν στο έγκλημα της συγκάλυψης που μεθοδεύετε
  • Απαιτούμε την άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περι ευθύνης υπουργών. Να ψηφιστούν οι σχετικοί νόμοι με την διαδικασία του κατεπείγοντος και να έχουν αναδρομική ισχύ. Ακριβώς όπως και τα μέτρα

Οι υπευθυνοι θα δικαστούν. Πρέπει να δικαστούν.
Στο δικαστήριο η στο πεζοδρόμιο.
Και θα δικαστούν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου