Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Παπαντωνίου Whitening

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση των τριών εκατομμυρίων που ξέχασε να δηλώσει ο πάλαι ποτέ υπουργός Αμύνης, Γιάννος Παπαντωνίου, και η σύζυγός του. H εισαγγελέας ζητά να ασκηθεί δίωξη για πλημμέλημα στον Γιάννο και για κακούργημα στη σύζυγό του Ρούλα για το ποσό του 1,333 εκατ. ευρώ της λίστας Λαγκάρντ. Ωστόσο, η υπόθεση είναι πολύ απλή, και το σύστημα που πολεμά το ΠΑΣΟΚ ξεκάθαρο.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές πλουτισμού του ΠΑΣΟΚ, τα χρήματα προέρχονται από διαφήμιση πολύ γνωστής μάρκας οδοντόκρεμας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννος είχε σκοπό να τα δηλώσει, αλλά τελικά αποφάσισε να μην το κάνει.
Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του αυτή έπαιξε η ίδια η οδοντόκρεμα, καθώς πίστεψε πως αφού ξασπρίζει τα δόντια του, θα άσπριζε και τα χρήματά του. Άλλωστε δεν έκανε και κανένα έγκλημα που έκρυψε 1,5 εκατομμυριάκι, γι’ αυτό και αναμένεται να κατηγορηθεί για πλημμέλημα.
Η περίπτωση της συζύγου του είναι πιο περίπλοκη. Η κυρία Ρούλα είχε ένα λογαριασμό στην HSBC εδώ και πολλά χρόνια. Ο λογαριασμός ήταν άδειος και ξεχασμένος. Το πρόβλημα ήταν πως στην λίστα Λαγκάρντ ο λογαριασμός αναφέρεται ανάμεσα σε λογαριασμούς με πολλά χρήματα “μαύρα”, με αποτέλεσμα να κολλήσει κι ο λογαριασμός της συζύγου του πρώην υπουργού. Ποσό 1,3 εκατομμυρίων ευρώ μετακινήθηκε σιγά σιγά, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, στο λογαριασμό της.
Τα στοιχεία προέκυψαν κατόπιν παραγγελίας της εισαγγελέως, κατά την έρευνα για τα εξοπλιστικά που συνεχίζεται, κι όλοι αναμένουν τι άλλο θα σκεφτούν οι σκοτεινές δυνάμεις της κολάσεως για να κατηγορήσουν για ακόμα μία φορά το μαρτυρικό ΠΑΣΟΚ.
Πηγή : Ρεμπελίσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου