Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ἡ ποδηλατάδα τοῦ πρωθυπουργοῦ στήν Σκιάθο (φωτογραφίες)

(Φωτογραφία kentrinews.gr)
Xαμός έγινε  το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Γ. Παπανδρέου κοντά στην παραλία των Κουκουναριών στη Σκιάθο, όταν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ  του kentrinews.gr,  λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν να περνά στον δρόμο με το ποδήλατο και  πίσω ακολουθούσαν  άνδρες της προσωπικής του φρουράς μέσα σε ένα πολυτελές lexus και  κάποιοι άλλοι σε δύο μοτοσικλέτες. Μόλις τον πήρε χαμπάρι μια νεαρή κοπέλα έτρεξε και του φώναξε ειρωνικά : «πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα» ενώ άλλοι άρχισαν τη γιούχα.

(Φωτογραφία kentrinews.gr)
Ο Παπανδρέου , σύμφωνα με πληροφορίες του kentrinews, αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδήλατο και αμέσως βγήκαν από το αυτοκίνητο αστυνομικοί για να κάνουν παρατηρήσεις στον  κόσμο.
Βέβαια, μία που  κατέβηκαν  και μία που ξαναμπήκαν μέσα και έφυγαν γιατί   μαζεύτηκαν αρκετοί και η γιούχα θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις . Δείτε αποκλειστικά τις φωτογραφίες  του πρωθυπουργού με το ποδήλατο!
Μετά τήν Σέριφο; ὁ “ ἀγαπημένος” μας πρωθυπουργὀς ἐξέδραμε στήν Σκιάθο. Χθές, ἐθεάθη νά κάνῃ κανό ὑπό τήν παρακολούθησιν 40 καί πλέον ἀστυνομικῶν. Θαυμᾶστε τον ἤ φασκελῶστε τον. Ὅτι προαιρεῖσθε.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου