Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013

Συνδυασμός πλανητών θυμίζει το Άστρο της Βηθλεέμ

ΟΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΘΑ.....

ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ


Συνδυασμός πλανητών θυμίζει το Άστρο της Βηθλεέμ


Σύμφωνα με ορισμένους μελετητές, το Άστρο της Βηθλεέμ θα μπορούσε να έχει μια επαφή μεταξύ Αφροδίτης και του Δία.

Οι δύο λαμπροί πλανήτες συγχωνεύονται στο νυχτερινό ουρανό, και έχουν κάνει ένα θέαμα βιβλικών διαστάσεων. Αυτά τα Χριστούγεννα, ο ανιχνευτής STEREO-B της NASA παρακολουθεί ένα συνδυασμό των τριών πλανητών - Αφροδίτη, Γη και Δία. (Φωτογραφία)

Το STEREO-B βρίσκεται στην αθέατη πλευρά του ήλιου, όπου μπορούμε να κοιτάξουμε και να δούμε τη Γη, μαζί με άλλους κόσμους στο ηλιακό μας σύστημα.

Μόνο οι δίδυμοι ανιχνευτές STEREO της NASA, που είναι εξοπλισμένοι με υψηλής δυναμικής εμβέλειας κάμερες, μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό.

Από τη σκοπιά των STEREO-Β, η Γη και ο Δίας είναι λιγότερο από 0,4 μοίρες, ενώ και οι τρεις πλανήτες χωράνε σε ένα κύκλο 2 βαθμών σε διάμετρο. Η συνεδρίαση αυτή μοιάζει αλλά δεν είναι τόσο "σφιχτή" όσο το υποτιθέμενο Άστρο της Βηθλεέμ, σε συνδυασμό με 2000 χρόνια πριν.

Εκείνη την εποχή η Αφροδίτη και ο Δίας θα μπορούσε να ήταν μόλις 6 δευτερόλεπτα της μοίρας (0,00166 μοίρες) χώρια.

Παρ 'όλα αυτά, το φαινόμενο αυτό εξακολουθεί να είναι ξεχωριστό και είναι ο πρώτος Χριστουγεννιάτικος συνδυασμός πλανητών από το διάστημα, που θυμίζει το Άστρο της Βηθλεέμ.
(apocalypsejohn.com)

  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Ανεξάρτητος Έλληνας Πατριώτης Μαγνησίας Αναστασίου Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου