Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Στοχοποιήθηκε η Τουρκία από ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους Iskander-M!

ΡΕ ΣΥ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ;;;;; ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΕΝΝΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο JEFFREY ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΣΑΣ;;;;; ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ ;;;;; ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΟΙ S-300 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ISKANDER.....NA ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.....ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.....

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ


Στοχοποιήθηκε η Τουρκία από ρωσικούς βαλλιστικούς πυραύλους Iskander-M!

Στην εγκατάσταση τακτικών βαλλιστικών πυραύλων βεληνεκούς 500 χλμ. προχώρησε η Ρωσία στο Κράσνονταρ, στοχοποιώντας τις ΝΑΤΟϊκές εγκαταστάσεις του αντιβαλλιστικού ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης που με την έγκριση της Άγκυρας εγκαθιστούν οι ΗΠΑ στην χώρα.

Το Κράσνονταρ βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Μαύρης Θάλασσας.

Οι συστοιχίες πυραύλων Iskander-Μ εγκαταστάθηκαν στην Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια ( JUVO ) της Ρωσίας στην περιοχή του Κρασνοντάρ, προκαλώντας νευρική κρίση στους Τούρκους αξιωματούχους.

Και όχι τυχαία: Είναι η πρώτη φορά μετά το τέλος του "ψυχρού πολέμου" που η χώρα τους στοχοποιείται επίσημα από βαλλιστικά συστήματα. Οι πύραυλοι σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχουν ως στόχο τους αμερικανικούς πυραύλους Patriot στην Τουρκία.

Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του από την εγκατάσταση των πυραύλων οι οποίοι - κατά τους κατασκευαστές τους "Είναι πρακτικά μη ανασχέσιμοι, αφού δεν ακολουθούν προβλέψιμη βαλλιστική τροχιά κατευθυνόμενοι προς τον στόχο, αλλά πραγματοποιούν ελιγμούς, μία μη προβλέψιμη τεθλασμένη ακολουθία που καθιστά αδύνατη την στοχοποίηση από τα ευρισκόμενα σε λειτουργία σήμερα τακτικά δυτικά αντιπυραυλικά συστήματα".

Η αποκάλυψη της εγκατάστασης των Iskander-M στο Κράσνονταρ έρχεται σε συνέχεια της ανακάλυψης από την δυτικογερμανική υπηρε΄σια πληροφοριών της μεταφοράς 10 συστοιχιών Isnander-M στον θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Η αποστολή των πυραύλων στο Κράσνονταρ δεν έχει έγινε με τον μυστικό τρόπο που έγινε στο Καλίνινγκραντ (όπου στοχεύει τα ραντάρ και τις αντιπυραυλικές συστοιχίες των Patriot PAC-3, αλλά υπό το φως του ηλίου, σιδηροδρομικώς, ενώ στο χωριό Molkino πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής τους (!) στέλνοντας σαφή μηνύματα στην Δύση και στην Τουρκία.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο πρώτος αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Arkady Bahini , ο διοικητής της νότιας στρατιωτικής περιφέρειας αντιστράτηγος AlexanderGalkin, αξιωματούχοι της επικράτειας του Κρασνοντάρ, καθώς και στρατιωτικοί ε.ε και εα.

«Σύμφωνα με τα πλάνα του ρωσικού επιτελείου αναμένεται να συνεχιστεί η αποστολή πυραύλων μέσα στους επόμενους μήνες και μέσα στο 2014, θα ολοκληρωθεί η επάνδρωση και ο εξοπλισμός δύο ταξιαρχιών» δήλωσε ο Ρώσος υπουργός στο πρακτορείοITAR - TASS .

Το προσωπικό των ταξιαρχιών εκπαιδεύτηκε εντατικά στην ειδική βάση στο KapustinYar στην περιοχή του Astrakhan διεξάγοντας ασκήσεις για την πλήρη εξοικείωση με την πρακτική εκτόξευσης πυραύλων αυτού του τύπου .

Όσο για το θέμα που ενέσκηψε με την ανακάλυψη συστημάτων «Iskander – M» στο έδαφος του Καλίνινγκραντ, ο Υποστράτηγος Ιγκόρ Konashenkov (επικεφαλής υπηρεσίας Τύπου του Υπουργείου Άμυνας και Πληροφοριών) δήλωσε ότι « η κίνηση αυτή δεν έρχεται σε αντίθεση με οποιεσδήποτε διεθνείς συμφωνίες ή διακανονισμούς».

Η ρωσική μετακίνηση αποτέλεσε μία ακόμη επιτυχία της ρωσικής γεωστρατηγικής. Οι νατοϊκές υπηρεσίες πληροφοριών πιάστηκαν στον «ύπνο» αποδεικνύοντας παράλληλα την δυνατότητα της Ρωσίας να υλοποιεί στην ουσία «στρατιωτικές επιχειρήσεις» εν καιρώ ειρήνης.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82/291978467544622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου