Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Από παντού έρχονται μηνύματα ξεσηκωμού - Οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα αυτοοργανώνονται και δημιουργούν θύλακες αντίστασης

Είναι αλήθεια ότι  δεν είχαμε δώσει την  σημασία που πρέπει  σε δεκάδες  e-mail   που μας έστειλαν  άγνωστοι  σε μας  σύλλογοι και οργανώσεις πολιτών.
Ίσως να  είχαμε  μερικές  επιφυλάξεις  για το "τι καπνό  φουμάρουν" και  ποιές  είναι οι ρίζες τους.
Τα πράγματα όμως  άλλαξαν. 
Σε λίγες  ώρες  η "Ύπατη  αρμοστεία"   των  δανειστών  και τοκογλύφων, δηλαδή  αυτό  που ονόμασαν  τα τρία προδοτικά κόμματα   "μεταβατική κυβέρνηση", θα  άρχίσει να  τεμαχίζει  τις σάρκες  των Ελλήνων  για να  χορτάσει  τα πεινασμένα στόματα των ντόπιων και των  ξένων  αρπακτικών.
Μέχρι χθές  είχαμε να κάνουμε  μόνο με  "εισερχόμενα  πυρά" απο το "πυροβολικό"  της Τρόϊκας και του ΔΝΤ. Απο τις  11 του  Νοέμβρη  οι κατοχικές δυνάμεις   εγκαταστάθηκαν  στην Αθήνα και  σε λίγες ώρες θα καμαρώνουν  στην βουλή   πατώντας πάνω στο πτώμα της δημοκρατίας την οποία σκότωσε  εν ψυχρώ  η τρικομματική  αντιπροσωπεία της  Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Το μέτωπο  δεν βρίσκεται πλέον  στα  επιβλεπόμενα απο τους  τροϊκανούς  υπουργεία, αλλά  μπροστά στα σπίτια μας , στους δρόμους  , στις πλατείες , στα  σχολεία , στις δουλειές μας , παντού.
Κάτω απο αυτές τις συνθήκες  δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια  να ψάξουμε  με επιμέλεια   απο "που βαστάει η σκούφια"  του καθε ενός  που βγαίνει  στην αντίσταση.
Θα πολεμήσουμε  μαζί  του  και αν  στην πορεία  διαπιστώσουμε  ότι είναι  πεμπτοφαλαγγίτης  ή μουλωχτός  ψευτοπατριώτης  απο  εκείνους που  σκεπάζουν  την μαυρίλα τους με την ελληνική σημαία , τότε  να είστε  σίγουροι  ότι  δεν θα διστάσουμε  να τον   ξεσκεπάσουμε και να τον εξοστρακίσουμε.
Σε αυτόν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα  όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε  μαζί, δεν  περισσεύει κανένας παρά μόνο τα "φίδια"  που παριστάνουν  τους αγωνιστές και τα  οποία  αργά ή γρήγορα  θα   έχουν την ίδια τύχη με  όσους  πρόδωσαν αυτόν τον τόπο.
Απο  σήμερα όποιο e-mail   φτάνει στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και περιγράφει   ή αναφέρει  κάποια μορφή συλλογικού  αγώνα αντίστασης,  θα δημοσιεύεται  με τις  επιφυλάξεις   και τις δεσμεύσεις  που προαναφέραμε.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να  μάθει  τι συμβαίνει   γύρω του  , στην άλλη γειτονιά  στην άλλη πόλη στο άλλο χωριό.Να  καταλάβουν ακόμα και αυτοί  που  ακούν  τους  τηλετελάληδες  της εξουσίας , ότι   όλη  Ελλάδα  είναι πιά ένα καζάνι που βράζει και πως ο  Έλληνας  δεν παρέδωσε  τα όπλα  σε κανέναν  δοσίλογο ή ξένο κατακτητή.
Αρχή  κάνουμε απο τα δύο  παρακάτω e-mails:H ΠΑΤΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!Από τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας, ανακοινώθηκαν τα συμπεράσματα της ανοιχτής σύσκεψης φορέων, σωματείων, κινήσεων πολιτών για το χαράτσι των λογαριασμών της ΔΕΗ.Εμείς, η Δημοτική Αρχή και οι κοινωνικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής των Πατρών, συζητήσαμε για το τέλος ακίνητης περιουσίας και την είσπραξή του μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και καταλήξαμε στα εξής: Πρόκειται για μια παράνομη ρύθμιση που ορίζει ιδιώτες (ΔΕΗ ΑΕ και εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος) ως εισπράκτορες φόρων και επιβολείς ποινών.Πρόκειται για μια εκβιαστική ρύθμιση που επιδιώκεται είσπραξη παράνομων εσόδων με την απειλή διακοπής ενός σημαντικού για την επιβίωση και τον πολιτισμό κοινωνικού αγαθού, του ρεύματος.Πρόκειται για μια αντισυνταγματική ρύθμιση που φορολογεί εκ νέου και με εντελώς άνισο τρόπο πολίτες και στρέφεται ενάντια στο κοινωνικό σύνολο, γιατί προνομοποιεί την πληρωμή των δανειστών της χώρας αντί για την επιβίωση του λαού της. Αποφασίζουμε:Δεν αναγνωρίζουμε το "δικαίωμα" της ΔΕΗ ΑΕ και των εναλλακτικών παρόχων στην είσπραξη του τέλους ακίνητης περιουσίας.  Η είσπραξή του αφορά τους εισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους -τις εφορίες- κι όχι μια κοινωφελή επιχείρηση. Δεν αναγνωρίζουμε την εντολή της πολιτείας προς τη ΔΕΗ να διακόπτεται το ρεύμα από νοικοκυριά και επιχειρήσεις που δε μπορούν να πληρώσουν αυτό το χαράτσι.Το ρεύμα (όπως και το νερό) είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών. Η διακοπή του, εν μέσω χειμώνα και οικονομικής ένδειας, συνιστά απάνθρωπη πράξη.Ο κίνδυνος επιβάρυνσης της υγείας ευπαθών ατόμων ή ομάδων (υπερήλικες, παιδιά, ασθενείς) με τη διακοπή του ρεύματος, είναι ορατός. Δεν αναγνωρίζουμε τις εντολές διακοπής. Καλούμε τους Δήμους της περιοχής μας να αντιδράσουν έμπρακτα, στεκόμενοι στο πλευρό των χειμαζόμενων από την κρίση πολιτών τους και να συνδράμουν με τις υπηρεσίες τους (νομικές, διοικητικές και τεχνικές) στην αντίκρουση αυτής της κοινωνικά επικίνδυνης και ηθικά παράνομης ρύθμισης.Καλούμε τους πολίτες σε ενημέρωση των ενεργειών των φορέων σε σχέση με τα δικαιώματά τους και κινητοποίηση για την υπεράσπισή τους.Οργανώνουμε τη νομική μας προσφυγή προκειμένου να ανασταλεί το μέτρο της διακοπής ρεύματος. Δήμαρχος Πατρέων,
Mέλη Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίων,
Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών,
Εμπορικός και Επαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Δύμης,
ΕΔΟΠ ΔΕΗ Πατρών και Αιγίου,
Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ),
ΕΜΔΥΔΑΣ τμ Δυτ. Ελλάδας,
ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας,
Ιατρικός Σύλλογος Πατρών,
Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών,
Οικονομικό Επιμελητήριο ΒΔ Πελλοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας,
Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας,
Ένωση Κατασκευαστών Οικοδομών Έργων Πελοποννήσου & Δυτ. Ελλάδας,
Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαΐας,
ΟΕΒΕΣΝΑ, Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας,
Σύλλογος Δασκαλών και Νηπιαγωγών Πάτρας,
Σύνδεσμος Εμπορικών Αντ/πων Δυτ. Ελλάδας,
Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνών Πάτρας,
Σύλλογος Οπτικών Πατρών,
Σύλλογος Ιδιοκτητών Ν. Αχαΐας,
Σύλλογος Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ Πάτρας «Αρτίν Δανελιάν»,
μέλη Λαϊκών Συνελεύσεων γειτονιών της Πάτρας,
ΕΠΑΜ Πάτρας. =================================== 
ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ -ΠΟΛΙΤΩΝ  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ:  Από καιρό η απραξία και η έλλειψη ουσιαστικής αντίστασης, σε ότι ανθελληνικό  αποφασίζεται για τον δυστυχή πια, αλλά φιλότιμο και περήφανο  λαό μας, μας οδήγησε στην σημερινή υποδούλωσή μας σε μία ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΤΩΝ  ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ,ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ .
TΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ως αποτέλεσμα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, το οποίο όμως ΔΕΝ ψηφίσθηκε από το Ελληνική Βουλή, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ κατά απαίτηση της  Γερμανικής Tρόικας , του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  από μία κυβέρνηση αυτοεκλεγμένη  από την υπόδικη κομματοκρατία  ,που προέκυψε από αντισυνταγματική εκτροπή χωρίς να αναγνωρίζεται η νομιμότητα των αποφάσεών της από τον ελληνικό λαό ( Βλέπε αντιδράσεις πολιτών στην Χίο από την πρώτη ημέρα της κυβέρνησης δοσιλογισμού στην παρέλαση της 12-11-2011)  σε διάψευση των στημένων γκάλοπ που μιλάνε για αποδοχή και εφησυχασμό των πολιτών  ώστε να δοθεί παράταση στην απομάκρυνση των εκλογών και  να παρθούν βαρβαρότερα μέτρα σε εφαρμογή της νέας δανειακής σύμβασης της 26ης Οκτωβρίου , η οποία διακατέχεται από το Αγγλικό δίκαιο  και παραχωρεί την κυριαρχία μας ως έθνος.
ΓΙ ΑΥΤΟ και ΕΜΕΙΣ ΩΣ Ο EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΧΙ  , ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΘΑ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ «ΝΟΜΟΥΣ» , ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ  ΧΡΕΟΣ , ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ  ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ  ΤΩΝ «ΑΓΟΡΩΝ». ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΟΥΤΕ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ,ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ . ΑΝΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΧΗ.  ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ-ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ  ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ,  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ  ΑΠΑΝΩΤΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΩΝ  ΦΟΡΩΝ , ,ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, συνεργαζόμενοι με συλλόγους, σωματεία, νομικούς, ενώσεις καταναλωτών, τοπικούς συνδικαλιστές της ΔΕΗ, πληττόμενους έντιμους δημοσίους υπαλλήλους, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΑΝΑΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ  ΚΑΙ  ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ . ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ , ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ  ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΠIΝ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ,  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ :
1.   
   ΠΙΕΣΗ  ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ  ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ.
2.      ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠAΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΕΦΟΡΙΑ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ .
3.      ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,  ΚΑΙ  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ  ΑΜΕΣΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ  ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  - ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ   ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ
4.      ΣΥΣΤΑΣΗ ΛΑΙΚΩΝ  ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ - ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
5. ΝΕΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ  ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΕΡΑΝΩΝ  ΓΙΑ ΕΝΔΕΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ .
ΚΙΝΗΤΡΟ μας η διάσωση της χώρας μας, και  η άδολη- χωρίς ανταλλάγματα έμπρακτη συμπαράσταση-αλληλεγγύη προς  τους δεινοπαθούντες Συμπολίτες μας.                                                   ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ                                                              ΑΙΓΙΟ, 13 Νοεμβρίου2011  Είναι αλήθεια ότι  δεν είχαμε δώσει την  σημασία που πρέπει  σε δεκάδες  e-mail   που μας έστειλαν  άγνωστοι  σε μας  σύλλογοι και οργανώσεις πολιτών.
Ίσως να  είχαμε  μερικές  επιφυλάξεις  για το "τι καπνό  φουμάρουν" και  ποιές  είναι οι ρίζες τους.
Τα πράγματα όμως  άλλαξαν.


Σε λίγες  ώρες  η "Ύπατη  αρμοστεία"   των  δανειστών  και τοκογλύφων, δηλαδή  αυτό  που ονόμασαν  τα τρία προδοτικά κόμματα   "μεταβατική κυβέρνηση", θα  άρχίσει να  τεμαχίζει  τις σάρκες  των Ελλήνων  για να  χορτάσει  τα πεινασμένα στόματα των ντόπιων και των  ξένων  αρπακτικών.
Μέχρι χθές  είχαμε να κάνουμε  μόνο με  "εισερχόμενα  πυρά" απο το "πυροβολικό"  της Τρόϊκας και του ΔΝΤ. Απο τις  11 του  Νοέμβρη  οι κατοχικές δυνάμεις   εγκαταστάθηκαν  στην Αθήνα και  σε λίγες ώρες θα καμαρώνουν  στην βουλή   πατώντας πάνω στο πτώμα της δημοκρατίας την οποία σκότωσε  εν ψυχρώ  η τρικομματική  αντιπροσωπεία της  Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Το μέτωπο  δεν βρίσκεται πλέον  στα  επιβλεπόμενα απο τους  τροϊκανούς  υπουργεία, αλλά  μπροστά στα σπίτια μας , στους δρόμους  , στις πλατείες , στα  σχολεία , στις δουλειές μας , παντού.
Κάτω απο αυτές τις συνθήκες  δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια  να ψάξουμε  με επιμέλεια   απο "που βαστάει η σκούφια"  του καθε ενός  που βγαίνει  στην αντίσταση.
Θα πολεμήσουμε  μαζί  του  και αν  στην πορεία  διαπιστώσουμε  ότι είναι  πεμπτοφαλαγγίτης  ή μουλωχτός  ψευτοπατριώτης  απο  εκείνους που  σκεπάζουν  την μαυρίλα τους με την ελληνική σημαία , τότε  να είστε  σίγουροι  ότι  δεν θα διστάσουμε  να τον   ξεσκεπάσουμε και να τον εξοστρακίσουμε.
Σε αυτόν τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα  όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε  μαζί, δεν  περισσεύει κανένας παρά μόνο τα "φίδια"  που παριστάνουν  τους αγωνιστές και τα  οποία  αργά ή γρήγορα  θα   έχουν την ίδια τύχη με  όσους  πρόδωσαν αυτόν τον τόπο.
Απο  σήμερα όποιο e-mail   φτάνει στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και περιγράφει   ή αναφέρει  κάποια μορφή συλλογικού  αγώνα αντίστασης,  θα δημοσιεύεται  με τις  επιφυλάξεις   και τις δεσμεύσεις  που προαναφέραμε.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να  μάθει  τι συμβαίνει   γύρω του  , στην άλλη γειτονιά  στην άλλη πόλη στο άλλο χωριό.Να  καταλάβουν ακόμα και αυτοί  που  ακούν  τους  τηλετελάληδες  της εξουσίας , ότι   όλη  Ελλάδα  είναι πιά ένα καζάνι που βράζει και πως ο  Έλληνας  δεν παρέδωσε  τα όπλα  σε κανέναν  δοσίλογο ή ξένο κατακτητή.
