Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Όταν ο πατέρας του Μάρξ άλλαζε την Εβραϊκή του ταυτότητα

 Ο Κάρλ Μάρξ είναι γνωστό ότι καταγόταν από γενιά Ραββίνων και από Πατέρα και από Μητέρα. Ο Πατέρας του Μάρξ όμως άλλαξε την θρησκευτική του ταυτότητα κάποια στιγμή. Στο παρακάτω βίντεο ένας Εβραίος ονόματι Ζαν Κοέν μας δίνει μια προσέγγιση του λόγου της αλλαγής αυτής.

 Δείτε το βίντεο:

Έχουμε λοιπόν κάποιους Εβραίους που άλλαξαν το θρήσκευμα τους για να έχουν προσβάσεις, γιατί εκτός του ΕβραιοΓερμανού Μάρξ γνωστή είναι και η περίπτωση των επίσης ΓερμανοΕβραίων Ροκφέλερ.
Ο Αβραάμ ήταν γενάρχης των Εβραίων και έφτιαξε και την θρησκεία, άρα Εβραίος κάποιος είναι και σε αίμα (φυλή) και σε θρήσκευμα. Μπορεί κάποιος να αλλάξει το θρήσκευμα αλλά δεν μπορεί την φυλή...

Επίσης οι Μάρξ ήταν συγγενείς με τους Ρότσιλντ. Στο παρακάτω λινκ στην βιογραφία του Ναθαναήλ Μπάουερ (Ρότσιλντ) αναφέρεται η συγγένεια τους:
 "...Family On 22 October 1806 in London he married Hannah Barent-Cohen (1783–1850), daughter of Levi Barent-Cohen (1747–1808) and wife Lydia Diamantschleifer and paternal granddaughter of Barent Cohen and wife, whose other son Salomon David Barent-Cohen (d. 1807) married Sara Brandes, great-grandparents of Karl Marx.[1] " http://en.wikipedia.org/wiki/Nathan_Mayer_Rothschild
 Αν πάλι κάποιος σκέφτηκε ότι το wikipedia είναι ελεύθερο και όποιος θέλει γράφει ότι θέλει μπορεί να δει το παρακάτω:
 
₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪
http://www.knossopolis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου