Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

"Θα εξολοθρεύσουμε όλους τους Χριστιανούς"

Προκήρυξη για "ιερό" τζιχάντ εναντίον των ελληνορθόδοξων χριστιανών έβγαλαν οι ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία.

“Πολεμάτε τους μέχρι να μην μείνει κανείς απ΄ αυτούς που υποστηρίζουν τον ΄Ασσαντ και που αντιμάχονται το Θεό. Κατά την διάρκεια αυτών των 2 χρόνων ήσασταν ειρηνικοί και εμείς σας προστατεύαμε τώρα όμως μετατρέψατε τις εκκλησίες και τα μοναστήρια σας σε στρατιωτικές βάσεις του καθεστώτος. Το ξίφος του ισλάμ θα σας πάρει τα κεφάλια μέσα στα σπίτια σας και ο Θεός ας είναι μάρτυρας γι αυτό."
Και ενώ σύσωμος ο διεθνής τύπος αναφέρεται με εκτενή ρεπορτάζ στην απαγωγή των  ελληνορθόδοξων μοναχών της Αγίας Θέκλας από ισλαμιστές ένα βίντεο που αναρτήθηκε από την Ταξιαρχία al-Qadisiah  αιτιολογεί αυτήν την ενέργεια. Ένα ηγετικό στέλεχος προειδοποιεί σε απειλητικό ύφος:
Με το τζιχάντ μας θ΄ αφανίσουμε τον κάθε άπιστο, με μια θέληση που δεν γνωρίζει όρια.”

Οπότε όλοι καταλαβαίνουμε τι περιμένει τους Ελληνορθόδοξους χριστιανούς (αλλά και τους υπόλοιπους χριστιανούς) στη Συρία σε περιπτωση επικράτησης αυτών των παλαβών. Το θέμα είναι τι κάνει το υποτιθέμενο "ελληνορθόδοξο" "ελληνικό" κράτος, το οποίο με θράσος υποστήριξε όλα αυτά τα χρόνια τους ισλαμιστές αντάρτες, και τους έδεινε υποστήριξη για να σφάζουν χριστιανούς.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου