Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Μία ἀπάντησις στὸ «ὁ Προμηθέας ἐπέστρεψε».

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις και θα ήθελα να συμπληρώσω τα εξής : Πριν λίγες ακόμη ώρες όλοι οι ευρω–πέοι μας είχαν στου τουφεκιού την μπούκα και προσπαθούσαν να μας βγάλουν από την ευρω–πεϊκή ένωση!!! Μα ξαφνικά κάτι άλλαξε και επειδή φαίνεται μας υπέρ αγαπούσαν και δεν το είχαμε καταλάβει αποφάσισαν να μας στηρίξουν οικονομικά, ποιους εμάς τους τεμπέληδες,τους ακαμάτες,τους φοροκλέφτες κλπ. και πόσα κοσμητικά επίθετα δεν μας είχαν σύρει!

Αλήθεια γιατί αφού είμαστε τόσο κακά παιδιά δεν μας αφήνουν να καταστραφούμε αφού έτσι κι αλλιώς αν καταρρεύσουμε και γυρίσουμε στην δραχμή όπως λένε οι ειδικοί η Ελλάδα θα γυρίσει 40 χρόνια πίσω άρα θα τα πάρουν όλα τζάμπα !!!

 Εάν όπως υποψιάζομαι δεν μπορεί να σταθεί Ευρωπαϊκή ένωση δίχως Ελλάδα δεν έχουμε παρά να τους πούμε εάν τελικά τολμάτε ή μας αφήνετε να γυρίσουμε στην δραχμή και δεν σας δίνουμε μία  ή σας αφήνουμε και καταστρέφεστε μαζί μας !!! Είμαι βέβαιος ότι έτσι έχουν τα πράγματα αλλά παίζουν το παιχνίδι: το φοβόμουνα και φοβέριζα!
Τελικά τον φόβο δεν πρέπει να τον έχουμε εμείς αλλά αυτοί,το γιατί μπορεί ο καθένας μόνος του να ψάξει, ποιος είναι ο λόγος που μια τόσο μικρή οικονομία για τα ευρωπαϊκά οικονομικά μεγέθη έχει κάνει άνω κάτω όλον τον κόσμο επί δύο χρόνια και ακόμη δεν ξέρουμε πια θα είναι η τελική κατάληξη;
 Γ   Ι   Α   Τ   Ι ;
Έλληνες μη φοβάστε μας κοροϊδεύουν οι βάρβαροι για να υποκύψουμε και να τους δώσουμε αυτό που θέλουν, και αυτό που θέλουν δεν είναι ούτε χρήμα, ούτε έδαφος, γιατί έχουμε αποδείξεις ιστορικές και αδιαμφισβήτητες  ότι αυτά τα παίρνουν από όποιον θέλουν, όποτε θέλουν, άλλοτε με το καλό, και άλλοτε με την βία.
Άρα μήπως θα πρέπει να προστατέψουμε κάτι άλλο;

ΧΑΙΡΕ

ΘΕΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου