Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έξω από τη ΔΕΛΤΑ

30 ακτιβιστές της Greenpeace βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ και απαιτούν μαζί με περισσότερους από 51.769 καταναλωτές από την εταιρεία να επενδύσει ΤΩΡΑ που ξεκινά η νέα καλλιεργητική περίοδος σε ελληνικές, μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές!

Οι ακτιβιστές μας σε χρειάζονται! Πάρε μέρος στη δράση:

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είσαι, με όποιον τρόπο σου είναι πιο εύκολος, βοήθησέ μας να κάνουμε ακόμα πιο ηχηρό το αίτημά μας!
1. Κάλεσε την εταιρεία ΔΕΛΤΑ στο τηλέφωνο 800 11 99 800 και ζήτα μία ξεκάθαρη απάντηση για το πότε θα ξεκινήσει να επενδύει σε ελληνικές ζωοτροφές. Μετά, γράψε παρακάτω με comment τι σου απάντησαν. (Εναλλακτικά πάρε μας τηλέφωνο στο 210 3838990 ή στείλε μας email στο cnetwork@greenpeace.org με την απάντησή τους.)
Τι μπορείς να πεις στο τηλέφωνο:
«Αυτή τη στιγμή οι ακτιβιστές της Greenpeace βρίσκονται έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας, με αίτημα να επενδύσετε άμεσα στα ντόπια κτηνοτροφικά φυτά, ώστε να μειωθεί και σταδιακά να καταργηθεί η χρήση εισαγόμενης σόγιας στην παραγωγή ζωικών προϊόντων.
Παρά το αίτημα δεκάδων χιλιάδων καταναλωτών όπως εγώ, η εταιρεία σας δεν έχει ακόμα δεσμευτεί ότι θα επενδύσει σε ντόπια κτηνοτροφικά φυτά, όπως το κουκί και το ρεβίθι. Οι σημερινές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στη χώρα μας επιβάλλουν την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής και την απεξάρτηση από τη χρήση εισαγόμενης σόγιας, της οποίας η τιμή συνεχώς εκτοξεύεται. Η εταιρεία σας κατέχει ηγετικό ρόλο στον κλάδο των γαλακτοκομικών, και για αυτό οφείλει να ανταποκριθεί αμέσως σε αυτή την πρόκληση.
Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε σχετικά με τις προθέσεις της εταιρείας σας σε αυτό το ζήτημα, καθώς και τις κινήσεις στις οποίες θα προβείτε σχετικά.»
2. Στείλε το παραπάνω μήνυμα στην εταιρεία ΔΕΛΤΑ μέσω email. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και θα αποσταλεί αυτόματα. Προώθησέ μας την απάντησή τους στο cnetwork@greenpeace.org.
 http://www.greenpeace.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου