Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Δραματική αύξηση της τάξης του 92% των ψυχικά ασθενών έχει παρατηρηθεί τα τελευταία 3 χρόνια στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Τα άτομα αυτά εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης, άγχους, πανικού, όπως επίσης και τάσεις αυτοκτονίας, λόγω της κρίσης.
Αυτό είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν οι τροϊκανοί και τα εγχώρια λαμόγια που τους υπηρετούν. Τους συμφέρει να έχουν ανθρώπους, εξαρτημένους, παραιτημένους από οποιαδήποτε αμφισβήτηση, κλεισμένους στον μικρόκοσμο των προβλημάτων τους. Μακριά απο τους κοινωνικούς αγώνες. Να μην ξεχνάμε ότι στην Αργεντινή προσπάθησαν να εξουδετερώσουν την νέα γενιά με ένα "φθηνό" ναρκωτικό , το "πάκο" . Τα ίδια βιώνουμε στην χωρά μας με την αύξηση των ανθρώπων-σκιών, των εξαρτημένων, νέων ιδίως συνανθρώπων μας. Σαν κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ προτείνουμε το κατάλληλο γιατρικό: Το μόνο αντίδοτο είναι η ίδια η απόφαση μας:
 -Να κλείσουμε τις τηλεοράσεις
 - Να σηκωθούμε απο τους καναπέδες μας
 - Να βγούμε στους δρόμους συλλογικά
 - Να πάρουμε τις ζωές μας στα δικά μας χέρια
 - Να παλέψουμε για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος , για μια κοινωνία Ελεύθερη , χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!!
-->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου