Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

New York Times: "Only Syriza Can Save Greece"

Τα πολλαπλά και απανωτά ταξίδια του Mr Tsipras στις ΗΠΑ και στην Γερμανία φαίνεται ότι έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη Πρωθυπουργία και μάλιστα με πάσα από το αιώνιο δεκανίκι τους, την Δεξιά.
Για να δούμε το άρθρο:


Το άρθρο προπαγανδίζει υπερ του ΣΥΡΙΖΑ πατώντας επάνω στην υπόθεση της ΕΡΤ. Όπως κάποιοι θα θυμούνται ο mr Tsipras έκανε πολλά και συχνά ταξίδια στις ΗΠΑ τον τελευταίο καιρό όπως και στην Γερμανία και είχε συναντήσεις με πρόσωπα κλειδιά. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την προεκλογική καμπάνια του αντιΑμερικανικού-Αντικαπιταλιστικού ΣΥΡΙΖΑ την είχε αναλάβει Αμερικανική Εταιρεία δια της Γιάννας Αγγελοπούλου! (δείτε σχετικό άρθρο ΕΔΩ) Σημαντικός παράγοντας για την ολοκλήρωση της εικόνας είναι να ψάξουμε να βρούμε τίνος ιδιοκτησία είναι η New York Times και από κει θα καταλάβουμε γιατί έχει κάποιες συγκεκριμένες θέσεις το ΣΥΡΙΖΑ για κάποια συγκεκριμένα θέματα...

Αναρωτιέται κανείς αν η κίνηση αυτή του Σαμαρά με την ΕΡΤ δεν ήταν τίποτε άλλο από μια πάσα στον mr Tsipras, άλλωστε η δεξιά έχει αποδείξει αμέτρητες φορές ότι ήταν ένα χρήσιμο δεκανίνι του ΚομμουνοΣοσιαλισμού στην Ελλάδα. (δείτε σχετικά άρθρα ΕΔΩ και ΕΔΩ)






₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪
http://www.knossopolis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου