Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Θέση ΠΕΜΠΤΗ-Σχεδιο Αχιλλέας -Πνευματικός Πόλεμος- Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ!

Χρόνος το πολυτιμότερο αγαθό σου ,στην πραγματικότητα το μοναδικό αγαθό που είσαι ιδιοκτήτης απόλυτα! Έχεις εκπαιδευτή κατάλληλα έτσι ώστε να δίνεις περισσότερη άξια στην ύλη η σε ότι σε έπεισαν ότι έχει αξία όπως πχ το χρήμα! Βέβαια στις μέρες που ζούμε ,τώρα που ξύπνησες μέσα στον εφιάλτη αντιλαμβάνεσαι ότι οι αξίες που πίστευες σαν μοναδικές δεν είναι και τόσο σταθερές η καλύτερα δεν σε λογαριάζουν σαν ιδιοκτήτη άλλα σαν διαχειριστή τους..και μάλιστα προς απόλυση!
Το χρήμα μπορεί να σου προσφέρει και να παράγει πολλά πράγματα άλλα με τίποτα δεν μπορεί να παράγει χρόνο! Από την άλλη ο χρόνος είναι το μοναδικό υλικό που μπορεί να παράγει χρήμα! 

Αν μείνεις χωρίς μια στην τσέπη σου μπορείς αφιερώνοντας χρόνο να παράγεις χρήμα αν μείνεις χωρίς χρόνο στην ζωή σου με τίποτα δεν μπορείς να παράγεις ΤΙΠΟΤΑ! 

Το μυστικό στον ΧΡΟΝΟ δεν είναι όμως μόνο αυτό !. Πέραν της δικής σου ύπνωσης πάνω στην διαδικασία απόκτησης ύλης επενδύοντας χρόνο,ο χρόνος είναι και ένα επικίνδυνο όπλο εναντίων σου αν μπορέσουν και τον χειριστούν οι εχθροί σου! 

Για παράδειγμα αν εγώ γνώριζα πως αντιδράς σε καταπίεση η σε φτώχεια η στην αντίδραση σε αυτό που σε εκπαίδευσα...δηλαδή στην λατρεία της στιγμής και όχι στην διαδικασία της ζωής ,τότε πολύ απλά θα μπορούσα κάνοντας συγκεκριμένα πράγματα να σε οδηγήσω στο να κάνεις εσύ αυτά που θέλω στον χρόνο που θέλω! 

Αν ήθελα από εσένα να γίνεις βίαιος η να γίνεις μάζα θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εικονικές κρίσεις και νόμους παράλογους για να σε οδηγήσω σε επανάσταση στον χρόνο που θα με βόλευε να συμβεί. Τώρα αν είχα και με το μέρος μου τον τρόπο να σε τσιγκλώ ψυχολογικά πχ τηλεόραση,ραδιόφωνο,ίντερνετ σίγουρα θα έφθαναν αυτόν τον χρόνο σε ακρίβεια πυρηνικού ρολογιού,θα έκανες ότι ήθελα να κάνεις ακριβώς την ώρα που θα ήθελα να το κάνεις! 



Σου θυμίζει κάτι όλο αυτό;


Από την άλλη η αντίληψη του χρόνου ως όπλο αλλά και ως το μόνο αγαθό που για αυτό γίνονται όλες οι μάχες...είναι και η δίκη σου πραγματική άμυνα και αντίσταση! 



Είμαι ο Αχιλλέας και ταυτόχρονα όταν προσπαθώ να επικοινωνήσω με σένα που δεν γνωρίζεις τι κάνουμε εκπαιδεύω και τα αδέρφια μου στον πνευματικό πόλεμο ,στον πραγματικό πόλεμο και την αντίσταση. Τα περισσότερα από αυτά που προσπαθώ να σου εξηγήσω εδώ τα αδέρφια μου τα γνωρίζουν και προετοιμάζονται κάθε μέρα! 



Για το λόγο αυτό της διπλής επικοινωνίας θα ξεκινήσω να σου κάνω ερωτήσεις ώστε και εμείς να μαθαίνουμε άλλα και εσύ ! 



Τι πιστεύεις η ανθρωπότητα έχει έναν αόρατο εχθρό η όλα όσα συμβαίνουν ήταν ένα απλό λάθος χειρισμού από τον πολιτισμό μας;



Αν πιστεύεις το δεύτερο δεν χρειάζεται να βγεις και να κάνεις ντου από παντού αφού τα λάθη διορθώνονται μόνο με κατανόηση και λύση.Με απλά λόγια προδοσία και λάθος δεν πάνε μαζί στην λογική.



Αν πιστεύεις το πρώτο που είναι και η σωστή απάντηση τότε θέλω να σου κάνω άλλη μια ερώτηση..

Ο εχθρός αυτός έχει χρόνο;..Έχει κάποιο σχέδιο;

Λογικά ναι , μάλιστα πολλοί πλέον αφυπνισμένοι άνθρωποι νοιώθουν ότι ο εχθρός κινείτε βιαστικά πια χωρίς κανένα πρόσχημα , κινείτε σαν να φοβάται κάτι ,σαν να χάνει το ραντεβού του!!



Άλλα ας το αφήσω αυτό το οποίο είναι ικανό να μας βάλει σε αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία, έχει λοιπόν χρόνο και ο εχθρός της ανθρωπότητας! Έχει και ένα σχέδιο άγνωστο σε μας! 



Το καλύτερο από όλα θα ήταν να σου έλεγα ποιο είναι το σχέδιο να μην το κάναμε και να τέλειωνε το πανηγύρι αλλά δυστυχώς το ξέρω και το ξέρεις δεν δουλεύει έτσι μιας και μέχρι ώρας ότι και να σου λέω δεν είμαι ο κλασικός ειδήμονας η ήρωας εκ τηλεοράσεως ώστε να με πιστέψεις και να κάνεις αυτό που πρέπει! Πριν συνεχίσω να σου πω  να μην ξεχάσεις να δώσεις δυο γερές μουτζες στον εαυτό σου στον καθρέφτη για τα απίστευτα παραμύθια με δράκους που έχεις πιστέψει από τους ειδήμονες του αγαπημένου προπαγανδιστικού σου μέσου!



Συνοψίζω λοιπόν δικός μας χρόνος ,του εχθρού ο χρόνος ,άγνωστο σχέδιο...



Σε αυτή την άγνωστη εξίσωση θα ήθελα να μου πεις πόσο εύκολο είναι για σένα αυτή την στιγμή να γνωρίζεις αν η αυριανή επανάσταση που όλοι επιζητούν είναι σωστή να γίνει;



Πόσο σίγουρος είσαι ότι όταν πάρεις το τουφέκι και ρίξεις πχ αυτή την προδοτική κυβέρνηση οι επόμενοι δεν θα είναι μια από τα ίδια? Η άντε και οι επόμενοι είναι οι καλύτεροι ,σε ποιο οικοδόμημα θα εργαστούν επάνω αφού είναι όλο σάπιο! Και που θα βρουν συμμάχους αυτή την στιγμή για τις πρώτες ανάγκες της αλλαγής; Υπάρχει περίπτωση ο εχθρός να ελέγχει όλες της κυβέρνησής του κόσμου; Υπάρχει περίπτωση ο εχθρός να είναι το ίδιο το σύστημα που απλά σε χρειάζεται ως κτηνοτροφικό ζώο τριπλής παραγωγής--- χρήμα-χρόνο-πίστη;Υπάρχει περίπτωση η κάθε βια να οδηγήσει την άμεση και με δικαιολογία κατάκτηση της χώρας από ξένους στρατιωτικούς επιτηρητές; Ξένη μπότα ασφαλείας στην χώρα μας...



Για σκέψου όσοι μέχρι σήμερα έχουν κατορθώσει να μπουν στα σκαλοπάτια ηγεσίας είναι η δεν είναι με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες; Δεν λέω για κάποιον με καλή θέληση απλό βουλευτή μιλάω για όλους όσους είναι σε θέσεις κλειδιά και δύναμης εξουσίας!



Εγώ σου λέω ότι παγκόσμια είναι έτσι..όλοι μα όλοι είναι κάτω από μια τεράστια ομπρέλα υποταγής και εκτελούν συγκεκριμένο σχέδιο..το γνωρίζουν η όχι! Αυτός είναι ο εχθρός η μάλλον αυτά είναι τα πιόνια του εχθρού!



Αυτός ο εχθρός πονά το ίδιο με σένα όμως αν καταφέρεις και τον χτυπήσεις εκεί που είναι ευάλωτος ! Ξέρεις ποιο σημείο του είναι ευάλωτο;...ΕΣΥ!!!!! Σε έχει ανάγκη όσο τον έχεις ανάγκη , χρειάζεται τον χρόνο σου όσο τον χρειάζεσαι και εσύ ,απλά είναι πολύ πονηρός και μπορεί με τα μέσα και την δύναμη που εσύ του έδωσες να σε πείθει να σε εξαναγκάζει να σε οδηγεί σαν κοπάδι οπού θέλει!



Αν αντιληφθείς τον εχθρό , αν βγεις από το παιχνίδι του και ξεκινήσεις να γίνεσαι μεταπαίκτης τότε ναι τότε κάνεις αντίσταση! Αν σκεφθείς έξω από αυτό που θέλει να σκεφθείς,αν βγεις έξω από το θέατρο της μάζας που είναι ένα ον χωρίς νόηση τότε ναι κάνεις αντίσταση, αν καταλάβεις ότι θα τον σέρνεις μια ζωή μαζί σου όσο συνεχίζεις να κάνεις αυτά που ο ίδιος έχει στήσει για σένα τότε και μόνο τότε θα ξεκινήσεις να είσαι ήρωας για την πατρίδα σου! 



Λένε ότι οι πόλεμοι έχουν αλλάξει , ότι δεν γίνονται πια με τα όπλα,αυτό είναι μια φράση κατά ολίγων σωστή και κατά ολίγων λάθος !! 



Οι πόλεμοι και αυτοί που συμβαίνουν τώρα και αυτοί που θα έρθουν σύντομα τα χρησιμοποιούν όλα, οικονομία,απειλή,ψυχολογία,μάζα ,όπλα ,υπερόπλα κοκ ..αυτό που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα από τους αμυνόμενους είναι ο χρόνος τους!



Έχουμε ξεσηκωθεί όλοι τώρα γιατί το σχέδιο των εχθρών άγγιξε την δική μας σούπα και απειλούν να μας πάρουν και τα κουτάλια! Μα αυτά γίνονται εκατονταετίες ξανά και ξανά γιατί δεν έχουμε μάθει?

Θέλουμε να αντισταθούμε ενώ είναι μέσα από τα τοίχοι μας,ενώ όλα είναι ήδη τελειωμένα και υπογεγραμμένα από πριν ξεκινήσει η κρίση, εμείς επιμένουμε σαν κλασικοί βάτραχοι μέσα στο ζεστό νερό να λέμε απλά ότι έχει ζέστη σήμερα! Τα χειρότερα που έρχονται δεν τα κοιτάμε ,δεν κοιτάμε ότι έρχεται απόλυτη στέρηση ελευθερίας με κάρτες και τσιπάκια, ότι έρχεται ολοκληρωτικός πόλεμος , ότι έρχεται γενοκτονία λαών και μείωση ανθρωπίνου πληθυσμού, δεν βλέπουμε ότι μετά από την στημένη οικονομική κρίση έρχεται η επισιτιστική κρίση, στημένη και αυτή για να εγκαταστήσουν τελικά την μια και μόνη κυβέρνηση τους!!

Και σαν τυφλοί θέλουμε να τους προσφέρουμε και το γεγονός στο πιάτο ,έτσι όπως ακριβώς έχουν σχεδίαση μέσα στην πίεση του χρόνου μας!!

Θα σε στεναχωρήσω φίλε μου αλλά την πατρίδα δεν την χάσαμε τώρα άλλα εδώ και πολλά χρόνια όταν κατάφεραν και μας αλλοτρίωσαν την σκέψη και την αγάπη μας για αυτήν!!

Για να μην χάσουμε λοιπόν και παραπάνω ,για να είμαστε μια φορά σωστοί στρατηγοί θα πρέπει να κάνουμε εκτίμηση του πολέμου ,των απωλειών και της δυνάμεως του εχθρού!



Αν θες πραγματικά να αντισταθείς ΞΥΠΝΑ τώρα ,μάθε ποιος είναι ο εχθρός σου,μάθε την δύναμή του χρόνου σου, μάθε με ποιο τρόπο μπορείς να γίνεις κάποια στιγμή ελεύθερος μέσα σε ένα πόλεμο που ξεκίνησε και δεν θα σταματήσει αν εσύ και εγώ δεν τον κερδίσουμε! 



Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ , Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ ,ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΗΣ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ  ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΧΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΑΞΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ..ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΙΘΡΩΠΟΥ...ΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ!! 

 Σκέψου φίλε μου τι σου λέω και παρέκαμψε για λίγο ότι σου έχει εμφύτευσή ο εχθρός μέσα σου, παρέκαμψε λίγο τον εγωισμό σου, που ένας άχρηστος σαν και μένα τολμά να λέει ότι θα σε διδάξει , εσύ θα με διδάξεις την ελευθερία και εγώ θα σου θυμίσω πως την πετύχαμε!!!!

ΑΧΙΛΛΕΑΣ


http://sxedio-achilleas.socialgo.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου