Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

12 Ημέρες, 21 ώρες, 28 λεπτά και 15 δεύτερα.

11-9-13
Βασίλης: Τι είναι αυτό με τον χρυσό ρε Νικόλα;
Νίκος: Μια μεγάλη ευκαιρία.

Βασίλης: Τι ευκαιρία ρε και τι σχέση έχει με εμάς;Σε ενημερώνω ότι σαν την αγελάδα ενώ έχουμε γεμίσει την καρδάρα την κλοτσάς και χύνεις το γάλα.
Νίκος: Μια ρωγμή του συστήματος που πρέπει να εισχωρήσουμε σαν υγρασία προκειμένου να βρεθούν οι πόροι για το υδροπονικό σύστημα που ονειρευόμαστε, την οικοκοινοτητα και τις λοιπές μας ετοιμασίες.
Βασίλης: Μου έρχονται μηνύματα, από ανθρώπους που μας αμφισβητούσαν και πριν, του ύφους "είδες που σου τα έλεγα εγώ;"
Νίκος:Και τι ακριβός είδαν που τους κάνει να νομίζουν ότι έχουν δίκιο;
Βασίλης: Συναλλαγή μέσο τραπεζών....
Νίκος:  Όσοι λένε όσα λένε σε δύο μήνες θα καταπιούν την γλώσσα τους και θα ζητάνε και αυτοί λίγο από τον τρόπο.Δεν κάνουμε συναλλαγές με τράπεζα αγοράζουμε χρυσό πολυσυμετοχικά.
Βασίλης: Εντάξει τότε σε συμβουλεύω να μείνεις επιφυλακτικός με την ιστορία αυτή, οι εχθροί μας παραμονεύουν. Εύχομαι να κάνω λάθος.
Νίκος:Ελπίζω αυτοί που σου τα λένε να μην είναι ο ...... και η παρέα του γιατί τσάμπα μιλάμε, αν είναι όμως άλλοι άνθρωποι πες τους απλά να νικήσουν την επιφάνεια και το δόγμα και να ανοίξουν τα αυτιά τους. Οι εχθροί είναι μόνιμα δίπλα μας και ευτυχώς κατάλαβα έστω και αργά , απλά τώρα έχουν λυσσάξει που το πείρα χαμπάρι.Μπορώ να σου εξηγήσω σε πολύ βάθος γιατί παίρνω αυτό το ρίσκο , μην ακούς κανένα, με ξέρεις, εμπιστεύσου τον φίλο σου και για εμένα ξεκίνα και εσύ θα σε βοηθήσω να πας για τον χρυσό,όταν σε ένα εξάμηνο είναι 100 οικογένειες με χρυσό στο συρτάρι τότε δεν θα έχουν να πουν κουβέντα, αν ενδιάμεσα σκάσει η εταιρία, ε τότε πείρα ένα ρίσκο που έπρεπε να το πάρω και έχασα τα πάντα.
Βασίλης:Εντάξει, ελπίζω αύριο να μιλήσουμε δεν μπορούμε να πούμε και πολλά γράφοντας.

Νίκος: Βάλε στο skype earngold.gr και εκεί θα μιλήσουμε, δεν είμαι ούτε μαλάκας και το ξέρεις, ούτε ευκολόπιστος, ξέρω τι κάνω, ξέρω ότι η ντρίπλα που έκανα θα τσούξει πολλούς στημένους δίπλα μας που ήθελαν να μας κοιμίσουν.
Τελικά με έψησε, είναι φίλος και τον εμπιστεύομαι, έχει και σχετική πείρα στο θέμα, δεν έχω να χάσω και πολλά 150 ευρώ είναι ίσος όχι και τόσο πολλά αλλά όχι και λίγα.

3-12-13
Μήνυμα από την  Earngold.
Αγαπητέ Βασίλη!Συγχαρητήρια, για πληρότητα του κύκλου εκτέλεσης των εντολών σας .Η παραγγελία σας με τον αριθμό 748181577 έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της . Ένα επίδομα ανταμείβεται με την παραγγελία σας με το ποσό των ( BONUS ), πιστωτικά μπόνους .Η εταιρεία Emgoldex χρεώνει 7 τοις εκατό αμοιβή για την επεξεργασία της παραγγελίας σας ( 210 των πιστωτικών μπόνους )Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών , ο κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την εκτέλεση των υποχρεώσεων εντός 14 ημερών από την εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα , αφού ενημέρωσε την Εταιρεία χωρίς τη γνωστοποίηση των λόγων .Κατά τη λήξη αυτού του όρου 17/12/2013 στο εγγεγραμμένοι ανταμοιβή μπόνους 2790 στο ποσό των 2790 πίστωσης μπόνους , θα πρέπει να αγοράσει το επενδυτικό χρυσό , το οποίο είναι προσωπικό, υλικό ( φυσικό) του ακινήτου σας .Μπορείτε να κανονίσετε την παράδοση των ράβδων από την ταχυδρομική υπηρεσία , να αφήσετε των χρυσό  για φύλαξη στο πιστοποιημένο αποθετήριο ή να των πουλήσετε πίσω στην εταιρεία στο ηλεκτρονικό κατάστημα .Χρήματα θα μεταφερθούν στο λογαριασμό που καθορίζεται από εσάς .Προτείνετε την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες μας σε φίλους και γνωστούς σας οι επιτυχημένες συστάσεις σας θα ανταμειφθούν με καθαρό χρυσό .Ο χρυσός είναι περισσότερα από τα χρήματα !Με φιλικούς χαιρετισμούςΥπηρεσία υποστήριξης πελατών Emgoldex
http://exciterxrusos.blogspot.gr/ 
Τηλέφωνο 6945663488
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ExciterFreedom@gmail.com 
Βασίλης Νατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου