Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ - Ξυπνάτε Πεθαίνω

ΣΤΙΧΟΙ: Νέο παλικάρι θα σώσει μια ψυχή. Στο χέρι ένα δοκάρι, αγώνας για ζωή. Καμένη Ιρλανδία στις μάχες θα πνίγει κι ο νέος θα πεθάνει με την πνιχτή κραυγή: Ξυπνάτε, πεθαίνω! Ξυπνάτε, πεθαίνω, ρε! Αγέννητα βρέφη νέκρα και βρωμερά, ζωή στον τρίτο κόσμο, πόλεμος για φωτιά.

Από τι πέθανε ο Θεός;

Τα δύο άρθρα που δημοσίευσε ο Μαρξ στο Παρίσι το 1844 –«Εισαγωγή στη φιλοσοφία του δικαίου του Χέγκελ» και «Σχετικά με το εβραϊκό ζήτημα»- δεν αρκούνται στο να αναγγέλλουν το θάνατο του Θεού των θρησκειών. Αρχίζουν τη μάχη εναντίον των φετίχ και των ειδώλων που τον υποκαθιστούν: το Χρήμα και το Κράτος....

Παράταση προθεσμίας υποβολής του "ειδικού σημειώματος αυτοελέγχου ΦΠΑ"

Μέχρι 30/10/12 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής του Ειδικού Σημειώματος Αυτοελέγχου ΦΠΑ καθώς και της δήλωσης της διαφοράς των ακαθάριστων εσόδων στις λοιπές φορολογίες, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3296/2004, όπως ισχύουν, για τη διαχειριστική περίοδο που έληξε μέχρι 31/12/2011, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.

Απεργιακή Συγκέντρωση Π.Α.ΜΕ Ομόνοια 26 Σεπτέμβρη

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργάτες, ανέργους, συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, , τους συναγωνιστές αυτοαπασχολούμενους, έμπορους και βιοτέχνες, που συμμετείχαν μαζικά στις σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Η εντυπωσιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, αποτέλεσμα της δουλειάς των σωματείων, επιτροπών αγώνα σε χώρους δουλειάς, λαϊκών επιτροπών, με συνελεύσεις, συσκέψεις και συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στους κλάδους, σε αρκετά εργοστάσια, σε τόπους δουλειάς και γειτονιές, αποτελεί στοιχείο που δείχνει την ενίσχυση του ταξικού ρεύματος στο εργατικό κίνημα, φανερώνει το δρόμο για τη συνέχεια.

Εγώ είμαι ο Γέρων Παστίτσιος

Υπήρξε αναμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε προκειμένου να τον συλλάβει. Ο λόγος; Για τον 27χρονο διαχειριστή της ιστοσελίδας «Γέρων Παστίτσιος», ο οποίος μιλά αποκλειστικά στο www.koutipandoras.gr, και στον Κώστα Βαξεβάνη, για την περιπέτειά του.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Το τραγούδι των παρτιζάνων-Motivés από τους Zebda

Το παλιό τραγούδι των Γάλλων παρτιζάνων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που παλιότερα είχε τραγουδήσει και ο Yves Montand στην πολύ πετυχημένη διασκευή των Zebda, που ακούγεται στις γαλλικές διαδηλώσεις. Η λέξη κλειδί Motivés που επανέρχεται είναι ένας τρόπος για να συνδεθεί το παρελθόν με τους αγώνες του σήμερα. Μπορεί να αποδοθεί με πολλούς τρόπους, εγώ κατά βάση την αποδίδω σαν μια προτροπή "Να μην κωλώσουμε", αλλά επειδή επανέρχεται σε όλο το τραγούδι την αποδίδω και με άλλους δυνατούς τρόπους παραλλάσοντάς την.

Η Ελλάς πωλείται. Αλλά οχι σήμερα. Απο παλιά.

Την ώρα που συζητείται στην χώρα μας το ξεπούλημα της γης και του ορυκτού μας πλούτου αυτό το απόσπασμα από την ταινία ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Για την αντιγραφή. Η ομάδα του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ στο Facebook

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΗ 21/12/2011!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 21/12/2011 ,ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Μαριώ η ρεμπέτισα !

Η Μαριώ τα λέει όλα !

Για νάρκες στον Σαμαρά, κάνει λόγο το σημερινό κεφάλαιο!

Τις νάρκες τοποθετεί, ένα σύστημα... μαντέψτε ποιος το χρηματοδοτεί!
Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας!
Μα το κράτος φυσικά!
Το κράτος ελέγχει -πλήρως- το κρατικοδίαιτο σύστημα, διαφωνεί κανείς σας;
Όλοι αυτοί που το παίξανε επιχειρηματίες, με έναν και βασικό πελάτη. Το Ελληνικό Δημόσιο!

ΚΚΕ δυνατό, στη Βουλή και στο λαό

Χωρίς σχόλια.

Κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο ..του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου


Ο Σάββας Αναστασιάδης, βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. ήταν ο άνθρωπος που ξεσκέπασε το κολοσσιαίο "σκάνδαλο της πεθεράς" του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου, μιας άκρως αμαρτωλής τράπεζας σε ότι αφορά διοικητικές πρακτικές του Κλέωνα Παπαδόπουλου. Το θέμα πήρε τεράστια δημοσιότητα, μόνο σε ανεξάρτητα blogs (taxalia, olympia και αργότερα σε πολλά άλλα), αφού οι παραδοσιακοί εκδότες, που προανήγγειλαν "δημοσιογραφική έρευνα σε βάθος" έκαναν πίσω (και όλως τυχαίως, βρέθηκαν με ολοσέλιδες διαφημίσεις του Τ.Τ. στις εφημερίδες τους και τα sites τους!).

Παιδεία και τηλεόραση

Πώς οι μεσημεριανές εκπομπές δυσκολεύουν την ωρίμανση των μαθητών. Η κυβέρνηση κοιμάται. Τα ΜΜΕ κάνουν πάρτι.

20 κορυφαίοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ

Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται "Πάνσοφος Ελληνικός λαός". Επιτρέπεται η αναπαραγωγή σε όλα τα ΜΜΕ.

Η ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ 2 6 1941

Στις 2 Ιουνίου 1941 οι γερμανοί εκτέλεσαν όλους τους άνδρες του χωριού Κοντομάρι Χανίων,σε αντίποινα για τη μαζική συμμετοχή τους στη Μάχη της Κρήτης.Αυτό συνέβη γιατί η...Μάχη της Κρήτης υπήρξε ανελέητη και καταστροφική για τους Γερμανούς,οι οποίοι είχαν βαριές απώλειες,με σημαντικότερη συνέπεια την αχρήστευση ενός σημαντικού όπλου της ναζιστικής πολεμικής μηχανής:τους αλεξιπτωτιστές,οι οποίοι αν και είχαν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ναζιστική επιτυχία στην ευρωπαϊκή ήπειρο,στη Μάχη της Κρήτης είχαν τέτοιες απώλειες που πλέον δεν επαναχρησιμοποιήθηκε σε τέτοιο βαθμό μέχρι το τέλος του β΄παγκοσμίου πολέμου.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Το φαρμακείο στο μικροσκόπιο

Δείτε όλα όσα η συντεχνία των ιδιοκτητών φαρμακείων αποφάσισε να σας αποκρύψει. Πόσο «λειτουργοί της δημόσιας υγείας» άραγε αισθάνονται όταν φτάνουν κοντά στη συνταξιοδότηση; Πόσο σέβονται το Σύνταγμα της Ελλάδας; Πόσο, εντέλει, κλειστό είναι το φαρμακευτικό επάγγελμα; Μια αναλυτική παρουσίαση της πραγματικότητας του ελληνικού φαρμακείου.

Η τρόϊκα στη χώρα της Δημοκρατίας

Χωρίς σχόλια. Η συνέχεια στο"Διαβάστε περισσότερα".

5 αυγά στο κεφάλι του Τόμσεν! Πνίγηκε η είδηση...

ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΟΣ Στις 7.30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, ο γνωστός “ακτιβιστής” Δημήτρης Ρέλλος τό’κανε πάλι το θαύμα του. Είχε στήσει καρτέρι στην τρόικα και “τρυπώντας” κυριολεκτικά τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας, πέταξε μια... σακούλα με αυγά στον μισητό Πολ Τόμσεν της τρόικας της δοσιλογικής κυβέρνησης των Τσολάκογλου.

Στημένα σκηνικά και απύθμενη … υποκρισία!

Ξαφνικά εν μέσω των οδυνηρών εξελίξεων που μας οδηγούν στην απόλυτη εξαθλίωση, μας προέκυψε η “σθεναρή” αντίσταση του "διορισμένου" κ. Στουρνάρα ο οποίος μάλιστα όπως μας λένε διαφώνησε, “θύμωσε” και ... “φώναξε” εντόνως στον επικεφαλή της Τρόικα κ. Τόμσεν λέγοντας του να μη το “πιέζουν” άλλο γιατί θα παραιτηθεί! 

Καμμένος 203 ΔΙΣ στις Τράπεζες. Τα 93 ΔΙΣ Υπεξαιρέθηκαν

Χωρίς σχόλια. Η συνέχεια στο"Διαβάστε περισσότερα".

Ζωή Γεωργαντά..... τα έγραψε όλα. Διαβάζει κανείς;

Γράφει η Ζωή Γεωργαντά. Πρώτη δημοσίευση Πόπη Σουφλή attikanea.blogspot.gr
Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...


Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν...
3,9%
ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ

ΓΑΠ Τι είπα ο Μ@κάκ@ς 08_Φεβ_2010

ΓΑΠ και τα σχόλια δικά σας.

ΟΤΑΝ Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΡΝΑΛΗ.

Ποίηση: Κώστας Βάρναλης Μουσική: Λουκάς Θάνου Πρώτη εκτέλεση: Νίκος Ξυλούρης Δεν λυγάνε τα ξεράδια και πονάνε τα ρημάδια κούτσα μια και κούτσα δυο στης ζωής το ρημαδιό Μεροδούλι ξενοδούλι δέρναν ούλοι οι αφέντες δούλοι ούλοι δούλοι αφεντικό και μ' αφήναν νηστικό και μ' αφήναν νηστικό Ανωχώρι κατωχώρι ανηφόρι κατηφόρι και με κάμα και βροχή ώσπου μου 'βγαινε η ψυχή Είκοσι χρονώ γομάρι σήκωσα όλο το νταμάρι κι έχτισα στην εμπασιά του χωριού την εκκλησιά του χωριού την εκκλησιά Άιντε θύμα άιντε ψώνιο άιντε σύμβολο αιώνιο αν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς Και ζευγάρι με το βόδι άλλο μπόι κι άλλο πόδι όργωνα στα ρέματα τ αφεντός τα στρέμματα Και στον πόλεμο όλα για όλα κουβαλούσα πολυβόλα να σκοτώνονται οι λαοί για τ' αφέντη το φαΐ για τ' αφέντη το φαΐ Άιντε θύμα άιντε ψώνιο... Koίτα οι άλλοι έχουν κινήσει έχει η πλάση κοκκινίσει άλλος ήλιος έχει βγει σ' άλλη θάλασσα άλλη γη Άιντε θύμα άιντε ψώνιο.

Ασκητικη ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Χωρίς σχόλια. Η συνέχεια στο"Διαβάστε περισσότερα".

Μαλάκες

Χωρίς σχόλια. Η συνέχεια στο"Διαβάστε περισσότερα".

Όπως τα λέγω να τους τα πεις.

Χωρίς σχόλια. Η συνέχεια στο"Διαβάστε περισσότερα".

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΗΓΕΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Αφιέρωμα στα τραγικά επεισόδια και τους δύσκολους καιρούς που ζει η Ελλάδα.

Γλυκερία Για την Ελλάδα

Γλυκερία για την Ελλάδα Μαζί με τον Ευγένιο Σπαθάρη.

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) και στουρνάρια.

Κυριάκος Τόμπρας: Η Τρόικα στην Ελλάδα μετά από σύσταση της Ε.Κ.Τ. έχει απαγορεύσει την ανακεφαλαιοποίηση των κρατικών τραπεζών............ Ακούστε το

Θα άντεχα κρεμασμένος άλλες 10 ώρες

Ναι, η ΔΕΛΤΑ δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα αντικαταστήσει πλήρως την εισαγόμενη σόγια στις ζωοτροφές της με ελληνικές πρώτες ύλες. Και αυτό είναι κάτι που το καταφέραμε μαζί. Εσύ και δεκάδες χιλιάδες άλλοι πολίτες που υπογράψατε, σπάσατε το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας την ώρα της δυναμικής δράσης της Greenpeace και γεμίσατε το inbox της με email, ζητώντας μία ξεκάθαρη και αυτονόητη δέσμευση.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πάρτε πίσω το μυαλό σας!

Ο Μάικλ Τσάριον, γνωστός συγγραφέας και ερευνητής. http://michaeltsarion.com/ O Zbignew Brezinski υψηλόβαθμο στέλεχος της νεοταξίτικης ελίτ, επί μακρόν στην πολιτική σκηνή του πλανηταρχείου, και τώρα σύμβουλος του Ομπάμα. Λίαν ενδιαφέρον το απόσπασμα της ομιλίας του που έδωσε σε ένα γκρουπ της ολιγαρχικής ελίτ το 2008. 

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αγορά & Κατοχή Κυνηγετικών Όπλων


Υπ. Απόφαση (ΦΕΚ 41/Β/94) Καθορισμός Διαδικασίας & Δικαιολογητικών Χορήγησης Αδειών Αγοράς & Κατοχής Κυνηγετικών Όπλων ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΥΝΗΓEΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις της παραγράφου 1 του άρθρου 18 του Ν. 2168/1993 «Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις» (ΦΕΚ 147/Α/93).

Το γλύψιμο του Ρόμνεϋ στο Ισραήλ

Το βίντεο είναι απόσπασμα από την ομιλία του επόμενου υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ, Mitt Romney.Ο Romney προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος στις ΗΠΑ πρέπει να πείσει τους απανταχού Εβραίους ότι θα δουλέψει πρώτα απ' όλα για τα συμφέροντα του Ισραήλ και των Εβραίων.

Πάμε για καφεδάκι στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στη Βιέννη.

Όχι κύριε Σαμαρά, δε πλουτίσαμε ξαφνικά με τη φοβερή και τρομερή οικονομική πολιτική την οποία μας ασκείται. Αντιθέτως θα πηγαίνουμε στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στη Βιέννη ως οικονομικοί μετανάστες. Πολύ απλά με την πολιτική πλήρης εθνικής απαξίωσης που ακολουθεί αυτή η ανίερη συμμαχία της οποίας ηγείσθε έχει καταρρακώσει κάθε ελπίδα σε ένα αξιοπρεπές αύριο για τη νέα γενιά της Ελλάδος.

Λιάνα Κανέλλη: Το Κ.Κ.Ε. είναι κατά των Αγανακτισμένων, γιατί δεν δέχονται μετανάστες!

Η βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και γνωστή δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξη της σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, μας έλυσε την απορία γιατί το Κ.Κ.Ε. είναι κατά της πλατείας και του κινήματος των Αγανακτισμένων.

Σκληρή κριτική από Ισπανό τραπεζίτη, για τις πολιτικές της ΕΕ

Ο πρόεδρος της ισπανικής τράπεζας Banco Popular (BP), Ανχελ Ρον, διατύπωσε σημαντικές επικρίσεις αναφορικά με το ετοιμαζόμενο πρόγραμμα για την αναχρηματοδότηση πολλών ευρωπαϊκών τραπεζών, τονίζοντας σχετικά ότι αυτό το σχέδιο αποτελεί "την πλέον απόλυτη παρανόηση".

Ειδήσεις που περνούν στα ψιλά… για να μην ανοίξουν φτερά οι Έλληνες!

ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΜΗΝ
TΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ…

Το παράδειγμα για την Ελλάδα… που δεν θέλουν να γνωρίζουμε…

Αγρίεψε ο στρατός:Θα μας βρείτε απέναντι σας..

Αγρίεψαν οι αξιωματικοί του στρατεύματος και οι εν ενεργεία και οι εν αποστρατεία με άγνωστα επακόλουθα.

Η συντονιστική επιτροπή των φορέων της κινητοπόιησης των ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων εξέδωσε τώρα ανακοίνωση που ανάβει φωτιές.

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ


From HEIL GAP (or mind the GAP )

Η κρίση της οικονομίας είναι εδώ και την βλέπουμε παντού πλέον .
Πολλοί άνθρωποι όμως μας προειδοποιούν για την επικείμενη πλέον παγκόσμια οικονομική κατάρρευση όπως : Peter Schiff, Gerald Celente, Mark Faber, Ron Paul και πολλοί άλλοι.

Οι κεντρικές τράπεζες έχουν ήδη αρχίσει την εκτύπωση χρήματος και ακολούθως το δίνουν και σε άλλες χώρες , οι οποίες χάριν των πολιτικών των ηγεσιών, έχουν καταφέρει να καταρρεύσουν την οικονομίας τους .
( εννοείται ότι τα χρήματα παρέχονται έναντι ανταλλαγμάτων , όπως της κρατικής περιουσίας και της απεμπολήσεως των κυριαρχικών δικαιωμάτων των δανειζομένων)

Όταν ο Μητσοτάκης προέβλεψε την χρεοκοπία (1998)

Πέμπτη 26 Μαρτίου 1998. Συνέντευξη στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω".

Ρατσισμός και ξενοφοβία (βουλή των εφήβων)

Το ρητό ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ είχε αρχικά καθαρά γλωσσική κι όχι πολιτιστική ή πολιτική σημασία. Σήμαινε απλώς ότι οι μη Έλληνες μιλούσαν ακατάληπτα (βάρβαρα). Η ίδια η λέξη βάρβαρος απόχτησε τη μειωτική της σημασία πολύ αργότερα, κατά την ελληνιστική εποχή και τη ρωμαιοκρατία.

ΔΝΤ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ: Τηλεοπτική συνέντευξη σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, για το ρόλο του ταμείου, όσον αφορά την ανάμιξη του στα εσωτερικά των χωρών που ζητούν οικονομική στήριξη – η σημερινή, καθώς επίσης η επιθυμητή λειτουργία της διεθνούς οργάνωσης

Από προηγούμενα άρθρα “Σήμερα παραιτούμαι από το προσωπικό του ΔΝΤ, ύστερα από δώδεκα χρόνια στο εξωτερικό, ως αξιωματούχος του «Ταμείου» - κατά τη διάρκεια των οποίων, με όπλα τα φάρμακα σας και τα τεχνάσματα σας, εφορμούσα σαν αρπακτικό γεράκι εναντίον των κυβερνήσεων και των λοιπών λαών της Λατινικής Αμερικής. Για μένα, η παραίτηση μου είναι μία ανεκτίμητη απελευθέρωση – επειδή με αυτόν τον τρόπο κάνω το πρώτο μεγάλο βήμα που θα μου επιτρέψει να ελπίζω ότι, θα μπορέσω να ξεπλύνω τα χέρια μου από αυτό που στα μάτια μου είναι το αίμα εκατομμυρίων φτωχών και πεινασμένων ανθρώπων…ξέρετε, το αίμα είναι τόσο πολύ που κυλάει σε ποτάμια ενώ, όταν στεγνώνει, σχηματίζει επάνω μου κρούστα. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει αρκετό σαπούνι σε ολόκληρο τον κόσμο, για να καθαριστώ από όλα όσα έκανα στο όνομα σας” (Badu).

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Καππαδόκες ''απόγονοι''

Η Καππαδοκία (Τουρκικά Kapadokya), αρχαία ελληνική λέξη που προέρχεται από το Περσικό: Κατπατούκα που σημαίνει "η χώρα των όμορφων αλόγων"), είναι μία από τις μεγαλύτερες περιοχές της ανατολικής Μικράς Ασίας. Σήμερα το έδαφός της ανήκει σε πέντε τουρκικές επαρχίες: Καισάρειας, Νίγδης, Κιρ-Σεχίρ, Ακσαράι, Νεβσεχίρ.

Χριστόδουλος σημαίνει ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Χριστόδουλος ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Έξω από τη ΔΕΛΤΑ

30 ακτιβιστές της Greenpeace βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ και απαιτούν μαζί με περισσότερους από 51.769 καταναλωτές από την εταιρεία να επενδύσει ΤΩΡΑ που ξεκινά η νέα καλλιεργητική περίοδος σε ελληνικές, μη μεταλλαγμένες ζωοτροφές!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

21/12/2012 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ;

Από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου μας ο άνθρωπος είχε την ανάγκη να είναι σε ομάδες έτσι ώστε να νοιώθει ποιο σίγουρος και ποιο δυνατός. Με την πορεία των χρόνων όμως οι ομάδες αυτές δεν έμειναν μόνο στους κοινωνικούς θεσμούς αλλά επεκτάθηκαν και σε ομάδες με απίστευτη δύναμη σε θέματα γνώσης και εξουσίας απέναντι στους απλούς ανθρώπους. Οι ομάδες αυτές είχαν έχουν και θα έχουν γιατί συνεχίζουν να υπάρχουν ένα στόχο .Την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης στην γη με απώτερο σκοπό να μπορούν και να κάνουν ότι θέλουν πάνω σε εμάς σαν άλλα πειραματόζωα τους.

21/12/2012 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Το ντοκιμαντέρ της ΕΟΕ 21/12/2012 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Τράπεζες σπόρων με το DNA της ελληνικής φύσης

  Όσο κι αν φαντάζει κλισέ, το θέμα της παραγωγής κι εμπορίας ελληνικών σπόρων στη γεωργία παραμένει «πονεμένη ιστορία» για τους αγρότες, τους καταναλωτές και την ελληνική οικονομία. Οι αγρότες πληρώνουν κάθε χρόνο για σπόρους, αλλά παρά την ωραιότατη εμφάνιση του προϊόντος, όπως διαπιστώνουν μαζί με τους καταναλωτές, είτε σπέρνουν τομάτα είτε πεπόνι, τους βγαίνει... κολοκύθι. 

Είστε έτοιμοι;

Είστε ήσυχοι; Πιστέψατε πως τα δύσκολα πέρασαν;
Για να μη ξεχνιόμαστε γιατί η ησυχία είναι ο θόρυβος μας κοιτάξτε γύρο σας κοιτάξτε και πίσω από την πλάτη σας, έχουμε πλησιάσει.
Μας καταλάβατε; Είμαστε πια τόσο κοντά στη νίκη που πολεμάμε πανηγυρίζοντας.
Σας έχουμε ακριβώς εκεί που σας θέλουμε. Φέρατε τον πόλεμο στο σπίτι μας. Μάθετε πως εμείς σας τραβήξαμε εδώ. Ξέρατε πως ο τόπος είναι ισχυρός. Δεν υπολογίσατε πως και οι άνθρωποι του τόπου είναι εξίσου ισχυροί. Δεν είναι η πρώτη φορά που εγκαταλείψαμε την Αθήνα στα χέρια του εχθρού για να την κάψει μόνο και μόνο για να την χτίσουμε λαμπρότερη και ενδοξότερη.