Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΕ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ομοιότητες)

Στη Σοβιετική Ένωση είχαν ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Η ανεργία ήταν στο 0%. Στην ΕΕ ποιο είναι το ποσοστό της; Επίσης στη Σοβιετική Ένωση δεν υπήρχαν ούτε golden boys,ούτε μεγαλοεπενδυτές,ούτε μεγαλοτραπεζίτες,ούτε βιομήχανοι.Ο λαός διοικούσε όχι μέσα από εκλογές,αλλά μέσα από τα σοβιέτ,δηλ.τις λαϊκές επιτροπές. Η Σοβιετική Ένωση έπεσε από τα μέσα κι έπειτα από την παγίδευση της στα δίχτυα της διεθνούς τοκογλυφίας.Στην ΕΕ οι μεγαλοκαρχαρίες έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι.Εμείς είμαστε τα σφάγια.

Πρόβατα Νότης Σφακιανάκης (Για την Μνημονιακή Ελλάδα)

Ένα από τα καλύτερα τραγούδια του Νότη,το οποίο όπως φαίνεται είναι παντός καιρού...
Έλληνες ξυπνάτε,η σειρά μας έρχεται... Βάλαμε ένα λύκο να φυλάει τα πρόβατα
 σ' ένα άσπρο σπίτι να μη λέμε ονόματα
 κάποια προβατάκια πολεμούν μοναχά τους
 πολεμούν τον λύκο που μπήκε στο κοπάδι τους.

El Tio Samara - The Lemurians

El Tio Samara
 Δεν το πίστευα ποτέ πως θα έφτανε η ώρα να γενώ πρωθυπουργός σε μια χρεωμένη χώρα, την Ελλάδα του ευρώ που κυλά στην κατηφόρα.
 Άνοιξη πολιτική ήταν πάντα ο σκοπός μου, μα είναι δύσκολη δουλειά, έχω Γολγοθά εμπρός μου, ο Γιωργάκης να 'ναι καλά (ο παλιός συγκάτοικός μου).

Don Benito Trampolini - The Lemurians

Όσο πιο μεγάλος ο κώλος, τόσο πιο μεγάλη η τούμπα.
 Don Benito
 Πώς τα κατάφερα να μπλέξω στην κατάσταση αυτή! Μέτρα, μνημόνια, Ευρώπη.. πάει, τέλειωσε η γιορτή. Με τον Andrea όλα ήταν φίνα, το κόμμα είχε ποσοστά, μα τι τον έπιασε τον άτιμο και έκανε παιδιά!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΚΡΑΥΓΗ ΜΑΝΑΣ- Σταματήστε να ψεκάζετε!

H συγκλονιστική κι απεγνωσμένη έκκληση μιας μάνας για τους ψεκασμούς που «χτύπησαν» το παιδί της. Μια ιστορία αντιπροσωπευτική του τι συμβαίνει στην Αμερική. Δεν αποκλείεται καθόλου να έχουμε ανάλογα περιστατικά στην Ελλάδα που απλά να μην δημοσιοποιούνται στο πλήρως ελεγχόμενο από το σύστημα περιβάλλον των ΜΜΕ.

ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

To ηχητικό είναι από τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Russ Tanner (Global Skywatch) και του Dane Wigington (WIWATS/Activist)

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ Chemtrails ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΙΣ 3/5/12 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!! ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ , Ο Δρ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟ ''ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ'' ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ,ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΦΕΤ), ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !! ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

AΝΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ- Για αυτά που έρχονται

O Τζεφ Μπέργουικ έχτισε μια τεχνική εταιρία ενός δις, τα έχασε όλα και επανέκαμψε με το "Dollar Vigilante" Δηλωμένος αναρχικός, αναγνωρίζεται ως φιλελευθεριστής και μαχητής για την ελευθερία ενάντια στους μεγαλύτερους εχθρούς της ανθρωπότητας που είναι το κράτος και οι κεντρικές τράπεζες.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η εταιρία

Από τα τέλη του 18ου αιώνα που μια Αμερικανική νομική απόφαση όρισε ότι το οργανωμένο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρίας είναι νόμιμα ένα νομικό πρόσωπο ,έδωσε σε αυτήν τη δύναμη να γίνει η κυρίαρχη οικονομία ,πολιτικά και κοινωνικά σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αεροψεκασμοί. Ξανακοιμήσου, απλή θεωρία συνωμοσίας

Ερώτηση Βορίδη
 Ο κ. Βορίδης, στις 25 Νοεμβρίου του 2010, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ τότε ρωτούσε τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Άμυνας και Υποδομών: «Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές και πολίτες,έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς, και μάλιστα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μας ψεκάζουνε σαν μύγες! Το Πρωτο Ελληνικό ντοκιμαντέρ

"Ειδικοί" δείτε τι λέει ο ΟΗΕ http://tinyurl.com/a9lmf8u "Μηχανικοί και πιλότοι αεροσκαφών και ελεγκτές" ΚΛΙΚ ΕΔΩ http://www.geoengineeringwatch.org/ .. για τους ψεκασμούς Εν Ουρανοίς http://www.enouranois.gr/ Ψυχοπαθείς ηγέτες (mp3 Αγγλικά) http://www.sendspace.com/file/m3qpwo Συμβουλές για καθαρισμό του οργανισμού απο χημικά http://tinyurl.com/9x59e3y