Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Τι κρύβεται πίσω από το επεισόδιο Τόμπρα - Πρεβεζάνου ;

Η κ Πρεβεζάνου ένα από τα ''καλά παιδιά'' του ΛΑΟΣ σύμφωνα με το skeftomasteellhnika.blogspot.gr
Η Βουλευτής της μίας ημέρας και κάποιες άλλες μετριότητες του κόμματος εντός και εκτός Βουλής μάλλον ενοχλούνταν από τον κ. Τόμπρα που πραγματικά προσπαθούσε να οργανώσει το κόμμα και φώναζε για πειθαρχία μέσα και έξω από την Βουλή.




Και κάπως έτσι φαντάζομαι μεσολάβησε η κ. Πρεβεζάνου και στήθηκε το ολιγόλεπτο επεισόδιο με τον πανέτοιμο φωτορεπόρτερ που παρότι πρόλαβα να τραβήξει τόσες φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο, δεν έχει ούτε μία φωτογραφία που να δείχνει κλωτσιές και μπουνιές. Πρόλαβε βέβαια να αποθανατίσει το 12ποντο της κ. Πρεβεζάνου που είχε βρεθεί στο πάτωμα από ένα σπρώξιμο του αμυνόμενου κ. Τόμπρα καθώς είναι και δύσκολο να ισορροπήσεις πάνω ..... σε σκαλωσιά.






Η κ. Πρεβεζάνου κέρδισε τη δημοσιότητα που ήθελε και σε λίγη ώρα ήταν ξανά στην αίθουσα της ολομέλειας, μοιράζοντας χαμόγελα στους δημοσιογράφους και προκηρύξεις κατά του Τόμπρα στους συνέδρους και επιπλέον επιβραβεύθηκε για την αποστολή και το ρόλο που έπαιξε, διοριζόμενη ως μέλος της ΚΕΦΕ του συνεδρίου.



Ο πανέτοιμος φωτορεπόρτερ,  η διανομή προκηρύξεων κατά του κ. Τόμπρα από την κυρία που δεν ήταν ούτε υποψήφια και επομένως δεν είχε κανένα συμφέρον να απαξιώσει τον κ. Τόμπρα για να εκλεγεί η ίδια, σε συνδυασμό με το μπάχαλο και τον αποσυντονισμό που ακολούθησε μετά την αποχώρηση του κ. Τόμπρα από το ΣΕΦ, το ολονύκτιο θρίλερ της εκλογικής διαδικασίας, τις καλπονοθείες και τα εκλογικά μαγειρέματα που καταγγέλλονται από σωρεία στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και, εν τέλει,  το φάγωμα του κ. Τόμπρα που δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβούν τέτοια άθλια περιστατικά αν ήταν εκεί, μου επιβεβαίωσαν και την καταγγελία του κ. Σπύρου Καμπιώτη περί μη νόμιμης εκλογής της ΚΕΦΕ.



Μάλλον έτσι εξηγούνται και οι πανηγυρισμοί κάποιων έξω από το ΣΕΦ ότι τελειώσανε με τον κ. Τόμπρα, που ενοχλούσε την μετριότητα και την ανυπαρξία τους. Κάπως έτσι οδηγήθηκε ο κ. Τόμπρας στην παραίτηση.



Και ο Πανούλης για ακόμη μία φορά .....μάσησε αφήνοντας εκτός το πρόσωπο που απεκάλυψε με τις πολύτιμες γνώσεις του το σκάνδαλο των CDS και γενικότερα έναν από τους καλύτερους γνώστες της Ελληνικής πραγματικότητας.

















Γιώργος Σαρρής.
 http://diaforos.blogspot.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου