Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Με λεφτά του πατέρα του επένδυσε ο Ε.Τσακαλώτος!

ΠΟΣΗ ΑΛΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;; ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !!!!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΙΟΛΟΥ !!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ, ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟ BOSS ΣΑΚΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ.....

ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΒLACK ROCK & JP MORGAN!


Με λεφτά του πατέρα του επένδυσε ο Ε.Τσακαλώτος!



Με λεφτά του πατέρα του επένδυσε ο Ε.Τσακαλώτος στην Black Rock και στην JP Morgan!

"Τα ποσά δεν αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας", υποστηρίζει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος επικρίθηκε γιατί επενδύει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε εταιρείες όπως η Black Rock και αμερικανικές τράπεζες όπως η JP MORGAN.

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τα περιουσιακά του στοιχεία, για τα οποία έχει γίνει πολύς λόγος μετά τη δημοσίευση του «πόθεν έσχες» των βουλευτών, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μέσω της σελίδας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τσακαλώτος τονίζει ότι τα ποσά που επενδύθηκαν δεν αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας και ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ποσών δεν αποκτήθηκε από τον ίδιο.

«Είναι αποταμιεύσεις του πατέρα μου, στις οποίες κάποια στιγμή έγινα συνδικαιούχος», σημειώνει και προσθέτει ότι ουδέποτε ασχολήθηκε προσωπικά με τη διαχείριση των εν λόγω ποσών.

Αυτό όταν το λέει ο μέσος Έλληνας πολίτης, με τις φοβερές έξωθεν κανονισμένες εγκυκλίους Θεοχάρη προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν, και τους βγάζουν φοροφυγάδες οικογενειακώς σε βάθος 10ετίας.

To μείζον θέμα όμως είναι που επενδύουν τα λεφτά τους οι βουλευτές μας. Και μυστηριωδώς δεν το θίγει κανείς. Σ εαυτούς που δανείζουν την χώρα, και σε αυτούς που σπεκουλάριζαν για την χρεοκοπία της. Κοινώς στις περιβόητες απρόσωπες αγορές που τελικά΄έχουν πρόσωπο.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 https://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82/291978467544622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου