Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ… Να γίνει Κερατέα η κάθε γειτονιά(Βίντεο)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ…

Επιστροφή στη βάση μας, μιας και τις δύο τελευταίες ημέρες βρισκόμασταν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Τα συνεχή παραληρήματα του κ. Αντιπροέδρου και της συζύγου του δεν θα τα σχολιάσουμε καθόλου. Την απάντηση την πήρε και από τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, αλλά μάλλον δεν ακούει καλά. Δεν πειράζει αυτός εκτίθεται.Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες είναι καθημερινή ρουτίνα για τον κ. Αντιπρόεδρο και θα πρέπει οι κ.κ. Ιατρού και Πόγκας να κινηθούν νομικά. Δεν θα είναι βουλευτής για πολύ ακόμα, να καλύπτεται από ασυλία…
Ο κ. Αντιπρόεδρος προσπαθεί με τον τρόπο αυτό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το θέμα της Κερατέας, που πρώτον είναι το δίκιο που έχουν οι κάτοικοι και δεύτερον η μεγάλη ήττα που έχει υποστεί, όχι το κράτος, αλλά το σύστημα που κρύβεται πίσω από αυτό. Ας μην ασχοληθούμε άλλο με τον κύριο…
Είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με συμπολίτες μας Θεσσαλονικείς το Σάββατο, όπου επισκεφθήκαμε τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης και ενημερωθήκαμε για το έγκλημα που γίνεται εκεί και φυσικά την Κυριακή, στην εκδήλωση στον κατάμεστο κινηματογράφο“ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ”.
Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, δύο πράγματα μας έκαναν μεγάλη εντύπωση:
1) Σε όλη τη διαδρομή μέσα από το κέντρο της πόλης, υπήρχαν παντού αφίσες για την Κερατέα
2) Το πλήθος του κόσμου που περίμενε έξω από το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ”
Ομιλητές από την Κερατέα ήταν οι συμπολίτες μας Μαρία Μανώλη, Σωτήρης Ιατρούκαι φυσικά η αγαπημένη μας Θεοδώρα Θηβαίου. Ενημέρωσαν για τους λόγους της αντίστασης μας, τον τρόπο που αντιδρούμε και μετέφεραν το μήνυμα πως όταν οι πολίτες κατέβουν στο δρόμο, με επιχειρήματα, πίστη και καθόλου φόβο, στο τέλος δικαιώνονται.
Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι πρωτοβουλιών από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική ακόμα και απ’ την Ξάνθη.
Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία και τη συμπαράσταση…
Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς το Λευκό Πύργο, όπου απλώσαμε τα πανό μας και φωνάξαμε συνθήματα ενάντια στην καταστολή και την κρατική βία.

Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΡΑΤΕΑ Η ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

antixyta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου