Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Περί Θρησκειών

Οι θρησκείες είναι ένα τεράστιο θέμα στην ανθρώπινη φύση, καλώς ή κακώς καθοδηγεί τις μάζες οπότε καλό είναι να έχουμε μια εικόνα του τι είναι θρησκεία,
 για να δούμε μερικά πράγματα:
 Η δημιουργία των θρησκειών χάνεται στο παρελθόν, κανείς δεν γνωρίζει αν πολλοί κάτοικοι αυτής της γης ταυτόχρονα άρχισαν να πλάθουν τους θεούς τους ή κάποιος τους είπε γι αυτή την έννοια και ο κάθε λαός ανάλογα την νοημοσύνη του έπλασε τους θεούς του.

Μονόκερος από πορσελάνη (α' βραβείο σε κιν. διαγωνισμό)

Περιγραφή
 Μπορεί μια πραγματικά επιβλητική ταινία τριών λεπτών να αφηγήται μια ολόκληρη ιστορία;
 Ο Βρετανός σκηνοθέτης σερ Ρίντλεϋ Σκωτ ξεκίνησε έναν παγκόσμιο κινηματογραφικό διαγωνισμό για επίδοξους σκηνοθέτες, με τίτλο, «Πείτε το με το δικό σας τρόπο». Υπήρξαν πάνω από 600 συμμετοχές.
 Η ταινία έπρεπε να διαρκεί όχι πάνω από τρία λεπτά, να περιέχει μόνο μέχρι έξι γραμμές αφήγηση και να αποτελεί μια ολοκληρωμένη ιστορία.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

"Στης Ελλάδας τον κόρφο ως πότε, θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες..." Ένα τραγούδι ύμνος.

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α.

Τότε , προεκλογικά , που ο Κασιδιάρης υποσχόταν... ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:''ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ''
 Το Μνημόνιο 3 ήρθε .... ΚΟΤΕΣ
 Το Μνημόνιο 4 ήρθε .... ΚΟΤΕΣ
 ΗΛΙΑ... Κατούρα και λίγο...
 ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ , εαν η Χρυσή Αυγή μπει στη Βουλή, να έρθουν προς ψήφιση Μνημόνια και Μεσοπροθεσμα ή δανειακές συμβάσεις ...και να μη σηκωθούν τα έδρανα να πέσουν πάνω στα κεφάλια εμπνευστών τους ''

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ !!!!!!!!!!

Κύριε Σώρρα... "λεφτά, υπάρχουν", έλεγε και ο Γ. Παπανδρέου... Όταν όμως σας ζήτησα να μου στοιχειοθετήσετε  ποιος Τραπεζικός φορέας επιβεβαιώνει και πως τα δις που ισχυρίζεστε πως έχετε, , δεν μου δώσατε αξιόπιστη απάντηση...
Εμείς, στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ, πήραμε χαμπάρι τι παίζει.... ελπίζω να καταλάβουν και όσοι ελάχιστοι σας εμπιστεύονται...

Πόπη Σουφλή

THRIVE ντοκιμαντέρ για την παγκοσμιοποίηση

Περιγραφή
 Η ταινία THRIVE είναι ένα αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει στον κόσμο μας ακολουθώντας τη ροή του χρήματος προς τις πηγές του και ξεσκεπάζοντας την παγκόσμια συσσώρευση εξουσίας σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
 Πλέκοντας μαζί επιστημονικά επιτεύγματα, συνειδητότητα και ακτιβισμό, το THRIVE προσφέρει πραγματικές λύσεις, ενδυναμώνοντάς μας με πρωτοφανείς και τολμηρές στρατηγικές για να ανακτήσουμε τη ζωή και το μέλλον μας.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΟΙ ΚΑΜΗΛΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡ-ΑΝΟΜΙΑ!!!



Ποιο είναι το άκρον άωτον του ρατσισμού; Να έχεις δήμαρχο τον υπεύθυνο σε θέματα χρηματοδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Κο Βαλασόπουλο και να μην του δίνουν ούτε ένα χρηματοδοτούμενο ευρωπαικό πρόγραμμα στην Ηλιούπολη.    
ΣΟΚ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ 

H θαυματουργή ίαση από καρκίνο της Ανίτα Μουρτζάνι

Βιογραφικά στοιχεία της Ανίτας Μουρτζάνι Η Ανίτα διαγνώστηκε με ανίατο καρκίνο και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι απείχε μόνο ώρες από το θάνατο. Ήταν σε εκείνη την κατάσταση που "πέρασε στην Άλλη Πλευρά" και μετά επέστρεψε σε αυτόν τον κόσμο με μια πιο διαυγή κατανόηση της ζωής της και του στόχου της στη Γη. Αυτή η καινούργια δύναμη που πήρε στην Άλλη Πλευρά, οδήγησε στη συνέχεια σε μια πλήρη ανάρρωση της υγείας της.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Το Εβραϊκό Πάσχα ως Χριστιανική Εορτή

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εορτάζουν οι Χριστιανοί με το Πάσχα δεν έχουν παρά να διαβάσουν τα χωρία που παραθέτονται παρακάτω τα οποία είναι μέσα από το ιερό τους βιβλίο, την Παλαιά Διαθήκη.
ιδού οι απόλυτες αποδείξεις:
Έχουμε και λέμε: Πάσχα (Πεσσάχ) είναι 100% Εβραϊκή εορτή για την έξοδο τους από την Αίγυπτο, κατά την εορτή έτρωγαν αρνί και ψωμί χωρίς προζύμι όπως η Λαγάνα...

Ναόμι Κλάιν: Ο μεγαλύτερος φόβος του συστήματος είναι η αντίσταση…

H Ναόμι Κλάιν, ακτιβίστρια και συγγραφέας του διάσημου «Δόγματος του Σοκ» στο πλαίσιο επίσκεψής της στην Αθήνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Στέλιο Κούλογλου. Η συγγραφέας και δημοσιογράφος ανέφερε ότι υπό την επήρεια του σοκ οι χώρες που το βιώνουν χάνουν την εθνική τους κυριαρχία, κάτι που όπως σχολιάζει συνέβη και στην Ελλάδα. Επεσήμανε ότι στις μέρες μας οι κυβερνήσεις έχουν γίνει οι λομπίστες των πολυεθνικών, ενώ χαρακτήρισε παράλογη την πρόθεση της κυβέρνησης να πουλήσει κάθε επικερδή επιχείρηση σε περίοδο ύφεσης, όταν είναι βέβαιο ότι οι συμφωνίες θα είναι οι χειρότερες που θα μπορούσε κάθε χώρα να πετύχει. Υπογράμμισε τέλος ότι ο ευρωπαϊκός νότος θα πρέπει να συγκροτήσει κοινό μέτωπο απέναντι στους δανειστές.

Anticancer - ένας νέος τρόπος ζωής - το μεγαλύτερο μπεστ σέλερ για τον καρκίνο

Περιγραφή.
 Συνέντευξη με τον γιατρό Νταβίντ Σερβάν Σρεμπέρ, συγγραφέα του παγκόσμιου μπεστ σέλερ "Anticancer - ένας νέος τρόπος ζωής", με θέμα τις καρκινικές και τις αντικαρκινικές επιδράσεις ορισμένων τροφών, και ποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής μας ωφελούν στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο αγορασμένος τελικός

Το 4ο Ράιχ αγόρασε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Γερμανία βγήκε στις ποδοσφαιρικές "εκπτώσεις" για αγορά εθνικής ιστορίας.
...BAYERN vs BORUSSIA
...Katholics vs Protestants
...CDU vs SPD

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γεώργιος Α. Λεονταρίτης: To ΠΑΣΟΚ των Ροκφέλερ! (Χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974).





Από του σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σεραφείμ την ιστοσελίδα -
Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974.
Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη.
Ο παλαιός πολιτικός κόσμος – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα – εκτός και εντός Ελλάδος – είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την «νέα τάξη πραγμάτων».

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Ο Μόνος τρόπος για να νικήσουν είναι να μας χωρίσουν

Σε ότι αφορά την Ελλάδα συμφωνούμε απολύτως Δεξιός αριστερός, υπάλληλος, αυτοαπασχολούμενους, αγρότης ή βιοτέχνης, δεν έχει σημασία. Απέναντι στην Πολιτεία είμαστε το ίδιο: Έλληνες πολίτες, εργοδότες και χρηματοδότες της εκάστοτε εξουσίας η οποία έχει υποχρέωση να προστατεύει τα συμφέροντα του έθνους, να διαχειριστεί σωστά το κοινό ταμείο μας, να μεριμνήσει για την ευημερία της χώρας, την άμυνα και τις καλές της σχέσεις με άλλα κράτη.

Απ΄τον Καποδίστρια στον Καζάκη ΧΡΕΟΣ & Δανειστές οι εχθροί της Ελλάδας

Ναι αλλά ο Σαμαροβουβουζέλος άλλα μας λέει!

Προφητείες για Ελλάδα και Τουρκία

Τα αναμενόμενα Ελληνοτουρκικά Γεγονότα μέσα από γνώστες Προφητείες της Ελληνορθοδοξίας Τουρκική πρόκληση π. Παΐσιος: «Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό». π. Σίμων Αρβανίτης: «Καί ή πρώτη, η πρώτη Ελλάς αυτήν πού θά υποστεί από τους Τούρκους μια μικρή, μια μικρή αυτήν όπως είπωμεν προσβολή». π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους.

Ωκεανός καλοσύνης

Περιγραφή
 Ο Ναράγιαναν Κρίσναν, γεννημένος το 1981, είναι ένας Ινδός σεφ που έγινε κοινωνικός λειτουργός: το 2002 παράτησε την επιτυχημένη καριέρα του και άρχισε να προσφέρει γεύματα στους αστέγους στο Μαντουράι (Ταμίλ Νάντου) της Ινδίας. Το μόνο που χρειάστηκε για να αλλάξει τα σχέδιά του ήταν ένας περίπατος στους δρόμους της πόλης όπου έμενε. Εκεί είδε κάτι που τον σόκαρε και συνειδητοποίησε την ανθρώπινη δυστυχία. Ο Ναράγιανα αποφάσισε ότι, αν βοηθούσε ανθρώπους που βρίσκονταν σε τραγική θέση, θα ζούσε τη ζωή του σωστά και θα έβρισκε την ευτυχία και την εκπλήρωση που μέχρι τότε δεν είχε βιώσει.

ΜΟΡΓΚΕΛΟΝΣ (MORGELLONS) η νέα ασθένεια των αεροψεκασμών!!! VIDEO

Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος, δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων, που έχουν την ασθένεια Morgellons, εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι... όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται και να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια. ...

Καποδίστριας & Οικονομία (1828-1831)

Πώς θα αντιμετώπιζε ο Καποδίστριας και το σημερινό "οικονομικό" μας πρόβλημα; Από την εκπομπή "Ο Καποδίστριας ως Κυβερνήτης της Ελλάδος" (3-4-2013) ΑΝΑΔΙΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ με την κ. Ερατώ Ζέλλιου-Μαστοροκώστα, Δρ. Ιστορίας Α.Π.Θ. Καλεσμένος: Ανδρέας Κούκος, Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αλήθειες που σοκάρουν για το Σύνταγμα της Ελλάδος (Πρέπει να το δεις)

"Το ντοκυμαντέρ βασίστηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Anti-Ntp.net ο Αναστάσιος Π. Συριανος, συγγραφέας του βιβλίου "Το Συμβόλαιο της Υποταγής".
 Περισσότερα για το βιβλίο εδώ http://syntagmabook.papakishop.gr/p.T...

Όταν ο πατέρας του Μάρξ άλλαζε την Εβραϊκή του ταυτότητα

 Ο Κάρλ Μάρξ είναι γνωστό ότι καταγόταν από γενιά Ραββίνων και από Πατέρα και από Μητέρα. Ο Πατέρας του Μάρξ όμως άλλαξε την θρησκευτική του ταυτότητα κάποια στιγμή. Στο παρακάτω βίντεο ένας Εβραίος ονόματι Ζαν Κοέν μας δίνει μια προσέγγιση του λόγου της αλλαγής αυτής.

Η σφαγή των παραδοσιακών κοινωνιών...


Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Στην Βραζιλία ινδιάνοι με παραδοσιακές ενδυμασίες φτερά και το γνωστό πιατάκι που τρυπάει τα χείλη (πρωτόγονο piersing) «κατέλαβαν» το κοινοβούλιο της χώρας. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για την πρόθεση της κυβέρνησης να εκχερσώσει σχεδόν 1 εκατομμύριο στρέμματα δάσους ώστε να φτιαχτεί υδροηλεκτρικό φράγμα. Τελικά η κυβέρνηση παρά τις διαμαρτυρίες των αυτοχθόνων φυλών αποφάσισε την κατασκευή του φράγματος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους παραδοσιακούς πολιτισμούς των Ινδιάνων. Οι Ινδιάνοι αποχώρησαν, αλλά τον γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία ενός

γέρου ινδιάνου που περίλυπος για την απόφαση έχει σωριαστεί σε μια καρέκλα και κλαίει. Η φωτογραφία αυτή αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την απόγνωση όλων των παραδοσιακών κοινωνιών έναντι της επέλασης της μπουλντόζας που συμβολίζει την καπιταλιστική ανάπτυξη...

Η Τσαπανίδου για το FUBAR και το SUSFU

Οι αγγλικές ...κακές λέξεις της Πόπης .

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Αυτό το Βίντεο δεν είναι και πολύ νέο, αλλά αξίζει να το ξαναδούμε έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

ΒΒC ΝΕWSΝlGΗΤ 2 Aπριλίου 2013: φασισμός και ρατσισμός

Συμμετέχει η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος Μαρία Μαργαρώνη, η οποία αναφέρεται στη Χρυσή Αυγή. Μεταξύ άλλων, είπε τα εξής (10:04): 

Καραμανλήδικα ή Καραμανίτζα ή ρούμτζα-turkce (ελληνοτουρκικά)


Τη υπερμάχω
Τη υπερμάχω

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη γλωσσική συμπεριφορά τμήματος  του χριστιανικού πληθυσμού της  Ανατολίας  και κυρίως  του χώρου της Καππαδοκίας,  η οποία άρχισε μετά την εμφάνιση των Τουρκικών μαζών και την κατάκτηση της περιοχής.
Οι λόγοι πολλοί μα και συνάμα σημαντικοί. Στη μικρή μας αναφορά επισημαίνουμε τους δυο, κατά την άποψή μας, σπουδαιότερους.

Τι κρύβεται πίσω από το επεισόδιο Τόμπρα - Πρεβεζάνου ;

Η κ Πρεβεζάνου ένα από τα ''καλά παιδιά'' του ΛΑΟΣ σύμφωνα με το skeftomasteellhnika.blogspot.gr
Η Βουλευτής της μίας ημέρας και κάποιες άλλες μετριότητες του κόμματος εντός και εκτός Βουλής μάλλον ενοχλούνταν από τον κ. Τόμπρα που πραγματικά προσπαθούσε να οργανώσει το κόμμα και φώναζε για πειθαρχία μέσα και έξω από την Βουλή.

"ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ"-ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ. “Όταν θέλεις να σκοτώσεις ένα δέντρο πρέπει να ρήξεις δηλητήριο στις ρίζες του.Γιατί εάν του κόψεις τα κλαριά θα ξαναμεγαλωσουν εάν κόψεις τον κορμό του μια μέρα θα μεγαλώσει. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Λίγες τελευταίες λεπτομέρειες


Λίγες τελευταίες λεπτομέρειες για το θέμα της "μη Απεργίας" της ΟΛΜΕ πριν κλείσει το θέμα.

Στις ΓΣ της ΟΛΜΕ και αφού βγάζοντας πύρινους λόγους οι εκπρόσωποι των ΣΥΝΕΚ(ΣΥΡΙΖΑ), ΔΑΚΕ(ΝΔ), ΠΑΣΚ(ΠΑΣΟΚ), Αυτόνομων Παρεμβάσεων(ΚΚΕ Μ-Λ) έπεισαν τους καθηγητές να υπερψηφίσουν την πρόταση της ΟΛΜΕ για Απεργία Διαρκείας, μετά από ώρες κι ενώ υπήρχε πια κούραση(φυσιολογικά) έβαλαν σε ψηφοφορία το να δοθεί  εξουσιοδότηση στους προέδρους για να διαχειριστούν την κατάσταση την επόμενη μέρα στη Γ.Σ. των προέδρων "λόγω της κρισιμότητας της Απεργίας" όπως έλεγαν.

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Θέσεις Εβραίων για την Παγκοσμιοποίηση

Δευτέρα, 13 Μάιος 2013 22:25 
Στο παρακάτω βίντεο ο καθηγητής Πανεπιστημίου στην Αμερική Άσερ Ματαθίας σε μια εκπομπή ενός Έλληνα στο Μαϊάμι παραθέτει τις θέσεις των Εβραίων όσον αφορά την Παγκοσμιοποίηση

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ-ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ

 1--Τι κάνουν οι μάγοι στον Αλίκαμπο Κρήτης.
 2--Φαινόμενα στον ουρανό

ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ !! (ΣΩΚΡΑΤΗΣ)

Δείτε το βίντεο...

Φυτοφάρμακα σε φρούτα και λαχανικά

Διατροφικό σκάνδαλο στην Ελλάδα καταγγέλλει η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace. Επικίνδυνα φυτοφάρμακα -ορισμένα εκ των οποίων έχουν απαγορευτεί καθώς ενοχοποιούνται για καρκινογενέσεις και βλαπτική επίδραση στα έμβρυα- εντοπίστηκαν σε μήλα, μπανάνες, αχλάδια, πατάτες, καρότα, κρεμμύδια και κολοκύθια που πωλούνται στη χώρα μας.
Η έρευνα της οργάνωσης βασίστηκε σε προϊόντα τόσο εγχώρια όσο και εισαγωγής, ενώ τα δείγματα ελήφθησαν από λαϊκές αγορές της Αττικής. Ενδεικτική είναι η περίπτωση μίας από τις ουσίες που ανιχνεύθηκαν, της Flufenoxuron, η οποία πλέον έχει άδεια χρήσης ως συντηρητικό ξύλου...

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Τα 36 ΦΕΚ που αναφέρονται στην Εβραϊκή Κοινότητα


Σάββατο, 11 Μάιος 2013 20:58
Όποιος νομίζει ότι το Κράτος που δημιουργήθηκε το 1830 είναι Ελληνικό δεν έχει παρά να εξετάσει τα δεδομένα του τύπου ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος της οποίας ο Όθων έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο άνηκε στην γνωστή Εβραϊκή Τραπεζιτική Οικογένεια των Ρότσιλντ (πλειοψηφικό πακέτο) αποδείξεις ΕΔΩ, Την σύσταση της Εβραϊκής Κοινότητας το 1890 με Πρόεδρο τον γιο του Μάξ Ντε Ρότσιλντ Κάρολο Ρότσιλντ, την οποία το 1920 ο "αντισημίτης" Βενιζέλος την έκανε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου δηλαδή ότι και το Υπουργείο Οικονομικών, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Αμύνης κτλ δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ, την 27η Ιανουαρίου ως Εθνική εορτή του Ελληνικού Κράτους για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα.

Ένα ψέμα με πολύ κοντά πόδια.


  Τα όσα είχαμε πει στο άρθρο "Γιατί  ειπε ΟΧΙ  το ΠΑΜΕ στην ΟΛΜΕ.Που πηγαίνουν τους καθηγητές" επιβεβαιώνονται τραγικά. Περισσότερο από όσο περιμέναμε.
Είναι από τις φορές που η επιβεβαίωση μόνο χαρά δε σου δίνει.

... άντεξες... (βιντεο)


Τα έχεις νοιώσει να σου χτυπούν το πρόσωπο με δύναμη... να μαίνονται γύρω σου μανιασμένα... τα έχεις δει αφρισμένα να σκάνε μπροστά σου... σου έχουν κρύψει ακόμα και τον φάρο... αυτόν που είναι το φως σου για να μην τσακίσει το πλοίο της ζωής σου...κι άντεξες... 

Η μυθική γιγαντομαχία ξεκίνησε στην Ευρώπη.

Ελλάς vs Γερμανίας.
...Το Φως απέναντι στο Σκότος.
...Η Ζωή απέναντι στον Θάνατο.
...Το Γέλιο απέναντι στον Θρήνο.
...Η Δημοκρατία απέναντι στον Ναζισμό.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Aυτή ήταν η αποκάλυψη κε.Beck; Σιγά μη σκίσεις κανά καλσόν

ΝΑΙ!ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ!ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ...ΣΚΑΣΕΙ Η ΦΟΥΣΚΑ!!!ΚΙ ΕΣΚΑΣΕ!!! Glen Beck προς Obama:Έχεις ως τη Δευτέρα.(ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Προς τους αρνητές των χημικών αεροψεκασμών

Πιο ξεκάθαρη απόδειξη δεν υπάρχει.. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι αποδεικνύει αυτό το βίντεο είσαι πραγματικά τυφλός/ή εντός και εκτός εισαγωγικών. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μη θέλεις να το πιστέψεις γιατί η αλήθεια σε φοβίζει. Αφυπνίσου... δες την πραγματικότητα... μην τα κρύβεις όλα κάτω από τα "χαλάκι" του εγκεφάλου σου. Όταν καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει θα είναι πολύ αργά! 

Farage: Οι ευρωκράτες θα σας πάρουν και τα σώβρακα

Και μετά την κλοπή των εσωρούχων είναι εύκολο να φανταστούμε τι άλλο θα ακολουθήσει.

Γνώρισε το Arctic Sunrise!

Για όσους δεν καταφέρατε να επισκεφθείτε το πλοίο της Greenpeace, Arctic Sunrise, ετοιμάσαμε μία ξενάγηση από … τον υπολογιστή σας, στα πιο ενδιαφέροντα σημεία του πλοίου. Καλώς ήρθατε λοιπόν, στην εικονική μας ξενάγηση!
as_tour_01

Eπανασταση

Η απάντηση στον καιρό της αν-ασφάλειας, του πολέμου και της τρομοκρατίας, είναι η απάντηση στο δίλημμα: Επανάσταση ή βαρβαρότητα. Όλα τα άλλα είναι σύγχυση ή προπαγάνδα...

Σταματήστε να ψεκάζεται την ανθρωπότητα

Όχι ρε παιδιά δεν είναι χημικά, αποσμητικά ανοιχτού χώρου είναι.

Ελεγχος του Νου

Αλήθεια ή ψέμα;

Υπεύθυνες Αριστερές κωλοτούμπες

Η απίστευτη κατάντια της παρασιτικής Αριστεράς .

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πρώην Σμηνίας των ΗΠΑ αποκαλύπτει (γεωμηχανική)

Άλλη μια τρελή θα πουν όσοι εμμένουν σε λογικές παραλογισμού και δε λένε να δουν πέρα απ'τη μύτη και τα στάνταρ δεδομένα τους, ή τραβάνε χοντρή άρνηση. Για τους βλέποντες,, άλλη μια σημαντική μαρτυρία, που γίνεται σημαντικότερη διότι προέρχεται από πρώην στρατιωτικό.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Η μάστιγα των μεταλλαγμένων τροφίμων!

Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια μεταλλαγμένα προϊόντα τρώνε! Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέρριψε την υποχρεωτική σήμανση τροφίμων που προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες τροφές. Αν και η σχετική τροπολογία κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων του Ευρωκοινοβουλίου, λόγω της καταψήφισης από την πλειοψηφία των συντηρητικών, δεν συγκέντρωσε την ενισχυμένη πλειοψηφία που απαιτούταν για την έγκρισή της. Η ίδια πλειοψηφία απέρριψε τροπολογία για την διεξαγωγή ανεξάρτητων μελετών για την επίπτωση των μεταλλαγμένων και άλλων "νέων τροφών" στην ανθρώπινη υγεία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΜΑΘΗΣΗ με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Μια πολύ ενδιαφέρον παρουσίαση για το παγκόσμιο εκπαιδευτικό σύστημα και προτάσεις για την ουσιαστική παιδεία και όχι εκπαίδευση.

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΣΕΛΗΝΩΣΗΣ (Μεταγλωττισμένο Ελληνική)

H ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ Η΄ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΣΑ.ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ,ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ APOLLO, ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ. Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ .

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

APOLLO 11 - Μας κρύψανε κάτι;

Δείτε το απαγορευμένο ισπανικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε παλιότερα στην ελληνική τηλεόραση και πλέον δεν υπάρχει γι'αυτούς. Τι βρήκανε οι αστροναύτες στη Σελήνη; Τι έκρυψε η NASA από το κοινό;