Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε - Οι βουλευτές της Ν.Δ. ούτε τα γραφεία τους δεν ανοίγουν

ΚΑΠΟΙΟΙ-ΕΣ ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ !!!!! ΙΣΩΣ ΠΗΓΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ !!!!! ΠΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.....ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.....

"Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ !!!!! Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΗ !!!!! "
Γ.ΠΑΙΣΙΟΣ 1992 Α.ΟΡΟΣ

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΡΟ-ΔΗΜΕΥΣΗ ΣΠΙΤΙΩΝ


Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε - Οι βουλευτές της Ν.Δ. ούτε τα γραφεία τους δεν ανοίγουν


Τα δύο τελευταία νομοσχέδια, για το φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς, που ψήφισε στη Βουλή η κυβέρνηση προκαλούν την οργή του λαού και ρίχνουν λάδι στη… φωτιά της κοινωνικής δυσαρέσκειας, που πλησιάζει τα όρια της έκρηξης, αφού στο στόχαστρο δανειστών και εγχώριων εκφραστών τους, των funds που εξυπηρετεί ο υπουργός Οικονομικών, όπως είπε ο Β. Πολύδωρας, έχει μπει ξεκάθαρα πλέον το κεραμιδί του Έλληνα που έφτιαξε με αίμα. Θέλουν να του το πάρουν και να τον πετάξουν στο δρόμο.

Οι βουλευτές της Ν.Δ., που εμφανίζονται «κότες», αφού από τη μία δήθεν ετοιμάζουν αντάρτικο, εκφράζουν τις αντιρρήσεις και τις αντιδράσεις τους στα νομοσχέδια της συγκυβέρνησης αλλά εν τέλει ψηφίζουν με χέρια και με πόδια, προχωρούν στο κλείσιμο των γραφείων τους, φοβούμενοι τις κοινωνικές αντιδράσεις.

Ολοένα και περισσότεροι αποφεύγουν να κατέβουν στα πολιτικά τους γραφεία, αφού ο κόσμος τους φτύνει για τα κατορθώματα τους.

Στους δρόμους δεν κυκλοφορούν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις για να μετακινηθούν ιδιωτικά και να μεταβούν ακόμη και σε «προστατευμένο» περιβάλλον… μεταμφιέζονται.

Και πολύ καλά κάνουν, καθώς αφενός όσοι συμφωνούν με τα νομοσχέδια συμπράττουν στην κατάσχεση των σπιτιών των Ελλήνων, ενώ όσοι δήθεν αντιδρούν εμπαίζουν και από πάνω τους μελλοντικούς αστέγους, που θα χάσουν τα σπίτια τους με τη δική τους ψήφο.

Στο «κλαμπ» των δήθεν βουλευτών που εμφανίζονται… έντονα δυσαρεστημένοι από την πολιτική της κυβέρνησης μπήκε και ο Α. Σπηλιωτόπουλος με δηλώσεις του μέσω twitter, «ρίχνοντας» τα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Προστέθηκε στους… επαναστάτες Π. Παυλόπουλο, που μιλούσε για αντισυνταγματικότητα, Γ. Βλάχο και σε πολλούς άλλος που αποδείχθηκαν αντιρρησίες στα λόγια, αλλά στις πράξεις «κότες». Υπερψήφισαν.

Μόνο ο Β. Πολύδωρας είχε το θάρρος (μετά από πολλές «απειλές» και αρκετά «ΝΑΙ» είναι η αλήθεια και αυτός) να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων και να θέσει εαυτόν εκτός Κ.Ο. της Ν.Δ.

Γνωρίζουν πολύ καλά οι βουλευτές της Ν.Δ. πώς αν η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές το κόμμα τους θα καταρρεύσει και οι ίδιοι θα περάσουν στην… ιστορία. Ότι έπαθε το ΠΑΣΟΚ με τον Γ. Παπανδρέου του 2011, ίσως και χειρότερα, ανάλογα με το πότε θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές. Ένα τεράστιο ποσοστό βουλευτών δεν επανεξελέγησαν.

Με λίγα λόγια θα χάσουν τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμια. Τα βουλευτικά αυτοκίνητα, την προσωπική ασφάλεια, το αφορολόγητο και πολλά ακόμη.

Η κατάρρευση της Ν.Δ. φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις. Τις τελευταίες εβδομάδες ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερά πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις και αυξάνει τη διαφορά του. Μέχρι και η RASS, που δίνει τις πιο «φιλικές» δημοσκοπήσεις στη Ν.Δ. την εμφανίζει δεύτερη με διαφορά 0,4%. Το 0,4% για τη RASS σημαίνει 3-4 μονάδες διαφορά πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα χάνει συνεχώς έδαφος και καταρρέει με μία μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων να κατευθύνεται προς τη Χρυσή Αυγή, η οποία αυξάνει τα ποσοστά του παρά το γεγονός ότι η ηγεσία του παραμένει φυλακισμένη με ένα σαθρό κατηγορητήριο.

Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, δεν γίνεται καμία συζήτηση. Έχει ήδη διαλυθεί και οι εναπομείναντες τσακώνονται στα αποκαΐδια. Ο νυν Πρόεδρος Ε. Βενιζέλος ψάχνει να την κάνει προς την «Ελιά», προκειμένου να διασωθεί στην λογική στρίβειν δια του αρραβώνος και μερικοί βουλευτές θέλουν να κρατήσουν ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η σφοδρή κριτική που άσκησαν οι «Παπανδρεικοί» στον κ. Βενιζέλο χθες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή. Μεταξύ αυτών οι, Καρχιμάκης, Σαχινίδης, Όθωνας και Μωραίτης. Ο τελευταίος μάλιστα θέλει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν ξέρει αν μέχρι τότε θα έχει απομείνει κάτι.

Το συμπέρασμα είναι πώς η παραπαίουσα Ν.Δ. και το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν να σταθούν ως κυβέρνηση με την κοινωνία στα πρόθυρα της έκρηξης μετά τα επώδυνα και εξοντωτικά μέτρα που έχει ψηφίσει με εντολή της τρόικας και των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από αυτή. Το χαμόγελο των Σαμαρά και Βενιζέλου (φώτο) σίγουρα τους έχει κοπεί μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Οι δήθεν εφεδρείες των ανεξάρτητων βουλευτών όπως οι, Α. Λοβέρδος και Χ. Αηδόνης και της ΔΗΜΑΡ δεν είναι ικανές να σώσουν την κυβέρνηση όταν ο «πολιτικός χειμώνας» της κυβέρνησης είναι ακόμη στην αρχή, όπως και ο κανονικός.

Όταν αρχίσει να εφαρμόζεται ο προϋπολογισμός του 2014 και τα μέτρα που μόλις το Σαββατοκύριακο ψήφισε η κυβέρνηση για να δημεύσει και να κατασχέσει τα σπίτια των Ελλήνων, τότε για τους βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ το ότι δεν θα μπορούν να ανοίξουν τα γραφεία τους θα είναι το λιγότερο.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανεξάρτητος Έλληνας Πατριώτης Μαγνησίας Αναστασίου Αθανάσιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου