Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

῾Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΓΗ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!

Σ.Α: Η απόφαση που πήρε η ιταλική κυβέρνηση εξυπηρετεί πλήρως τα συμφέροντα των Διεθνών Τραπεζιτών. Αυτές οι οικογένειες που ελέγχουν το παγκόσμιο πλούτο εκ μέρους του ιουδαϊκού ιερατείου προωθούν την απελευθέρωση της αγοράς γής σε όλα τα κράτη που χρωστούν. Θα δώσουν λοιπόν στους Ιταλούς χαρτιά(σ.σ.: Αυτό που λέμε χρήμα) και θα πάρουν την ιταλική γή. Με τίτλους ιδιοκτησίας.

Αυτός είναι και ο στόχος των Παγκοσμιοποιητών. Να μας πείσουν οτι τα εθνη απέτυχαν στο να διαχειριστούν τον πλούτο τους και πρέπει η γη και γενικά ο πλούτος να περάσει στα χέρια ιδιωτών που είναι "απολύτως επιτυχημένοι επιχειρηματίες".

Μας εξαπάτησαν λοιπόν με το τραπεζικό και γενικά οικονομικό σύστημα που με ατέλειωτες απάτες μας επέβαλαν στηριζόμενοι στους "χρήσιμους ηλίθιους" και σε όσους βάζουν το προσωπικό συμφέρον πάνω απο το συλλογικό.

Ετσι προωθούν την μη δημοκρατικά εκλεγμένη Παγκόσμια Κυβέρνηση.


Το ιταλικό δημόσιο μεταβιβάζει περιουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση

Με ιδιαίτερα έμφαση αναφέρεται σήμερα Δευτέρα (28/6) ο ιταλικός Tύπος στην είδηση της μεταβίβασης 19.005 ακινήτων και εκτάσεων από το ιταλικό δημόσιο (υπουργεία και προεδρία της κυβέρνησης) στην τοπική αυτοδιοίκηση. ...῾῾

antipliroforisi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου