Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Κόμικ με τα κατορθώματα του "Αγίου " Νικολάου!

Κάτι δεν πάει καλά

Επιτέλους!!!!! όλο το κόμικ με τα κατορθώματα του "Αγίου " Νικολάου!!!!

 Καιρό έψαχνα να βρώ όλο το τον «ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΟ του «ΑΗ ΝΙΚΟΛΑ»» και το Βρήκα στο http://toksipnitiri.blogspot.com/ . Επειδή σε αυτό το ΜΠΛΟΓΚ οι αναρτήσεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς, αποφάσισα να το δημοσιεύσω κι εγώ, ώστε να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισότεροι φίλοι!
Ας Ξεκινήσω όμως με έναν πρόλογο για τον «περί ου ο λόγος» Χαίρε, ο εκτεφρώσας τους βωμούς των ειδώλων" ψάλλουν στους χαιρετισμούς προς τιμή του "αγίου Νικολάου" (6 Δεκ.) οι ορθόδοξοι ιερείς… Και βέβαια σύμφωνα με την «θανατολατρεία» του Χριστιανισμού αυτή είναι και η ημέρα θανάτου του.
Κατάγονταν από τη Λυκία της Μ. Ασίας και αυτό έχει σημασία για να καταλάβουμε ποιους βωμούς των ειδώλων εκτέφρωνε. Αν και στο Κομικ οι δημιουργεί δεν κρύβουν τα λόγια τους και αναφέρονται σαφως μεν, αναίσχυντα δε στην καταστροφή του ναού της Αρτέμιδος. (με τους κίονες του οποίου στηρίζεται ο τρούλος της «αγια» Σοφιάς).
Ήταν επίσκοπος στην Πόλη αυτή. Το 325 μ.Χ έλαβε μέρος στην Α' Οικουμενική Σύνοδο,. Λέγεται ότι κατά τη Σύνοδο χαστούκισε τον Άρειο(τόσο άγιος ήταν) και ο Μέγας Κωνσταντίνος (Άγιος παιδοκτονος, συζυγοκτόνος .... ) τον φυλάκισε, όπως εμφαίνεται και από το ΚΟΜΙΚ. ......
Και ναι!!!! Είναι ο ίδιος άγιος που «φέρνει» τα δώρα στα παιδάκια τα Χριστούγεννα στις άλλες χώρες, εκτός Ελλάδας. (βλ. Santa Claus)


πηγη:http://radiobacter.blogspot.gr/2010/09/httptoksipnitiri_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου