Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Εκπαιδεύουν 5.000 στρατιωτικούς στο Κιλκίς για καταστολή εξεγέρσεων πολιτών - ΣΑΛΟΣ στο στράτευμα και αναβρασμός στα ΜΑΤ

Γράφει ο Γιώργος Γ. Αδαλής 
Το είχαμε αποκαλύψει πριν πέντε μήνες, είχαμε δημοσιεύσει σχετικό βίντεο! Ο λόγος για την δημιουργία ειδικής μονάδας στο στρατό, με σκοπό την...

καταστολή εξεγέρσεων και επιβολή της τάξης σε πολίτες που διαμαρτύρονται. Τότε είχαν πει ότι όλα αυτά που γράφουμε είναι φαιδρά καθώς και ότι το βίντεο που παρουσιάσαμε αποτελεί μια άσκηση του στρατού στα πλαίσια της Ειρηνευτικής ομάδας, που εκπαιδεύεται για αποστολές σε χώρες του Εξωτερικού!

Πρόκειται για την άσκηση –όπως την είχαν ονομάσει τότε- Καλλίμαχος που έγινε από την 71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία στο στρατόπεδο «Κορομηλά» στην Αργυρούπολη Κιλκίς.

Φαίνεται ότι προφανώς , η ψυχραιμία έχει χαθεί στη χώρα μας και μπαίνουμε σε μια περίοδο όπου τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν μια απίστευτη αρνητική τροχιά!

Πριν μερικές μέρες, 72 υπαξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού, έλαβαν φύλο πορείας (κοινώς διετάχθησαν) να φύγουν από τις μονάδες όπου υπηρετούσαν σε νησί του Βορείου Αιγαίου και να μεταβούν σε μονάδα στο Κιλκίς!
Προηγουμένως την ίδια διαταγή είχαν λάβει αρκετοί υπαξιωματικοί σε μονάδες της Θεσσαλίας!

Στις τάξεις του Στρατού αυτή τη στιγμή επικρατεί αναβρασμός, διότι όλοι μιλάνε για συγκέντρωση 5.000 ανδρών από όλη την Ελλάδα, σε ένα πρόγραμμα ταχείας εκπαίδευσης σε θέματα καταστολής πολιτών !!!

Μέχρι τα Χριστούγεννα που έρχονται, αναμένεται να εκπαιδευτούν σε κυλιόμενα προγράμματα, 5.000 υπαξιωματικοί του Στρατού Ξηράς.
Μάλιστα στην τελευταία αποστολή από το νησί του Β. Αιγαίου, χρησιμοποιήθηκε υπηρεσιακό μεταγωγικό αεροσκάφος, ενώ ορίστηκε και ημερήσια αποζημίωση 29,95 ευρώ για κάθε υπαξιωματικό!

Το όλο ζήτημα έχει προκαλέσει αναταραχή ΚΑΙ στις δυνάμεις των ΜΑΤ, διότι τους είχαν τάξει λαγούς με πετραχήλια, προκειμένου να δεχτούν να «σαπίσουν στο ξύλο τους αγανακτισμένους». Και φυσικά όλα έμειναν στα λόγια! Καμία υπόσχεση δεν πραγματοποιήθηκε και αυτή τη στιγμή οι άνδρες των ΜΑΤ των 700 ευρώ, έδειραν και έπνιξαν στο χημικό τον κόσμο χωρίς να λάβουν καμία ... από τις υποσχέσεις που έλαβαν.

Με την εξέλιξη αυτή στο Στρατό, οι άνδρες των ΜΑΤ έχουν εξαγριωθεί και απειλούν με μαζικές αιτήσεις μετάθεσης!!!

Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από πηγές του Στρατεύματος , ανεξάρτητες μεταξύ τους και τα επιβεβαιώνουν πλήρως!
Μένει λοιπόν, η Κυβέρνηση και ο Υπουργός Άμυνας, να λάβει θέση στο πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα αυτό!
Είναι αλήθεια ή ψέματα όσα αποκαλύπτουν εν ενεργεία στρατιωτικοί;
Κι αν είναι αλήθεια γιατί τα διέψευδαν όταν τα γράφαμε πριν έξη μήνες (συγκεκριμένα από τις 9 Φεβρουαρίου 2011;
Σε τι μπορεί να αποσκοπεί η εκπαίδευση Στρατιωτικών κατά Πολιτών στη χώρα μας;
Περιμένουν κάτι;
Ανατέθηκε στον στρατό υπηρεσία που μετά την Μεταπολίτευση είχε πάντοτε η Αστυνομία;

Μπήκαμε σε περίοδο ... Στρατοκρατούμενης Δημοκρατίας και δεν το ξέρουμε;
Υπήρξαν «εκβιασμοί» κατά υπαξιωματικών ότι αν δεν συμμετέχουν στην εκπαίδευση θα απολυθούν;

Και επειδή κατά τη γνώμη μας, το θέμα είναι το σοβαρότερο που έχει ανακύψει από την Μεταπολίτευση και μετά, θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός!

Αμεσα και πριν να είναι αργά για τη χώρα!!!


http://www.adalis.gr/article.asp?id=6590&type=8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου