Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Μία ωραία ατμόσφαιρα…

  Οι χιλιάδες κατεστραμμένοι του μεγάλου κραχ χρηματιστηρίου δεν ξεχνούν τι έλεγε τότε.

«Η ανοδική τάση των τιμών των μετοχών στο χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τα τελευταία δυο έτη αντανακλά σε σημαντικό βαθμό τη βελτίωση των επιδόσεων της ελληνικής οικονομίας και της κερδοφορίας των επιχειρήσεων καθώς και της ευνοϊκές προοπτικές ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση . Οι προοπτικές αυτές στηρίζουν την ανοδική πορεία του χρηματιστηρίου μεσοπρόθεσμα».

Στη Σημιτο-ληστεία του Χρηματιστηρίου συμμετείχε και ο Λουκάς Παπαδήμος. Το καλοκαίρι του 1999, η μετοχή της Τραπέζης της Ελλάδος είχε παρουσιάσει μια τρομακτική άνοδο στο ταμπλό της Σοφοκλέους με την μετοχής της Τράπεζας της Ελλάδος, να έχει ξεπεράσει τις 160.000 δραχμές, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 350% από τις αρχές του χρόνου (160% σε 12 ημέρες),

Ποιος ήταν o διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος στην Goldman Sachs την περίοδο που η Ελλάδα παρουσίασε μαγική εικόνα μέσω των Swap; Ο Mario Draghi, ο νέος επικεφαλής της ΕΚΤ.
Ποιος ήταν εκείνη την περίοδο κεντρικός τραπεζίτης στην Ελλάδα; Ο σημερινός πρωθυπουργός ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.

Το ίδιο όμως έργο συνεχίζεται και στην Ιταλία, οπότε όλα αυτά εντάσσονται σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο για την μελλοντική διάλυση της Ε.Ε. η την επικυριαρχία της από τους γερμανούς. Έτσι ανακοινώθηκε πως Κυβέρνηση τεχνοκρατών υπό το Μάριο Μόντι θα αναλάβει τις τύχες της. Ο Μόντι έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, δηλαδή αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας επί των νέων οικονομικών μέτρων και την παραίτηση Μπερλουσκόνι. Η κυβέρνηση θα απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από τεχνοκράτες, με εξαίρεση το υπουργείο Εξωτερικών, που αναμένεται να αναλάβει o σοσιαλιστής Τζουλιάνο Αμάτο. O Μάριο Μόντι που θα σώσει(!) την Ιταλία είναι στελεχάρα της “Τριμερούς” μαζί με τους Παπαδήμο, Βουρλούμη, Παπαχελά!

http://ixnos.blogspot.com/2011/11/blog-post_11.html
Σας θυμίζει τίποτε αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου