Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη βελόπουλου

Η πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη του Βελόπουλου βουλευτή του ΛΑΟΣ. Να υπενθυμίσω ότι ο εν λόγο κύριος βουλευτής έφερε το ΔΝΤ και την ΕΚΤ μια ψήφο ποιο κοντά στην Ελλάδα.
Παραθέτω τις πρώτες παρατηρήσεις μου για τα πρώτα 15' της συνέντευξης από όλη την συνέντευξη που ο χρόνος της είναι 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου. Πιστεύω ότι θα δω και άλλες παρατηρήσεις από τους αναγνώστες στα σχόλια.(Την συνέντευξη είχα την υπομονή να την παρακολουθήσω όλη!)


Ρε Βελόπουλε δεν συμφωνώ μαζί σου σε πολλά πράγματα, ούτε και η παράταξή σου με εκφράζει. Αλλά σε παραδέχομαι είσαι πολιτικός. Στο πρώτο 5λεπτο του βίντεο ε μέσος δεμονοποιείς τις κρατικοποιήσεις άρα υποστηρίζεις τις αποκρατικοποιήσεις πράγμα το οποίο είναι ο πρώτος στόχος του μνημονίου. 
9:20 Είναι το λεπτό στο οποίο αναφέρομαι. Τι λες ρε Βελόπουλε δλδ ε μέσος πάλη μας λες ότι είσαι εναντίον των απεργιών. Ξεχνάς μάλλον ότι με τέτοιου είδους αγώνες θεσμοθετήθηκε η σύνταξη, το οχτάωρο, η άδεια και πολλά άλλα. 
11:30 Φοβάσαι να τους αποκαλέσεις προδότες ή ντρέπεσαι; Ή μήπως η κρίση σου είναι τόσο περιορισμένη που θα περιμένεις την δευτέρα παρουσία να τους κρίνει;
15:23 "Άρα δεν κυβερνάνε οι πρωθυπουργοί, οι πολιτικοί οι τραπεζίτες κυβερνάνε". Εδώ φίλοι ο αγαπητός κύριος Βελόπουλος αφήνει την εντύπωση σε αυτούς που παρακολουθούν να συμπεράνουν το μη αναστρέψιμο της κατάστασης αποφεύγοντας να καυτηριάσει την ανικανότητα ή προδοτική στάση των πολιτικών του συναδέλφων. Σαν να θεωρεί αναπόφευκτο τον διαμελισμό της πατρίδος. 
Exciter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου