Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

To ‘Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου, άρθρo 27 – ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! Αυτό θέλουν να προασπίσουν

«To Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου, άρθρα 13-14 : “Η Ελλάδα δεσμεύει μελλοντικές ταμειακές ροές … ή άλλα έσοδα..”To Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου. Γιατί μετέφρασαν τις “εγγυήσεις” στο ηπιότερο “ασφάλεια” »To Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου, άρθρo 27 – ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ! ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ! ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

27. Συμφωνούμε επίσης ότι διασφαλίζεται στενότερη παρακολούθηση και περαιτέρω επιβολή της νομοθεσίας με τους εξής τρόπους:
α. για τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ στα οποία εφαρμόζεται διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, η Επιτροπή και το Συμβούλιο θα μπορούν ναεξετάζουν τα σχέδια εθνικών προϋπολογισμών και μέτρα για την αντιμετώπιση των ανισορροπιών και να γνωμοδοτούν επ’ αυτών πριν από την έγκρισή τους από τα αντίστοιχα εθνικά κοινοβούλια. Επιπλέον, η Επιτροπή θα παρακολουθεί την εκτέλεση των προϋπολογισμών και, εάν απαιτείται, θα προτείνει τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια του έτους:
β. στην περίπτωση αποκλίσεων κατά την εφαρμογή προγράμματος προσαρμογής, θα εφαρμόζεται στενότερη παρακολούθηση και συντονισμός της εφαρμογής του.
cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf.jpg

Loutraki One με πηγή από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου