Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Καὶ τὸ ξεβράκωμα τῶν «ἀγανακτισμένων» καλὰ κρατεῖ…

Σὲ συνέχεια προηγουμένης ἀναρτήσεως μὲ τὴν «γλυκιὰ κι ἀθώα κι ἄβγαλτη» κοπελούδα, Σεφέρογλου τό ὄνομα, νὰ τὸ θυμᾶστε… Ποὺ ὅμως μόνον ἄσχετη μὲ τὰ τῆς νέας τάξεως θέματα δὲν εἶναι, μεταφέρω ἕνα ἄλλο ἄρθρο, ἀπὸ τὴν Ὀλυμπία αὐτὴν τὴν φορά.  
Πλασάρουν μΠατσοκτζήδες ως “εκπροσώπους των αγανακτισμένων” με την ευγενική χορηγία του ΔΝΤ! Το Σύνταγμα όμως θα παραμείνει Ελληνικό…


Παρακράτος για γέλια…
Ο διαβόητος νεφελιμομάχος κύριος Χαρδαβέλλας, παρουσίασε στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή του δύο περσόνες ως εκπροσώπους του “κινήματος των αγανακτισμένων”. Αυτοί οι τύποι λοιπόν, προσπάθησαν να μας πουν ότι οι συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα είναι …Πακιστανοί, ο αγώνας είναι Πανευρωπαϊκός και άλλες προβοκατόρικες αρλούμπες.

Το Hellas Orthodoxy αποκάλυψε ότι αυτοί οι τύποι είναι ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!! Διαβάστε εδώ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ μΠΑτΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΕΦΕΡΟΓΛΟΥ,ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΩΝ “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!
Ο παμπόνηρος μΠατσοκτζής, φρόντισε να κατεβάσει τις επίμαχες αναφορές που αποκάλυψε το blog από το Facebook αλλά και από σελίδα τοπικής εφημερίδας! Τι κρίμα όμως που τις κράτησε το άτιμο το google… (δείτε τις φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου).
Η υπόθεση όμως δεν είναι μία απλή μπατσοκική προβοκάτσια αλλά κάτι βαθύτερο… Οι περσόνες αυτές πρωτοεμφανίστηκαν ως “διοργανωτές” σε κάποια περίεργα σάιτς όπωςΑΥΤΟ. Εάν κοιτάξουμε λίγο το σάιτ, θα δούμε ότι ανήκει σε μία περίεργη “οικογένεια” ιστοσελίδων όπου υπάγονται τα σάιτς του Χαρδαβέλλα. Για του λόγου το αληθές (κλικ στην εικόνα που ακολουθεί):
Όπως βλέπετε, όλος ο καλός ο κόσμος του κυρ Κώστα είναι εκεί. Τα δε στοιχεία που δίνονται (αριστερά στην φωτό) θυμίζουν “κέλυφος” που αλλάζει μόνο το email. Κάντε μία περιήγηση στα σάιτς που παρατίθενται και θα το διαπιστώσετε.
Δεν αντέξαμε όμως στον πειρασμό και επισκεφθήκαμε το κεντρικό banner που διατυμπανίζει “μεγάλη έρευνα στην διαφημιστική αγορά”. Διαβάσαμε λοιπόν την “αποκαλυπτική έρευνα που στην ουσία ήταν μία σειρά από ερωτήματα σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ διαφημιστικές εταιρείες και αφορούσαν τις …επιστροφές! Ω τι μέγα σκάνδαλο! Δηλαδή οι τύποι που έκαναν την έρευνα δεν άκουσαν τίποτα για μαύρο χρήμα σε πολιτικούς, για την εισβολή του ΔΝΤ στα ΜΜΕ, για τις βουβουζέλες του μνημονίου με το αζημίωτο και μας μιλούν για τις επιστροφές!!
Κοιτάζοντας όμως προσεκτικά ΠΟΙΕΣ διαφημιστικές αναφέρει, μας έκανε εντύπωση η ηχηρή απουσία ΜΙΑΣ συγκεκριμένης. Ναι φίλοι, λείπει μία “διαφημιστική”, ξέρετε σαν αυτές με τον μανδύα των δημοσίων σχέσεων που μάλιστα είναι θυγατρικη της εταιρείας που ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ συνεργάζεται με το ΔΝΤ και την προώθηση του!! Όπως βεβαίως και με το Image του!!
Αυτή η εταιρεία μάλιστα, έκανε πρόσφατα δυναμική είσοδο στο διαδίκτυο και τα New Media. Τυχαίο;
Τυχαίο κύριε Χαρδαβέλλα; Έχετε ΜΑΥΡΑ μεσάνυχτα ή είστε απλώς μεροκαματιάρης και κάνετε την δουλειά σας;
Ελπίζουμε να μας απαντήσετε.
Συνεχίζεται…
ΥΓ. Το Σύνταγμα θα παραμείνει Ελληνικό, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες σας. Εχθρός μας οι τσάτσοι του μνημονίου και το ΔΝΤ.
Δείτε τις σελίδες που προσπάθησαν να εξαφανίσουν:
Μεγάλο καϋμὸ ἅπαντες μὲ τὸ νὰ μᾶς κάνουν «ἀγανακτισμένους»….. Χαρδαβέλας λοιπόν; Κι αὐτὸς στὸ παιχνίδι;  Μήπως δὲν τὸ περιμέναμε; 
Σιγὰ σιγὰ θὰ ἀρχίσουν νὰ χωρίζουν οἰ ἀμνοὶ ἀπὸ τὰ ἐρίφια… Μὴν χολοσκᾶτε… Τὴν σημαιούλα μας καὶ στὸ Σύνταγμα.. Κι ἀφῆστε τους νὰ παλεύουν μὲ αὐτὸ ποὺ ξυπνᾶ… 
Ἐὰν δὲν ἔβλεπαν πὼς χάνουν τὸ παιχνίδι, θὰ ἔβαζαν ὅλους τοὺς παπαγάλους νὰ κράζουν ἀντάμα; Δὲν νομίζω…
Τὴν γαλανόλευκη Ὑψηλά καὶ τὸν Ἐθνικό Ὕμνο στὰ χείλη…
Ἔτσι δὲν μποροῦν νὰ μᾶς πιάσουν… 
Ἔτσι μόνον μποροῦμε νὰ ξεφύγουμε ἀπὸ τὶς νεοταξικὲς Σειρῆνες καὶ νὰ ξαναφτιάξουμε Ἑλλάδα!

Υ.Γ. Ἔχουν ξαμολύσει ὅλα τὰ σκυλιά στὸν δρόμο γιὰ νὰ σταματήσουν τοὺς Ἕλληνες πολίτες ποὺ ἀγωνίζονται γιὰ νὰ ξαναπάρουν τὴν ζωή τους στὰ χέρια τους… Τόσο πολύ μᾶς φοβοῦνται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου