Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Την ώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές...

Οι εταιρείες παραγωγής ζωικών προϊόντων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σπαταλούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να εισάγουν σόγια που προορίζεται για ζωοτροφή. Η σόγια αυτή είναι τις περισσότερες φορές μεταλλαγμένη και ανήκει σε πολυεθνικούς κολοσσούς αγροβιοτεχνολογίας, όπως η Monsanto, που πατεντάρουν τους σπόρους και ελέγχουν τη διατροφή μας.

Τα τελευταία 30 χρόνια, έχουμε χάσει τα 3/4 του πάγου που επιπλέει στην κορυφή του κόσμου.

Για περισσότερα από 800.000 χρόνια, ο πάγος αποτελούσε ένα από τα μόνιμα χαρακτηριστικά του Αρκτικού Ωκεανού. Εξαιτίας της εμμονής μας στα βρώμικα ορυκτά καύσιμα, ο πάγος λιώνει και στο κοντινό μέλλον η Αρκτική κινδυνεύει να μείνει χωρίς πάγο για πρώτη φορά από τότε που οι άνθρωποι εμφανίστηκαν στη Γη.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

REVOLUTION-EΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Περισσότερα στο"Διαβάστε περισσότερα"

Nigel Farage: Another one bites the dust!

Kι εμείς, σύμφωνα με τους... φωστήρες και τα σφυροκοπήματα της προπαγάνδας τους, πρέπει "πάση θυσία να μείνουμε στο Ευρώ" για να σωθούμε... Γελάνε η κλαίνε μ'αυτό το θέατρο του παραλόγου;

Ελληνικές καθαρές ζωοτροφές και όχι εισαγόμενες μεταλλαγμένες!

Οι ακτιβιστές της Greenpeace έγραψαν σε ακαλλιέργητο χωράφι το μήνυμα «Εισαγόμενες Μεταλλαγμένες Ζωοτροφές» και κατόπιν το όργωσαν, σβήνοντας έτσι με μία συμβολική κίνηση την εισαγόμενη, μεταλλαγμένη σόγια από τη διατροφή των ζώων! Με αυτή τη δράση, η Greenpeace αναδεικνύει την καλλιέργεια ελληνικών, κτηνοτροφικών φυτών ως τη λύση που ακυρώνει οριστικά τη χρήση μεταλλαγμένων στην Ελλάδα, εξασφαλίζει τη διατροφική αυτάρκεια της χώρας, τονώνει την τοπική αγροτική παραγωγή και ενισχύει την ανταγωνιστικότητα της εθνικής οικονομίας.

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Για της Ελλάδας το γαμώτο!

Τα συμπεράσματα δικά σας και για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων, και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ και σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν.

Ο Αφορολόγητος Παπαδήμος

ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ
Όλες οι δηλώσεις του στην εφορία, στο planet-greece
Ο ίδιος ο  πρώην Πρωθυπουργός της χώρας, που απηύθυνε συνεχώς εκκλήσεις για έμπρακτη στήριξη της πατρίδας από τους έχοντες, για επαναπατρισμό των κεφαλαίων και πάταξη της φοροδιαφυγής, είναι ο πρώτος διδάξας στην πιστή εφαρμογή των αφορολόγητων ποσών που μπορεί να έχει στη διάθεσή του. Μη φανταστείτε τίποτα τρομερό. Μόλις 2,2 εκατ. ευρώ και κάτι ψιλά / χρόνο! Και πλήρωσε για αυτά φόρο 511 ευρώ! Δείτε στο planet-greece όλα τα στοιχεία.
της απίστευτης αυτής πραγματικά υπόθεσης, όπως τα φέρνει στο φως της δημοσιότητας, το "Παρόν".

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ο μεγαλύτερος φόβος μας

Τα λόγια είναι μετάφραση από την ταινία ROCKY και από το κείμενο Marianne Williamson. Ο μεγαλύτερος μας φόβος, δεν είναι ότι είμαστε ανεπαρκείς. Ο μεγαλύτερος φόβος μας είναι ότι είμαστε πανίσχυροι. Όταν ήσουν παιδί είχες όνειρα. Όταν ήσουν παιδί πίστευες ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο Τιτανικός της ΕΕ, χτύπησε παγόβουνο

Για να ακουστεί και μια άλλη φωνή, γιατί προσωπικά έχω ΓΚΑΝΙΑΣΕΙ με τις οσφυοκαμψίες στο Ευρώ και στους Ευρω-εξοντωτές μας (και ουδόλως εταίρους μας) που ακούω μέρα νύχτα απ'τη συστεμική προπαγάνδα στα ελληνικά ΜΜΕ.

Θέση Έκτη -Σχέδιο Αχιλλέας- Η Σκακιέρα ...

"Τα σύνορα της φυλακής των ονείρων σου ξεκινούν εκεί που αρχίζει ο φόβος σου" .
Έχεις αργήσει πολύ , έτσι και αλλιώς είσαι μια σπίθα μέσα στον χρόνο , είναι πάντα επιλογή σου πως θα ξοδευτής! 



Συνεχίζεις να σπαταλάς την δική σου προσωπική ιστορία μέσα στο σύμπαν ακολουθώντας όλα όσα σε εκπαίδευσαν να είσαι ,....αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν γνωρίζεις ποιος είσαι!