Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας για 200 ευρώ

Οι καμπάνες σιγά σιγά και σποραδικά άρχισαν να ηχούν βγάζοντας στην επιφάνεια τον τελικό στόχο 50ετούς κύκλου που ξεκίνησε το 1974. Ήδη στην Ελλάδα του 2013 κάποιοι για γελοία ποσά έβγαλαν ακόμα και πρώτες κατοικίες βιοπαλαιστών στον πλειστηριασμό.

Για να δούμε μερικά πράγματα:
Η γνωστή εταιρεία τηλεφωνίας έβγαλε σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία ενός πολίτη για 200 ευρώ.

Ασχέτως αν μπορούσε ή δεν μπορούσε να πληρώσει αυτά τα 200 ευρώ, ασχέτως αν αύριο η εταιρεία αποδείξει ότι ο πολίτης αυτός είχε μαζεμένα χρήματα και απλά δεν ήθελε να πληρώσει ή όχι, το θέμα είναι ότι πλειστηριασμοί για 200 ευρώ είναι πλέον γεγονός. Αναλογιστείτε το δεδομένο ότι όλο και περισσότερος κόσμος στο επόμενο διάστημα δεν θα έχει 200 ευρώ για κάποιο λογαριασμό...

Τεχνική αποδοχής δεδομένων:
Οι Προπαγανδιστές για την επίτευξη αδρανοποίησης της μάζας και επιτυχίας του τελικού στόχου χρησιμοποιούν δύο τεχνικές, η μια θέλει πλειστηριασμούς σε διάφορα σημεία της Ελλάδος ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πράγμα που θα φέρει σιγά σιγά την κοινωνία σε γνώση επί του θέματος, και η άλλη τεχνική θέλει να επιφέρει "μούδιασμα συνειδήσεως" (μπορείτε να δείτε τι σημαίνει "μούδιασμα συνειδήσεως" στο άρθρο Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ).

Ο στόχος του 50ετούς σχεδίου σιγά σιγά αρχίζει να μπαίνει στην τελική του ευθεία, για ακόμα μια φορά οι λίγοι και πολύ πονηροί θα καρπωθούν τον κόπο των πολλών για ακόμα μια φορά, αλλά οι νούμερο ένα φταίχτες δεν είναι οι λίγοι και πολύ πονηροί αλλά οι πολλοί και κουτοπόνηροι που περιγράφονται στο παρακάτω βίντεο:

"Η κολακεία είναι χαρακτηριστικό της δουλοπρέπειας. Κανένας όμως ελεύθερος στο φρόνημα Πολίτης δεν το κάνει αφού οι έντιμοι άνθρωποι γίνονται μόνο φίλοι και ποτέ κόλακες"

Αριστοτέλης - Πολιτικά


₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου