Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Το Εβραϊκό Πάσχα ως Χριστιανική Εορτή

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εορτάζουν οι Χριστιανοί με το Πάσχα δεν έχουν παρά να διαβάσουν τα χωρία που παραθέτονται παρακάτω τα οποία είναι μέσα από το ιερό τους βιβλίο, την Παλαιά Διαθήκη.
ιδού οι απόλυτες αποδείξεις:
Έχουμε και λέμε: Πάσχα (Πεσσάχ) είναι 100% Εβραϊκή εορτή για την έξοδο τους από την Αίγυπτο, κατά την εορτή έτρωγαν αρνί και ψωμί χωρίς προζύμι όπως η Λαγάνα...Έξοδος ΙΒ (ή 12)

§3 Να πείτε στην Ισραηλιτική κοινότητα: Την δεκάτη ημέρα αυτού του μήνα, καθένας να πάρει από ένα αρνί για την οικογένεια του.

§7 Μετά θα πάρετε λίγο από το αίμα του (αρνιού) και θα αλείψετε τις δύο παραστάδες και το ανώφλι της πόρτας σε κάθε σπίτι που θα φάτε το αρνί

§11 Αυτή θα είναι η γιορτή του Πάσχα για να τιμήσετε εμένα τον κύριο σας (Ιεχωβά)

§12 Εγώ εκείνη την νύχτα θα περάσω μέσα στην Αίγυπτο και θα θανατώσω κάθε πρωτότοκο στην χώρα, πρωτότοκα ανθρώπων και ζώων

§13 Στα σπίτια που θα βρίσκεστε εσείς, το αίμα θα είναι σημάδι που θα σας προστατέψει.

§14 Την ημέρα αυτή πρέπει να την θυμάστε, θα την γιορτάζετε επίσημα για να τιμάτε εμένα τον κύριο (Ιεχωβά). Αυτό θα είναι για εσάς νόμος αιώνιος σε όλες τις γενιές σας.

§15 Επτά ημέρες θα τρώτε άζυμο ψωμί (Λαγάνα). Από την πρώτη ημέρα θα εξαφανίσετε τελείως το προζύμι από τα σπίτια σας, και όποιος φάει ψωμί με προζύμι θα αποκοπεί από την Ισραηλιτική κοινότητα.

§17 Θα τελείτε την γιορτή των Αζύμων γιατί αυτήν την ημέρα σας έβγαλα από την Αίγυπτο.

§21 Ο Μωυσής κάλεσε όλους τους πρεσβυτέρους των Ισραηλιτών και τους είπε: "πηγαίνετε πάρτε αρνιά για τις οικογένειες σας και σφάξτε τα για το Πάσχα.

Επίσης εντύπωση κάνει και η παράγραφος 9 κατά την οποία παρακινούν τους Εβραίους να μην φάνε ωμό το κρέας αλλά να ψήσουν ολόκληρο μαζί με το κεφάλι και να το φάνε μαζί με το άζυμο ψωμί και χόρτα...
₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪
 http://www.knossopolis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου