Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Σ.Τ.Υ.ΑΞέσπασμα αποφοίτου της ΣΤΥΑ για την επίθεση εναντίον της σχολής.

Τι πάθατε κύριοι ;
Τί πάθατε καρεκλοκένταυροι και βαλθήκατε να κατεδαφίσετε το οικοδόμημα της ΣΤΥΑ ;
Το οικοδόμημα που αποτελεί θεμέλιο της Πολεμικής Αεροπορίας μας , πάνω στο οποίο στηρίζονται τα λοιπά στοιχεία της.
Το οικοδόμημα που συγκροτείται από άριστους τεχνολόγους που δίνουν πνοή και ασφάλεια στα αεροσκάφη μας.
Το οικοδόμημα ο σκελετός του οποίου αποτελεί κενοτάφιο των συναδέλφων μας που θυσίασαν την ζωή τους στο καθήκον.
Δεν ικανοποιηθήκατε ανεγκέφαλοι μανδαρίνοι που συνηγορήσατε να καρατομηθεί ο βαθμός του Σμηνάρχου και να καταστεί ο βαθμός του Αντισμηνάρχου όνειρο απατηλό, καθηλώνοντας έτσι τους Αξκους αποφοίτους ΣΤΥΑ στο βαθμό του Επισμηναγού με τον Νόμο 3883/2010 ,προσθέτοντας με την δημοσίευση του ένα ακόμη παγερό μούδιασμα έκτοτε στις καρδίες τους ,με αντίστοιχη αποδυνάμωση της αποδεδειγμένης υψηλής υπηρεσιακής προσφοράς τους ;
Δεν αισθάνεστε ντροπή γιατί συνηγορήσατε ως νεκροθάφτες στην ταφόπλακα της υπηρεσιακής εξέλιξης των εξ’ υπαξ-κων αξ-κων με την απώλεια ουσία δύο βαθμών και την αντίστοιχη μισθολογική και συνταξιοδοτική αφαίμαξη , αυτών που ψήνονται στις πίστες και τα υπόστεγα των αεροδρομίων το καλοκαίρι και παγώνουν τον χειμώνα ,για να έχει μαχητική ικανότητα η Αεροπορία μας ;
Δεν αισθάνεστε ντροπή για την αναντίστοιχη βιομηχανία Ταξίαρχων, Υποπτεράρχων και Αντιπτέραρχων που η χώρα μας έχει τα πρωτεία και μας έκραξε για αυτό η Ευρωπαική Ένωση ;
Δεν αισθάνεστε ντροπή γιατί συνηγορήσατε στο ανοσιούργημα κατάργησης κεκτημένων δικαιωμάτων από αυτούς που μια ζωή είναι στις διαταγές της υπηρεσίας, μια ζωή αγόγγυστης προσφοράς και θυσιών στα ιερά και όσια της πατρίδος, μια ζωή ολοκληρωτικά μέσα στις μονάδες στερούμενοι τα παιδιά, την γυναίκα, τους γονείς, τις ανάγκες του εαυτού τους, μια ζωή άοκνης και πολλές φορές εξουθενωτικής εργασίας ,αφοσιωμένοι, στο συμφέρον της υπηρεσίας και του κοινωνικού συνόλου κατ’ επέκταση και μια ζωή πίκρα από την διακριτική μεταχείριση τους, με τα διάφορα νομικά κατασκευάσματα που πεισματικά με διάφορες κάθε φορά διατάξεις απεμπολούν λογικές και ανθρώπινες προσδοκίες για υπηρεσιακή, κοινωνική και οικονομική εξέλιξη;
Γιατί αυτή η ανακόλουθη με την προσφορά ,μεταχείριση των αξ-κων εξ’ υπαξ-κων προέλευσης ΣΤΥΑ;
Γιατί αυτή η διακριτική μεταχείριση;
Γιατί αντί για κίνητρα , αντικίνητρα και φραγμοί;
Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα μωρέ ρεμπεσκέδες υποβάθμισης απαράγραπτων δικαιωμάτων που αποκτήθηκαν με αίμα, με θύματα, με αναπήρους και ανθρώπινα ράκη;
Το πρόβλημα που δημιουργήσατε οι ένστολοι και οι χαρτογιακάδες νεκροθάφτες με την βαθμολογική, μισθολογική και συνταξιοδοτική υποβάθμιση των εξ’ υπαξ-κων προερχομένων αξ-κων προέλευσης ΣΤΥΑ ,καίτοι είναι πολύ οξύ δεν εμφανίζεται όμως στις συνολικές διαστάσεις του, διότι οι θιγέντες δεν έχουν την δυνατότητα να απεργήσουν , ούτε να περιφέρονται στους δρόμους με συλλαλητήρια, ούτε μπορούν να ασκήσουν άλλου είδους πιέσεις. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορούν. Αποτελούν ένα τεράστιο ποτάμι που φαίνεται να κυλά αργά χωρίς παφλασμούς , αλλά το ρεύμα είναι δυνατό και  μπορεί να μετακινήσει βουνά.
Υποφέρουν αλλά δεν γελιούνται.
Απαιτούν τα δικαιώματά τους και το σεβασμό τους που δεν εκχωρούν και να είστε σίγουροι ότι θα τα διεκδικήσουν και θα τα αποκτήσουν.
Δεν έφτανε όμως αυτό.
Οι ρατσιστές και εθνικά επιζήμιοι εγκέφαλοι ,οι εργολάβοι κατεδάφισης του οικοδομήματος της ΣΤΥΑ εκμεταλλευόμενοι την επικρατούσα κατάσταση ,προωθούν αντικατάσταση του Δ/του της ΣΤΥΑ με ιπτάμενο αξκο.
Επιχειρούν να αλλάξουν ένα καθεστώς ετών , μια θέση από τις λίγες που έμειναν στους αποφοίτους ΣΤΥΑ ,την οποία τίμησαν καταξιωμένοι συνάδελφοι ,έχοντες ανεβάσει το επίπεδο της Σχολής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τριπλασίασαν τους υποψηφίους για τη Σχολή έναντι του αριθμού εισακτέων.
Δεν ξέρουμε αν η αλλαγή της διοίκησης είναι προσωρινή και αν αποτελεί εξόφληση κάποιας επιταγής ισχυρού πολιτικάντη ή εάν εμπίπτει στην εργολαβία κατεδάφισης του οικοδομήματος της ΣΤΥΑ.
Πρέπει όμως να επισημάνουμε στους επιβουλευόμενους της Διοίκηση της ΣΤΥΑ πρωτού δεχθούν τον χλευασμό και την καταφρόνια των μελών της :
Ότι στο λίκνο των τεχνολόγων της Αεροπορίας ,ο μαθητής δόκιμος πέρα από την απόκτηση των γνώσεων και της εμπειρίας που απαιτούνται προκειμένου ν’ ανταποκριθεί απόλυτα στα σοβαρά και υπεύθυνα καθήκοντά του ,ότι κυρίως αποκτά την απαραίτητη ηθική επαγγελματική υποδομή, την επαγγελματική αξιοπρέπεια ,το ενδιαφέρον και την διάθεση για επαγγελματική και ιεραρχική εξέλιξη, τον σεβασμό και την προσήλωση στους άγραφους και γραπτούς κανόνες της αξιοκρατίας και κυρίως την αγάπη για το επάγγελμα.
Ότι προέχουσα θέση άλλωστε, μεταξύ των παραμέτρων που συνθέτουν την διδακτική και ψυχική προετοιμασία του δοκίμου , έχει η ψυχολογική του υποδομή για το επάγγελμα που διάλεξε και για την μελλούμενη εξέλιξή του.
Ότι το φάρμακο για την αποδυνάμωση των ανησυχιών και την εμπέδωση του αισθήματος εμπιστοσύνης στο επάγγελμα που διάλεξε και στην επαγγελματική αξιοπρέπεια και σιγουριά για την επαγγελματική και ιεραρχική του εξέλιξη, είναι η εκπαίδευση κατά το δυνατόν αλλά κυρίως η διοίκησή του να στελεχώνετε από βαθμοφόρους προελεύσεως ΣΤΥΑ ,οι οποίοι θα αποτελούν για τους δοκίμους πρότυπα ιεραρχικής εξέλιξης τους και επιδιώξιμων δυνατοτήτων.
Ότι η Διοίκηση της Σχολής από αξ-κο προέλευσης ΣΤΥΑ είναι επιβεβλημένη, διότι έτσι επιτυγχάνεται καλλίτερη και αγαστή συνεργασία διοικητού και λοιπού μόνιμου προσωπικού που κατά 95% είναι προέλευσης ΣΤΥΑ , αλλά και διότι ο προερχόμενος εξ υπαξιωματικών διοικητής ,αφ’ ενός γνωρίζει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες του δόκιμου ΣΤΥΑ με τον οποίο μιλάει την ίδια γλώσσα, όπως επίσης γνωρίζει καλλίτερα από οποιονδήποτε  άλλης προελεύσεως αξιωματικό την νοοτροπία ,τα προβλήματα, τα αιτήματα και τις επιδιώξεις του εκπαιδευόμενου.
Είναι κάτι σαν ανάθεση Διοικητού Σχολής Ικάρων σε αξ-κο άλλης προέλευσης .Μπορεί κανείς να το διανοηθεί;
Επιβάλλεται λοιπόν τάχιστα διάψευση της φήμης και αναθεώρηση τυχόν εσφαλμένης απόφασης
Αυτό επιβάλει πρώτιστα το «υπηρεσιακό συμφέρον» που πρέπει να πρυτανεύει σαν υπέρτατο καθήκον σε οιανδήποτε υπηρεσιακή ενέργεια, του οποιουδήποτε αρμοδίου.
Η σιδηρά επιταγή του «υπηρεσιακού συμφέροντος» έχει καθολική εφαρμογή στο στράτευμα, μη επιδεχόμενη και την ελάχιστη παρέκκλιση και ανοχή για οιονδήποτε λόγο και οποιαδήποτε σκοπιμότητα.
Κάθε δε ενέργεια που παραγνωρίζει και αντιστρατεύεται το «υπηρεσιακό συμφέρον» είναι παράνομη, απαράδεκτη και ασφαλώς ζημιογόνος για το στράτευμα και κατ’ επέκταση για την πατρίδα, μετ’ ανάλογο δε αξιολόγηση, πιθανόν δολιοφθόρα, υπονομευτική και εχθρική.
Μακριά λοιπόν τα βέβηλα χέρια από την Διοίκηση της ΣΤΥΑ , το  συγκρότημα που δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και πονηρές καινοτομίες.
Σας γνωστοποιούμε εργολάβοι κατεδάφισης του οικοδομήματος των αποφοίτων ΣΤΥΑ , ότι θα σταθούμε άκαμπτοι και ανυποχώρητοι υπερασπιστές των κεκτημένων και σε κάθε ναρκοθέτηση δίκαιων αιτημάτων μας.
Έπαυσε πλέον η καταξίωση της βλακείας σαν τεκμήριο νομιμότητας και πειθαρχίας. Γκέγκε ;
Γιώργος Εμμανουηλίδης
10 ΣΕΙΡΑ ΣΤΥΑ
sastya.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου