Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπανδρέου ποντάρει σε ασφάλιστρα κινδύνου ή ελληνικά ομόλογα;

του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη
Η κυβέρνηση Παπανδρέου και τυπικά σε λίγα λεπτά βάζει τίτλους τέλους. Οι βουλευτές παραιτούνται, ανεξαρτητοποιούνται, εκφράζουν εγγράφως τις ανησυχίες τους και ο Υπουργός Άμυνας συγκάλεσε το ΚΥΣΕΑ και έκανε κρίσεις στους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων. Άραγε τι φοβήθηκε, μήπως γινόταν πραξικόπημα; Αυτές οι λογικές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και δε συνάδουν με τις εντολές του ελληνικού λαού. Το παιχνίδι που παίζει ο πρωθυπουργός και βάζει σε περιπέτειες χρεοκοπίας τη χώρα μας, έχει οικονομικές διαστάσεις. Ποιοι θα επικρατήσουν, οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων ή οι κάτοχοι ασφαλίστρων κινδύνου; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αναλάβει τις ευθύνες του ή θα παρακολουθεί συνυπεύθυνος τα γεγονότα;


Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούνται πατριωτικές λογικές! Οι κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας δεν έχουν καμία τύχη, αν δεν έχουν τη στήριξη όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων και δεν αποκλείουν όλους τους βουλευτές! Εκλογές εδώ και τώρα για να αναλάβει ο ελληνικός λαός τις ευθύνες του για τις μελλοντικές επιλογές του. Η χώρα χρεοκοπεί! Οι κερδοσκόποι καιροφυλακτούν. Ο λαός στενάζει! Καθαρές λύσεις που θα προωθούν τις μεταρρυθμίσεις και θα εξασφαλίζουν τη χρηματοδότηση για τη χώρα μας! Μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε, αρκεί να τηρούμε όσα έχουμε συμφωνήσει με τους ευρωπαίους εταίρους μας! Η Ελλάδα μας αξίζει καλύτερη τύχη. Τέλος πια με τα δημοψηφίσματα και τους καρεκλοκένταυρους. Δουλειά και φιλότιμο για να μείνουν οι έλληνες ενωμένοι.
Του Exciter
Για εμένα είναι προτιμότερο να πάμε σε δημοψήφισμα. Το ευρώ μας κατέστρεψε και θα συνεχίσει να μας θάβει με το ευρώ κινδυνεύει και η Εθνική μας κυριαρχία 1000 φορές να πεινάσω και να σωθεί η Θράκη το Αιγαίο η Κρήτη η Μακεδονία.Είμαι έτοιμος για αυτήν την θυσία εδώ άλλοι θυσίασαν χέρια, πόδια, μάτια και ζωές για να πούμε σήμερα εμείς εντάξει παιδιά πάρτε τα όλα δωρεάν αρκεί να μην ταλαιπωρηθούμε;.
Στο κάτω - κάτω το δημοψήφισμα είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας ή μας χαλάει και η δημοκρατία τώρα. Άρε παπαγαλάκια θα έρθει και η σειρά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου