Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Από εμάς εξαρτάται αν …θα τους αφήσουμε!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Το’χει η μοίρα του Ελληνισμού στην μακρόχρονη ιστορία του να βρίσκεται αντιμέτωπος με μεγάλες δυνάμεις που θέλουν να... τον εξαφανίσουν από προσώπου γης. Ναι μοιάζει καταραμένος αυτός ο τόπος μια και αναρωτιέται κανείς γιατί είναι πάντα “στόχος” αλλά συνάμα είναι και ευλογημένος γιατί στο τέλος τα καταφέρνει και επιζεί.

Ο λαός μας στο πέρασμα του χρόνου βγήκε νικητής ενάντια στους Ξέρξες, στους Ρωμαίους, στους Τούρκους, στους Βούλγαρους, στους Ιταλούς και στους Γερμανούς οι οποίοι χάρη μίας χούφτας Ελλήνων έχασαν ένα ολόκληρο πόλεμο. Η τελευταία επίθεση που δέχεται ο Ελληνισμός ήταν καλά προσχεδιασμένη από την δεκαετία του 80’ και οι εισβολείς χρησιμοποίησαν ντόπιους “Eφιάλτες” για να στήσουν τα δόκανα και τις παγίδες για να εγκλωβίσουν την Ελληνική κοινωνία.

Η υποβάθμιση της παιδείας, η πολιτιστική αποχαύνωση και η εισαγωγή ξενόφερτων προτύπων ζωής μέσω της ελεύθερης τηλεόρασης ήταν μέρος του σχεδίου το οποίο συμπλήρωσαν οι προτροπές για αλόγιστες δανειοδοτήσεις (διακοποδάνεια, εορτοδάνεια, αυτοκινητοδάνεια κ.τλ.) και η αίσθηση της ατιμωρησίας για τον άκοπο και γρήγορο πλουτισμό ο οποίος έφτασε στο σημείο να είναι σημείο καπατσοσύνης και μαγκιάς για τα λαμόγια που αποτέλεσαν το γαϊτανάκι της κάθε λογής εξουσίας!
Να επισημάνω ότι ακόμα και οι ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση με τις γνωστές παρενέργειες (εγκληματικότητα, ανασφάλεια, πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση, και εργασιοεκμευτάλευση) είναι μέρος του παραπάνω σχεδίου.

Έτσι φτάσαμε να ζούμε τις μέρες αυτές το αποκορύφωμα του δράματος στο οποίο μια χούφτα εγχώρια πολιτικά “ανδρείκελα” θέλουν να μας καρφώσουν τα καρφιά της υποτέλειας και της εξαθλίωσης καθιστώντας μας “πληβείους’ μέσα στην ίδια μας την χώρα! Το εύλογο ερώτημα που μπαίνει είναι γιατί συμβαίνουν αυτά; Τελικά είμαστε τόσο σημαντικοί που όλοι συνωμοτούν εναντίον μας;

Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή (Αίγυπτο, Λιβύη, Συρία κ.α) αλλά και τα άσχημα πολιτικοοικονομικά γεγονότα που βιώνει η χώρα μας είμαι πεπεισμένος ότι όλα έχουν σχέση με τις ενεργειακές πηγές τις επόμενη εικοσιπενταετίας! Ξένες επιστημονικές δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι σύντομα θα εξαντληθούν τα αποθέματα πετρελαίου στις χώρες του αραβικού κόλπου οπότε οι μεγάλες πετρελαϊκές (και όχι μόνο) εταιρίες ετοιμάζουν το “έδαφος” για την μεταφορά τους στην πλούσια (από κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου) περιοχή μας!

Φυσικά θέλουν πρώτα να δημιουργήσουν συνθήκες εξαθλίωσης όλων μας για να μας εξαγοράσουν με το μικρότερο κόστος. Στους ντόπιους προδότες που συμμερίζονται και υλοποιούν τα σχέδια τους υπόσχονται πολλά χρήματα τα οποία θα απολαμβάνουν κλεισμένοι σε φρουρούμενες και απροσπέλαστες περιοχές (όπως οι Εμίρηδες) ενώ για μας τον λαό η ζωή μας θα είναι ίδια με αυτή των νομάδων των Βεδουίνων που περιφέρονται εξαθλιωμένοι στις αχανείς ερήμους της Αραπιάς!
Από εμάς εξαρτάται αν …. θα τους αφήσουμε!

Υποσημείωση
Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών με τον ωμό εκβιασμό του κ. “Λεφτά υπάρχουν” δείχνουν το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί οι άνθρωποι! Ελπίζω οι “σύντροφοι” του να αντιληφθούν επιτέλους τον ρόλο του ιδίου, αλλά και όλων όσων αποτελούν την ηγετική ομάδα του κόμματος τους! Περίεργο!... εντελώς τυχαία ... κάποιον ξαφνικά τον έπιασε η κοιλίτσα του ... και κρύφτηκε στο νοσοκομείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου