Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Από τη θάλασσα στην ψαροταβέρνα

Ο γνωστός εστιάτορας Τάσος Κόλιας μας μιλάει για τις μηχανότρατες που αδειάζουν τη θάλασσα από ζωή και ψαρεύουν την περίοδο αναπαραγωγής των ψαριών.

Από τη θάλασσα στην ψαροταβέρνα from Greenpeace Greece on Vimeo.

Εσύ πόσο τον έχεις;



9 στους 10 Έλληνες δεν γνωρίζουν πώς αλιεύθηκε το ψάρι που καταναλώνουν και κατά συνέπεια την κατάσταση των αποθεμάτων του! Αυτό προκύπτει από τη νέα έρευνα της Greenpeace, όπως και το ότι βασικός παράγοντας που αναγκάζει το μέσο Έλληνα να περιορίσει τη διατροφή του σε 3-4 είδη ψαριών, τα οποία βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, είναι η σχεδόν μονοπωλιακή και καταστροφική δραστηριότητα της μέσης αλιείας (μηχανότρατα, γρι γρι).

Παρουσίαση του Project του Reda Khris και ανοιχτή συζήτηση(theatro collectiva)

Την Κυριακή 1 Απριλίου στις 8:00 μμ καλούμε όποιον ενδιαφέρεται για την σύγχρονη πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση, που βαραίνει κάθε μέρα και περισσότερο όλους μας, να παρακολουθήσει την παρουσίαση του project του Reda Khris και να συμμετέχει στην ανοιχτή συζήτηση. Καλούμε καλλιτέχνες από όλους τους χώρους αλλά και ανθρώπους με πολιτική συνείδηση να συμμετέχουν με κάθε τρόπο σε ένα καλλιτεχνικό project που στόχο έχει να ταράξει τον πολίτη και το σύστημα.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΠΛΑΤΩΝΟΣ [ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ]

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 2002

ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ή ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΩΜΑΪΔΟΥ

Σήμερα 11.30 ζωντανά Σχέδιο Αχιλλέας εκπομπή ...Να είσαι εκεί ...!

ΕΔΩ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ -ΕΔΩ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
http://www.livestream.com/sxedioachilleas

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ελλάδα και Έλληνες

Γιατί είμαστε αυτό που είμαστε και όχι αυτό που κάποιοι εντέχνως θέλουν να φαινόμαστε.

Αρχαία Ελληνική μουσική (2-3 αιώνας Π.Χ.)

Χωρίς λόγια.-

Μύθοι από χρώμα και πυλό

Χωρίς λόγια.-

ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

Δεν αντιπροσωπεύω κανένα πολιτικό κόμμα και δεν υποστηρίζω κανένα! Η μόνη αιτία που συνεχίζω αυτή τη μάχη, είναι η ελευθερία και η αγάπη για τη πατρίδα μου,την αδελφότητα των συμπατριωτών μου και την διασφάλιση της ιστορίας και της γλώσσας μας!

"Λόγο, έργο νόημα"

"ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ" Ζήνων

Θοδωρής Μανίκας (Thirty Ντέρτι)- Η συνομωσία των μετρίων

...Παλιοί αφισοκολλητές και χτεσινοί Ζαπάτα,που τώρα είναι οπλισμένοι με κινητό και κάρτα.....Που βιάστηκαν να χτίσουν το εξοχικό στη Λούτσα,και σκόπιμα μπερδεύουνε τη βούρτσα με την π.......Από το 1998 και τον Θ. Μανίκα με τους Thirty Ντέρτι και τον δίσκο Η Συνωμοσία των Μετρίων,το ομώνυμο τραγούδι.

Οι οχθροί (Γιάννης Μαρκόπουλος & Γιώργος Σκούρτης)

Οι οχθροί

Σύνθεση, ενορχήστρωση & διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Μαρκόπουλος
Στίχοι: Γιώργος Σκούρτης
Ερμηνεία: Νίκος Ξυλούρης & Μαρία Δημητριάδη [πρώτη εκτέλεση από τους ίδιους στον δίσκο Διάλειμμα (1972) του Γιάννη Μαρκόπουλου]
Δίσκος: Γιάννης Μαρκόπουλος / Ανεξάρτητα (1976) & Γιάννης Μαρκόπουλος / Ανεξάρτητα + 7 κινηματογραφικά (2011)

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

8-5-2008 ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΕΑ

Όχι στην Δημοκρατία του Μάο, ναι στην Δημοκρατία του Χίτλερ;
Κατάργηση των ασύλων των πολιτών αλλά προφανώς διατήρηση των ασύλων των πολιτικών!
Στα υπόλοιπα απολύτως σύμφωνος.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

NIGEL FARAGE ΣΤΟ RT-ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

O Nigel Farage σωστά προέβλεψε ότι οι Γερμανοί θα υπογράψουν την έκδοση του δανείου,όπως σωστά προειδοποιεί ότι εκβιάζεται η ψήφος του ελληνικού λαού.Μεταφέρω επακριβώς τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη,για να καταλάβετε πόσο έχει τρομοκρατηθεί το πολιτικό σύστημα της υποδούλωσης και ξεπουλήματος της Ελλάδος:''Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν,αν η Ελλάδα θα μείνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και της ευρωζώνης.Η Ελλάδα χρειάζεται μία στιβαρή ηγεσία που θα δώσει ξανά ελπίδα στον τόπο.Η μόνη συγκροτημένη παράταξη πια,είναι η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά,ο οποίος εκφράζει την ελπίδα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΑ.Γι'αυτό είμαστε εδω.!''

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ..κι εκείνοι.. !!

ΑΠΟ ΤΗΝ MARIARMKATIA (ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ)

http://diogenisdaskalos.blogspot.com/

http://konisalos.blogspot.com/

Δεν φταίς εσύ... Αλλά...

Σχόλια Κονίσαλος:
Δεν φταις εσύ... Αλλά θα φταις, εάν... το αφήσεις να υπάρχει!
Θα φταις εάν δεν το πολεμήσεις!!!
Ενωνόμαστε Τώρα!!!
Ενωνόμαστε Τώρα για να υπάρξει το Αύριο!!!!

http://sxedio-achilleas.blogspot.com/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Ο Σεισμός στο Μεξικό είχε προγραμματιστεί!!

Χωρίς λόγια.-

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ = ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ

Προσωπική μου γνώμη ότι ο σεισμός στο Μεξικό ήταν επίδειξη ισχύος.
Καθίστε καλά γιατί... :-Χ Ποια είναι η γνώμη σας;

Υπάρχει και ένα άλλο πολύ λογικό σενάριο που μου επισήμαναν στο Αγγλικό βίντεο που έκανα: Ότι μπορεί ο σεισμός να είχε προβλεφθεί και για αυτό να ήθελαν να προετοιμάσουν τον κόσμο χωρίς να δημιουργήσουν πανικό. Πολύ καλή λογική. Καλύτερα να κάνεις μια πολύ οργανωμένη άσκηση παρά να πεις ότι θα γίνει σεισμός. Έτσι υπάρχει περισσότερη ηρεμία. Αν έπρεπε να αποφασίσω εγώ για κάτι τέτοιο, αυτό θα έκανα.

Ο Αχιλλέας μέσα σου




Όποιος θέλει εκλογές να σηκώσει το χέρι του. Ας μετρηθούμε τώρα για να δούμε πόσο καλά τα κατάφεραν και αυτή την φορά τα ανδρείκελα που δεν έχουν ένα ένσημο καθαρής εργασίας στην ζωή τους. Είστε πολλοί αυτοί που θέλετε εκλογές και οι περισσότεροι θα τσιμπήσετε κάνοντας το χατήρι να σας αποκαλούν εκλογικό σώμα και όχι λαό.  Θα σας σύρουν πάλι ήσυχα και ωραία στην ουρά να τους δώσετε το δικαίωμα να βιάσουν τα ίδια σας τα παιδιά
με τις ευλογίες του δήθεν δημοκρατικού καθήκοντος.  Το θέμα είναι πώς καταφέρνουν πάντα και έχουν έτοιμα σχέδια να σας βάλουν στο σφαγείο χωρίς να προηγηθεί το μαντρί αυτή την φορά. Αυτή τη φορά έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς σωτήρες, κόμματα και κινήματα που δημιουργηθήκαν για έναν και μόνο λόγο: Να σας κάνουν να νιώσετε ότι πήρατε την εκδίκησή σας καταψηφίζοντας τους προδότες  αλλά με το εκλογικό σύστημα που θέλουν αυτοί.  Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ ποιοι είναι αυτοί που είναι πίσω από τα κινήματα και κόμματα που ξεπηδούν σαν κατσαρίδες στους δρόμους μόλις η θερμοκρασία ανέβει;   Τι δουλειά κάνουν;   Πού ήταν τόσο καιρό κρυμμένοι και δεν μιλούσαν παρά παρακολουθούσαν να εξελίσσεται αυτό που τώρα λένε ότι το ήξεραν από πριν,  και το σημαντικότερο ποιοι είναι οι χρηματοδότες τους  εν μέσω κρίσης;  

Παίρνουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.


Όμορφη και παράξενη Πατρίδα.


ΕΦΕΔΡΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου Άνδρες έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και φίλοι αφού καθάρισαν και στόλισαν το Μνήμα του Ήρωα Αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη κατέθεσαν στέφανα.
Εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Βατραχανθρώπων ο Πλωτάρχης ΟΥΚ Κωνσταντίνος Λαζανάς και εκ μέρους της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων ο Συνταγματάρχης Μιχαήλ Ιωαννίδης και ο Επιλοχίας Νικόλαος Κάππος.

Πρωτόκολλο Κέρκυρας. Παρέμβαση Βιτάλη.


Αγρότες προσφέρουν δωρεάν φρούτα στο Σύνταγμα


Νέο Σύνταγμα.


Ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου: Έρχονται οι Γερμανοί εφοριακοί! "Πατρινό καρναβάλι για πάντα" Τι τις θέλουμε τις εκλογές;


Έρχονται οι Γερμανοί εφοριακοί!

Αμάν και πότε!
Εκεί μας κατάντησαν οι "σωτήρες" της Ελλάδας μετά από σαράντα χρόνια χυδαίας εξουσίας, χωρίς μία αυτοκτονία!
Δυστυχώς αυτοκτονούν τα θύματα και όχι οι θύτες.
Δεκαετίες ολόκληρες, φορολογική πολιτική και φορολογικοί μηχανισμοί αναγορεύθηκαν  τύραννοι και του λαού και της πατρίδας.

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

Θά 'ρθεις σαν αστραπή Στίχοι: Σταμάτης Σπανουδάκης Μουσική: Σταμάτης Σπανουδάκης Πρώτη εκτέλεση: Χορωδία Θάρθεις σαν αστραπή θάχει η χώρα γιορτή θάλασσα γη και ουρανός στο δικό σου φως. Θα ντυθώ στα λευκά να σ' αγγίξω ξανά φως εσύ και καρδιά μου εγώ πόσο σ' αγαπώ. Βασιλεύς Βασιλέων, Βασιλεί Βοήθει, έλεος, έλεος Επουράνιε Θεέ Κωνσταντίνος Δραγάτσης Παλαιολόγος, έλεω Θεού Αυτοκράτωρ των Ρωμαίων. Στην πύλη του αγίου Ρωμανού, καβαλικά την φάρα του την ασπροποδαράτην, Τέσσερα Βήτα, έλεος, έλεος, Μαρμαράς, Βόσπορος και Μαύρη Τρίτη Φρίξον ήλιε, στέναξον γη, Εάλω ή πόλη, Εάλω η πόλη Βασιλεύουσα, πύλη χρυσή κι ο πορφυρογέννητος στην κόκκινη μηλιά. Η πόλη ήταν το σπαθί, η πόλη το κοντάρι, η πόλη ήταν το κλειδί της Ρωμανίας όλης Σώπασε Κυρά Δέσποινα και μην πολυδακρύζεις, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά Σου θάναι.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κλειστό το Σύνταγμα για τους πολίτες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου!

«Καμιά παρέλαση δεν θα διαλυθεί και δεν θα ματαιωθεί ό,τι κι αν επιχειρήσουν ομάδες διαμαρτυρομένων...πολιτών. Η αστυνομία αν χρειασθεί θα πρέπει να επιδείξει πυγμή». Αυτή είναι η εντολή της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ προς όλους τους αστυνομικούς, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα μέτρα για τις εκδηλώσεις και τις παρελάσεις σε ολόκληρη την χώρα. Όλη η διαθέσιμη δύναμη της αστυνομίας θα βρίσκεται επί ποδός την Κυριακή και ήδη οι αστυνομικοί έχουν ενημερωθεί πως δεν θα υπάρχουν ρεπό, ενώ έχουν ήδη κοπεί και οι άδειες.

Ο Καραμανλής “Θα επιστρέψει και η γη θα τρέμει”..! > Την είδηση που δημοσίευσαν τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία

Την είδηση που δημοσίευσαν τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία:

Associated Press
Reuters
ABC
NBC
RT

Ο καθηγητής από τη Μυτιλήνη που κατασκεύασε με τους μαθητές του έναν δορυφόρο!

Είναι η απόδειξη ότι ένας εκπαιδευτικός σε δημόσιο σχολείο μπορεί να είναι πρωτοπόρος, ακόμη κι αν χρειάζεται να ξεπεράσει μεγάλα εμπόδια. Ο φυσικός Γιώργος Κοντέλλης έχει κατακτήσει τον τίτλο του αγαπημένου καθηγητή στο 3ο Λύκειο Μυτιλήνης. Αυτό το διάστημα ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Νορβηγία, όπου μαζί με τους μαθητές του είναι καλεσμένοι του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA).

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Μία ξεχασμένη διήγηση της πρώην συζύγου του ΓΑΠ, φωτίζει την προσωπικότητά του

Μία ξεχασμένη διήγηση της πρώην συζύγου του ΓΑΠ, φωτίζει την προσωπικότητά τουΗ Έυα Ζησιμίδου, η πρώτη γυναίκα του Γιώργου Παπανδρέου, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό τους εξομολογείται στον Δήμο Μπότσαρη, παλιό συνεργάτη του πρωθυπουργού, όσα είδε και έζησε κοντά στον Γιώργο και την οικογένεια του στο Καστρί.
Ο Δήμος Μπότσαρης εκδίδει βιβλίο με όσα του εξομολογήθηκε η Εύα Ζησιμίδου, με τίτλο "Η Εύα Γεωργίου Παπανδρέου αποκαλύπτει". Βιβλίο που εκδόθηκε το μακρινό 1988 από τις εκδόσεις Ισοκράτης και πλέον είναι εξαιρετικό δυσεύρετο.

Η αποκάλυψη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από την κ. Παναρίτη.

ΤΕΛΙΚΑ ΨΉΦΙΣΕ... "ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ" ; ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ; http://konisalos.blogspot.com/
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αξίζει να ακούσετε μια από τους βουλευτές που έχουν ψηφίσει σχεδόν τα πάντα τα τελευταία 2,5 χρόνια. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ξέσπασμα της βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ για το Αγγλικό δίκαιο...Η Ομιλία της Βουλευτού Επικρατείας στην Επιτροπή Οικονομικών κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών.. Ή θα χρεοκοπήσουμε τώρα ή σε τρεις μήνες που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα..

Ωμή παρέμβαση Γιούνγκερ στα εσωτερικά της Ελλάδας

Ωμή παρέμβαση Γιούνγκερ στα εσωτερικά της Ελλάδας«Αν μετά τις εκλογές στην Ελλάδα κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, θα αποχωρήσουμε κι εμείς», προειδοποίησε ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Hannoversche Allgemeine Zeitung.

ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ

Η Ελλάδα Μας Άξιον Εστί.

«Ο Αγώνας Όλων μας, είναι Εθνικό- Απελευθερωτικός, ούτε αριστερά ούτε δεξιά, Πατριωτικά Δημοκρατικά και Ελληνικά»

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

...ΜΕΡΚΟΖΙ, ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...ΜΕΡΚΟΖΙ, ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
http://konisalos.blogspot.com/

Διατροφική Αυτάρκεια: Το πιο σημαντικό μάθημα

Μπορεί να γνωρίζουμε ένα σωρό πράγματα. Μπορεί στο σχολείο να μας μαθαίνουν άπειρο όγκο γνώσης.. Μήπως θα έπρεπε όλοι μας, ή τουλάχιστον 1 άτομο ανά οικογένεια, να γνωρίζει πως να καλλιεργεί και πως να παράγει τρόφιμα από το μηδέν;

Υποσυνείδητα μηνύματα - TIME IS UP, Hunger is Coming

Δείτε διαφήμιση στο Μετρό. Τυχαίο; Μήπως θέλουν κάτι να μας που και όσοι μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις λέξεις να προετοιμαστούν.
Η 22 Μαρτίου είναι κοντά.

22 ΜΑΡΤΙΟΥ - Είμαστε Ετοιμοι;

Σε αυτό το βίντεο μιλάω για μια πολύ περίεργη σύμπτωση με 4 σεισμούς που εγιναν τους προηγούμενους 18 μήνες με διάστημα 6 μήνες και συγκεκριμένα 188 ημέρες ανάμεσα τους!

28 Φεβρουαρίου 2010 - Σεισμός στη ΧΙΛΗ 8.8
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 188 ΗΜΕΡΕΣ
4 Σεπτεμβρίου 2010 - Σεισμός στη Νέα Ζηλανδία 7.0
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 188 ΗΜΕΡΕΣ
11 Μαρτίου 2011 - Σεισμός στην Ιαπωνία 9.0
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 188 ΗΜΕΡΕΣ
15 Σεπτεμβρίου 2011 - Σεισμός στα FIJI 7.3
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 188 ΗΜΕΡΕΣ
22 Μαρτίου 2012 - ;

"ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΑΝ ΧΩΡΑ" Δ.Δημητριάδης στο cineθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ από το +Ινστιτούτο [ Πειραματικών Τεχνών ]





Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ...!! ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΘΩΡΑΞ!! ΒΙΝΤΕΟ!



Απόβαση Ρώσων Πεζοναυτών στη Συρία!! – Σφοδρές μάχες στη Δαμασκό!!

Ρώσοι Πεζοναύτες έχουν αποβιβαστεί σε συριακό έδαφος σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό Russia Today ανώνυμη πηγή από το αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης θάλασσας στη Σεβαστούπολη λέγοντας ότι δυνάμεις Ρώσων πεζοναυτών αποβιβάστηκαν σήμερα στο λιμάνι Tartus της Συρίας με σκοπό, όπως αναφέρθηκε, την προστασία των ρωσικών συμφερόντων στη χώρα όπως και την απομάκρυνση –εάν τελικά απαιτηθεί- Ρώσων πολιτών που βρίσκονται σε αυτή. Να σημειωθεί ότι στην Tartus το ρωσικό Ναυτικό μεγάλη ναυτική βάση.

Στους γυφτοσκοπιανούς λοιπόν να τις πουλήσετε τις σκατοφρυγανιές σας κύριοι της Εlite!!

Από σήμερα ΤΕΛΟΣ οι φρυγανιές Elite. Όχι μόνο επειδή στερήσανε από δεκάδες Έλληνες μια θέση εργασίας με το να μεταφέρουν το εργοστάσιο παραγωγής τους εκεί, αλλά και επειδή ακριβώς πήγαν εκεί.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ανωτερη επικοινωνια-channeling για τον Ελενιν

Χωρίς λόγια.-

ΚΟΜΗΤΗΣ ΕΛΕΝΙΝ - Διαστημόπλοιο ; Προκαλεί Σεισμούς ;

Ένα απλό βιντεάκι στο οποίο σας μεταφέρω τους αφελείς προβληματισμούς μου σχετικά με τον Κομήτη Ελένιν και όλα όσα λέγονται πως θα συμβούν τους επόμενους μήνες!!... Είμαι μπερδεμένος!!

Ποια είναι η γνώμη σας;

Ευχαριστώ!

Νέα διαφημιστική εκστρατεία ΜΕΒΓΑΛ!

ΜΕΒΓΑΛ και μεταλλαγμένα! Από 80% μεταλλαγμένες ζωοτροφές.


Εκλεκτές μεταλλαγμένες ζωοτροφές!

Αυτό τρώνε οι αγελάδες, από τις οποίες προέρχονται τα γαλακτοκομικά προϊόντα που καταλήγουν στα ψυγεία και τα ποτήρια μας.
Και ποια είναι η αντίδραση των εταιρειών εδώ και ένα μήνα; Ανακοινώσεις κενές ουσίας, σκαναρισμένα πιστοποιητικά παρακολούθησης παραγωγής για αποφυγή χρήσης μεταλλαγμένων(!) και επιστολές που αναζητούν απεγνωσμένα τον «κακό κτηνοτρόφο» για να «διακόψουν τη συνεργασία» μαζί του.

Καμία εταιρεία όμως δεν έχει απαντήσει επί της ουσίας: πώς σκοπεύει να καθαρίσει την παραγωγή της από τα εισαγόμενα μεταλλαγμένα.

Παραπέμπεται στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων το λιμεναρχείο Νάξου

Η μηνυτήρια αναφορά και το πλήθος καταγγελιών που έχει καταθέσει το ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας οδήγησαν την Εισαγγελία Νάξου στην παραπομπή του τοπικού λιμεναρχείου στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, στο πλαίσιο διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης για τους χειρισμούς του στην αντιμετώπιση της καταστροφικής αλιείας στις νότιες Κυκλάδες. Οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου Νάξου θα ελεγχθούν για τα αδικήματα της παράβαση καθήκοντος και της ηθικής αυτουργίας, ενώ ενώπιον της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έχει ήδη καταθέσει ο δ/ντης του Αρχιπελάγους, Θοδωρής Τσιμπίδης.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Οι πολιτικοί όπως θα θέλαμε να τους δούμε

Τα σχόλια είναι περιττά.- Βασικός μισθός: 162,812,00 ευρώ - Κινητή τηλεφωνία: 46.319,34 ευρώ!


Μία αδιάκριτη ερώτηση....Πολιτικό γραφείο Αντιπροέδρου της κυβέρνησης:    

162. 812,00 ευρώ βασικός μισθός,                     
 46.319,34 ευρώ για κινητή τηλεφωνία.
με υπογραφή, μάλιστα, Παπανδρέου!     

Μεταλλαγμένες ζωοτροφές: Τελευταία ενημέρωση!

Στελέχη της εταιρείας ΟΛΥΜΠΟΣ επισκέφτηκαν το γραφείο μας και μας ενημέρωσαν πως σκοπεύουν να προχωρήσουν άμεσα σε μέτρα που θα λάβουν, με στόχο την αποκλειστική χρήση ντόπιας, μη μεταλλαγμένης ζωοτροφής. Περιμένουμε την ανακοίνωση του πλάνου τους για να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα της υλοποίησής του.

Πoιος θέλει να τρώει μεταλλαγμένα; Ούτε οι ίδιες οι αγελάδες!

Δύο εβδομάδες τώρα, οι εταιρείες ΔΕΛΤΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ, ΜΕΒΓΑΛ και ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ, αναλώνονται σε επιστολές ανακριτικού περιεχομένου προς την Greenpeace ψάχνοντας τον «κακό» στην γραμμή παραγωγής τους. Παράλληλα, προωθούν διαβεβαιώσεις και σκαναρισμένες πιστοποιήσεις, προσπαθώντας να «καθαρίσουν» τη μάρκα τους αντί για τα προϊόντα τους!

Παρακάτω θα διαβάσετε μια πραγματική έκθεση ενός μαθητή Δημοτικού.

Παρακάτω θα διαβάσετε μια πραγματική έκθεση ενός μαθητή Δημοτικού.
Την έδωσε η ίδια η μητέρα του, ανώνυμα φυσικά, για να δείξει και στους άλλους γονείς πως....απέχουν πολύ από τα παιδιά και πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η σχέση μαζί τους.

Χάρη σε εσάς, έγινε το πρώτο βήμα!

© Greenpeace / Rodrigo Petterson Χάρη σε εσάς, η εταιρεία ΟΛΥΜΠΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία που ανταποκρίθηκε στα αιτήματα της Greenpeace και δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει στην εξασφάλιση μη μεταλλαγμένης σόγιας και να στραφεί στην παραγωγή ντόπιων ζωοτροφών.
Ακόμη όμως εκκρεμεί να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα και χρονοδιαγράμματα υλοποίησης, με τα οποία θα εξασφαλίσει τις δεσμεύσεις της.

Μεταλλαγμένα στο πιάτο μας!

Μπαίνουν από το αγαπημένο τους (αφύλαχτο) παράθυρο: τις ζωοτροφές. Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, είναι αδιάφορο αν το σύστημα μπάζει από τις γαλακτοβιομηχανίες, τους παραγωγούς γάλακτος, τις εταιρίες ζωοτροφών ή τους πιστοποιητικούς οργανισμούς. Ο καταναλωτής άλλωστε τη μάρκα ξέρει, τη μάρκα εμπιστεύεται. Και την πληρώνει.

Aquaponic system - οχι μπουκαλακια..;p

Χωρίς λόγια.-

Αύξηση κρουσμάτων ηπατίτιδας C

Αν και πολλοί δεν το γνωρίζουν, το 2% των Ελλήνων πάσχουν από χρόνια ηπατίτιδα C.
Την ώρα που τα κρούσματα ηπατίτιδας C αυξάνουν στην Ελλάδα και 3-4 εκατομμύρια νέα εμφανίζονται κάθε χρόνο σε ολόκληρο τον κόσμο, υπολογίζεται πως γύρω στα 170 εκατομμύρια ανθρώπων πάσχουν από αυτήν.

Σπιτικά σαμπουάν

Υπάρχουν δύο μέθοδοι για να παρασκευάσετε φυτικά σαμπουάν για τα ξηρά μαλλιά σας.
Μέθοδος Πρώτη: σαμπουάν με ουδέτερο φυτικό σαμπουάν Υλικά

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΚΟΥΠΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ... ΧΑΖΕΨΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Σε μαζικές προσαγωγές αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις νωρίς το απόγευμα στην Λαμία. Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, του τμήματος Ασφαλείας Λαμίας , του Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας έκαναν ελέγχους σε διάφορα σημεία της πόλης. Αυτή την ώρα οι προσαχθέντες βρίσκονται στο κτίριο της Α.Δ. Φθιώτιδας όπου γίνεται εξακρίβωση των στοιχείων τους...

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙ.Α.Σ !!

Πατριωτική Ορθόδοξη Κίνηση Πολιτών Αλεξανδρούπολης

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα Παλικάρια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Αλεξανδρούπολη. Στις 18 Μαρτιου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Μνημείο της Δόμνας Βισβίζη στο λιμάνι της Ακριτικής Αλεξανδρούπολης, θα πραγματοποιηθεί Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τα Παλικάρια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πριν ένα χρόνο δολοφονήθηκαν άνανδρα από τις σφαίρες αλβανών και ρώσων εγκληματιών εποίκων.

Ζωντανοί (;) στην Τουρκία, αγνοούμενοι για τους Έλληνες!!

O στρατηγός Μηλιορίτσας το 1991 είχε το βαθμό του συνταγματάρχη. Με το «κάλυμμα» μιας άλλης, απόρρητης ιδιότητας, «χτένιζε» μυστικές φυλακές, κρυφά στρατόπεδα και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Τουρκία, αφού οι πληροφορίες είχαν πυκνώσει για «ένα μικρό αριθμό αιχμαλώτων - αγνοούμενων από την εποχή του Αττίλα, που κρατούνταν σε φυλακές της γειτονικής χώρας». O αποτελεσματικός αξιωματικός, ειδικευμένος στη μυστική δράση, κατάφερε να οργανώσει δίκτυο πληροφοριοδοτών και η προσέγγιση στον αρχιφύλακα στα κάτεργα του Σιντιργκί ήταν συναρπαστική.

Τούρκoι μηχανικοί αναπτύσσουν το επόμενο στάδιο της παραλλαγής του τουρκικού πυραύλου κρουζ τύπου SOM!!! (Αναχώρηση) Άγκυρα – (Άφιξη) Αθήνα: (Πτήση) 10 λεπτά της ώρας!!

Τούρκoι μηχανικοί αναπτύσσουν το επόμενο στάδιο της παραλλαγής του τουρκικού πυραύλου κρουζ τύπου SOM. Η οικογένεια πυραύλων κρουζ SOM (stand-off βλήματα) αναπτύσσεται από το ερευνητικό ινστιτούτο TUBITAK SAGE από το 2006. Η ύπαρξη μιας αερομεταφερόμενης έκδοσης του SOM αποκαλύφθηκε στις 4 Ιουνίου 2011, κατά τους εορτασμούς της 100ής επετείου της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...ΚΡΙΜΑ!!

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα.
Υπακοή ν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους.
Υποταγή ν εις τους ανωτέρους μου,
να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.
Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν,
μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας.
Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών.
Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους,
και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης.

ΣΟΚ!!! Αποκάλυψη: Κατάσχεση κοιτασμάτων, μαχητικών, φρεγατών με συνοπτικές διαδικασίες!!!

Σε κατασχέσεις δημόσιας, αλλά και ιδιωτικής περιουσίας θα μπορούν να προχωρούν τα Δικαστήρια του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει σε αποπληρωμή του δανείου που προκύπτει από τη νέα δανειακή σύμβαση ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), την Ελληνική Δημοκρατία, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ύψους 109,1 δις. ευρώ.

Η ACTOSH ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ...;;;

Η ACTOSH ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!-Τρόμο έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας, στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».

Mossad, MI6 & CIA πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή λένε οι Ρώσοι!!!

Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Απίστευτα φάρμακα που έχετε όλοι στο σπίτι σας και δεν το φαντάζεστε!

Δείτε ποια είναι και πως χρησιμοποιούνται...


1. Γαρύφαλλο.
Αντιμετωπίζει τα κοψίματα...

Ρίξε λίγο γαρίφαλο σε σκόνη πάνω στο κόψιμό σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο μόλυνσης. Εκτός από υπέροχο μπαχαρικό, το γαρίφαλο είναι και πλούσιο σε ευγενόλη, ένα χημικό με παράλληλη αντισηπτική και παυσίπονη δράση.

Ο πόνος του χαμού [Βίντεο]


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο πιο κάτω...

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ανοικτή συζήτηση τώρα στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ http://www.livestream.com/sxedioachilleas

Καλύτερα να πεθάνεις ή να ζεις με τον φόβο;

ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ http://sxedio-achilleas.blogspot.com
Η Ζωή είναι είναι ένα τεστ φόβου http://awakening.gr

(Απόσπασμα από την Κατεύθυνση 4 στο σχέδιο Αχιλλέας)
Τα σύνορα της φυλακής των ονείρων μας αρχίζουν εκεί που ξεκινάει ο φόβος μας!!

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

Άφιξη codex alimentarius στην Ελλάδα. Ο νόμος που απαγορεύει τα πάντα είναι πλέον εδώ…
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις… το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα… ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!

Απαγορεύεται η φύτευση ,εξαιτίας του ότι η «ράτσα» της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο «Codex Alimentarius»,βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή «τέτοιου τύπου» με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.