Αρχή  κάνουμε απο τα δύο  παρακάτω e-mails:
H ΠΑΤΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!! Από τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας, ανακοινώθηκαν τα συμπεράσματα της ανοιχτής σύσκεψης φορέων, σωματείων, κινήσεων πολιτών για το χαράτσι των λογαριασμών της ΔΕΗ. Εμείς, η Δημοτική Αρχή και οι κοινωνικοί φορείς της ευρύτερης περιοχής των Πατρών, συζητήσαμε για το τέλος ακίνητης περιουσίας και την είσπραξή του μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και καταλήξαμε στα εξής:  Πρόκειται για μια παράνομη ρύθμιση που ορίζει ιδιώτες (ΔΕΗ ΑΕ και εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος) ως εισπράκτορες φόρων και επιβολείς ποινών.Πρόκειται για μια εκβιαστική ρύθμιση που επιδιώκεται είσπραξη παράνομων εσόδων με την απειλή διακοπής ενός σημαντικού για την επιβίωση και τον πολιτισμό κοινωνικού αγαθού, του ρεύματος.Πρόκειται για μια αντισυνταγματική ρύθμιση που φορολογεί εκ νέου και με εντελώς άνισο τρόπο πολίτες και στρέφεται ενάντια στο κοινωνικό σύνολο, γιατί προνομοποιεί την πληρωμή των δανειστών της χώρας αντί για την επιβίωση του λαού της. Αποφασίζουμε:Δεν αναγνωρίζουμε το "δικαίωμα" της ΔΕΗ ΑΕ και των εναλλακτικών παρόχων στην είσπραξη του τέλους ακίνητης περιουσίας.  Η είσπραξή του αφορά τους εισπρακτικούς μηχανισμούς του κράτους -τις εφορίες- κι όχι μια κοινωφελή επιχείρηση.  Δεν αναγνωρίζουμε την εντολή της πολιτείας προς τη ΔΕΗ να διακόπτεται το ρεύμα από νοικοκυριά και επιχειρήσεις που δε μπορούν να πληρώσουν αυτό το χαράτσι.Το ρεύμα (όπως και το νερό) είναι απαραίτητο για την επιβίωση και την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών. Η διακοπή του, εν μέσω χειμώνα και οικονομικής ένδειας, συνιστά απάνθρωπη πράξη.Ο κίνδυνος επιβάρυνσης της υγείας ευπαθών ατόμων ή ομάδων (υπερήλικες, παιδιά, ασθενείς) με τη διακοπή του ρεύματος, είναι ορατός. Δεν αναγνωρίζουμε τις εντολές διακοπής. Καλούμε τους Δήμους της περιοχής μας να αντιδράσουν έμπρακτα, στεκόμενοι στο πλευρό των χειμαζόμενων από την κρίση πολιτών τους και να συνδράμουν με τις υπηρεσίες τους (νομικές, διοικητικές και τεχνικές) στην αντίκρουση αυτής της κοινωνικά επικίνδυνης και ηθικά παράνομης ρύθμισης.Καλούμε τους πολίτες σε ενημέρωση των ενεργειών των φορέων σε σχέση με τα δικαιώματά τους και κινητοποίηση για την υπεράσπισή τους.Οργανώνουμε τη νομική μας προσφυγή προκειμένου να ανασταλεί το μέτρο της διακοπής ρεύματος. Δήμαρχος Πατρέων,
Mέλη Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίων,
Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών,
Εμπορικός και Επαγγελματοβιοτεχνικός Σύλλογος Δύμης,
ΕΔΟΠ ΔΕΗ Πατρών και Αιγίου,
Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (ΕΙΝΑ),
ΕΜΔΥΔΑΣ τμ Δυτ. Ελλάδας,
ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας,
Ιατρικός Σύλλογος Πατρών,
Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών,
Οικονομικό Επιμελητήριο ΒΔ Πελλοποννήσου και Δυτ. Ελλάδας,
Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας,
Ένωση Κατασκευαστών Οικοδομών Έργων Πελοποννήσου & Δυτ. Ελλάδας,
Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Αχαΐας,
ΟΕΒΕΣΝΑ, Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας,
Σύλλογος Δασκαλών και Νηπιαγωγών Πάτρας,
Σύνδεσμος Εμπορικών Αντ/πων Δυτ. Ελλάδας,
Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνών Πάτρας,
Σύλλογος Οπτικών Πατρών,
Σύλλογος Ιδιοκτητών Ν. Αχαΐας,
Σύλλογος Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ Πάτρας «Αρτίν Δανελιάν»,
μέλη Λαϊκών Συνελεύσεων γειτονιών της Πάτρας,
ΕΠΑΜ Πάτρας.
 ===================================  ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ -ΠΟΛΙΤΩΝ  ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗ: Από καιρό η απραξία και η έλλειψη ουσιαστικής αντίστασης, σε ότι ανθελληνικό  αποφασίζεται για τον δυστυχή πια, αλλά φιλότιμο και περήφανο  λαό μας, μας οδήγησε στην σημερινή υποδούλωσή μας σε μία ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,ΤΩΝ  ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ,ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ .
TΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ως αποτέλεσμα του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, το οποίο όμως ΔΕΝ ψηφίσθηκε από το Ελληνική Βουλή, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ κατά απαίτηση της  Γερμανικής Tρόικας , του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  από μία κυβέρνηση αυτοεκλεγμένη  από την υπόδικη κομματοκρατία  ,που προέκυψε από αντισυνταγματική εκτροπή χωρίς να αναγνωρίζεται η νομιμότητα των αποφάσεών της από τον ελληνικό λαό ( Βλέπε αντιδράσεις πολιτών στην Χίο από την πρώτη ημέρα της κυβέρνησης δοσιλογισμού στην παρέλαση της 12-11-2011)  σε διάψευση των στημένων γκάλοπ που μιλάνε για αποδοχή και εφησυχασμό των πολιτών  ώστε να δοθεί παράταση στην απομάκρυνση των εκλογών και  να παρθούν βαρβαρότερα μέτρα σε εφαρμογή της νέας δανειακής σύμβασης της 26ηςΟκτωβρίου , η οποία διακατέχεται από το Αγγλικό δίκαιο  και παραχωρεί την κυριαρχία μας ως έθνος.ΓΙ ΑΥΤΟ και ΕΜΕΙΣ ΩΣ Ο EΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΧΙ  , ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΘΑ  ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ «ΝΟΜΟΥΣ» , ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣ  ΧΡΕΟΣ , ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ  ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ  ΤΩΝ «ΑΓΟΡΩΝ».ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΟΥΤΕ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ,ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ . ΑΝΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΟΧΗ.ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ-ΛΗΣΤΡΙΚΩΝ  ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ,  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ  ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ  ΑΠΑΝΩΤΩΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΩΝ  ΦΟΡΩΝ , ,ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, συνεργαζόμενοι με συλλόγους, σωματεία, νομικούς, ενώσεις καταναλωτών, τοπικούς συνδικαλιστές της ΔΕΗ, πληττόμενους έντιμους δημοσίους υπαλλήλους, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ. 
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΑΝΑΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ ΥΛΗ  ΚΑΙ  ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 
ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΤΗΣ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ , ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ. 
ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ  ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΠIΝ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ,  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ :
1.      ΠΙΕΣΗ  ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΟ,ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ  ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ.
2.      ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠAΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ  ΕΦΟΡΙΑ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ .
3.      ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,  ΚΑΙ  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΕ  ΑΜΕΣΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ  ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  - ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ   ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ
4.      ΣΥΣΤΑΣΗ ΛΑΙΚΩΝ  ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ - ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
5. ΝΕΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ  ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ - ΕΡΑΝΩΝ  ΓΙΑ ΕΝΔΕΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ .
ΚΙΝΗΤΡΟ μας η διάσωση της χώρας μας, και  η άδολη- χωρίς ανταλλάγματα έμπρακτη συμπαράσταση-αλληλεγγύη προς  τους δεινοπαθούντες Συμπολίτες μας.                                                  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ                                                              ΑΙΓΙΟ, 13 Νοεμβρίου2011 
 Αναρτήθηκε από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου