Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.."Η δικαιοσύνη βουλιάζει όλο και περισσότερο στη συνείδηση των πολιτών"

Το πολυνομοσχέδιο με στόχο την επιτάχυνση της μπλοκαρισμένης δικαιοσύνης θα παρουσιάσει την ερχόμενη Πέμπτη ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, όπως ανακοίνωσε στην ομιλία του από το βήμα της τακτικής ετήσιας συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Ο Ελέφαντας αυτός εχει μόλις 2 ώρες που πέθανε.Δειτε τι θα συμβεί μετά. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΖΩΗΣ !!

Ζιμπάμπουε - Αφρική :



Ο Ελέφαντας αυτός έχει μόλις 2 ώρες που πέθανε.Δείτε τι θα συμβεί μετά.



Δείτε...

Αντί να αποσυρθεί επανεμφανίζεται ο κ. Παπανδρέου!!!

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία
Το μεγαλύτερο κακό που έκανε σε μας τους Έλληνες ο κ. Παπανδρέου, είναι ότι μας εξευτέλισε διεθνώς ως διεφθαρμένους. Διαβάζουμε στο σημερινό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ότι οι Έλληνες κατάντησαν λαθρομετανάστες και όπως σημειώνει η εφημερίδα, από Αγγλία μέχρι Ντουμπάϊ και Καναδά, μας φέρονται σαν τα σκυλιά. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δίχρονης κακοδιακυβέρνησης από τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος μάλιστα τώρα, αντί να αποσυρθεί ήσυχα, με τον ασφαλή πολιτικό δρόμο διαφυγής που του άνοιξαν, επιδιώκει να επανεμφανιστεί και να παίξει καταλυτικό ρόλο, τόσο μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στη χώρα γενικότερα.

Ο Χάρρυ Κλύνν σατιρίζει το ΠΑΣΟΚ

Καταπληκτική σάτιρα.-

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!


Γνωρίζονται τυχαία σε ένα πάρτι και ο Γιάννης ζητά από την Ελένη να πάνε σινεμά.
Αυτή δέχεται και τα περνάνε καλά.
Μερικές μέρες αργότερα βγαίνουν για φαγητό και πάλι περνούν καλά.
Αρχίζουν λοιπόν να βλέπονται τακτικά και μετά από λίγο γίνονται ένα ωραίο ζευγάρι.

ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΗ- ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Πολλοί δυστυχώς μέσα σας έχετε την μικρή ελπίδα ότι αυτό που ξεκίνησε στη ζωή σας κοντεύει προς το τέλος του. Αυτό είναι ακόμα μια ασφαλιστική δικλίδα που σας εμποδίζει να καταλάβετε ότι ακόμα δεν έχουμε μπει στο σκοτεινό τούνελ,ακόμα ο πραγματικός πόλεμος δεν άρχισε. 
Είμαστε λίγο πριν την αρχή του τέλους τις σύγχρονης κοινωνίας του ανθρώπου..άμεσα θα βρεθούμε σε μια νέα εποχή ....
και αυτό το τέλος-εποχή δεν θα διαρκέσει όπως θέλετε να πιστεύετε λίγο άλλα πολύ για την δική μας αντίληψη του χρόνου.
 Βλέπεις φίλε μου η φύση,ζωή,σύμπαν δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αυτοκάθαρση. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι και η ζωή σαν ενέργεια έχει ανάγκη εξέλιξης , έχει ανάγκη σε αυτό το κοσμικό ρολόι να προλαβαίνει να εξελίσσετε μέσα από ένα κύκλο ο οποίος δεν ξεφεύγει ούτε χιλιοστό κάθε φορά. 

Για να νικήσεις το σύστημα...


Θα πρέπει να εφεύρεις ένα νέο τρόπο παιξίματος του παιχνιδιού που ελέγχει.Νικητής θα είναι πάντα αυτός που δημιούργησε το πεδίο της μάχης! Σε αυτό το μάτριξ που μας νικούν απαιτείτε από όλους σας να ξυπνήσετε , να δείτε και να πράξετε τα ανάλογα! Σχέδιο Αχιλλέας

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Μία ωραία ατμόσφαιρα…

  Οι χιλιάδες κατεστραμμένοι του μεγάλου κραχ χρηματιστηρίου δεν ξεχνούν τι έλεγε τότε.

«Η ανοδική τάση των τιμών των μετοχών στο χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τα τελευταία δυο έτη αντανακλά σε σημαντικό βαθμό τη βελτίωση των επιδόσεων της ελληνικής οικονομίας και της κερδοφορίας των επιχειρήσεων καθώς και της ευνοϊκές προοπτικές ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση . Οι προοπτικές αυτές στηρίζουν την ανοδική πορεία του χρηματιστηρίου μεσοπρόθεσμα».

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Και το αεροπλανοφόρο «Τζορτζ Μπους» στα νερά της Συρίας!

Το πλοίο αυτό μπορεί να μεταφέρει 70 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων και 48 καταδιωκτικών κάθετης εφόρμησης. Το αεροπλανοφόρο συνοδεύεται από ναυτική ομάδα υποστήριξης, στη σύνθεση της οποίας περιλαμβάνεται και ένα αντιτορπιλικό. Ο εμπειρογνώμων του Ρωσικού Κέντρου Ανάλυσης της Πολιτικής Συγκυρίας Μαξίμ Μινάεφ είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για προετοιμασία στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον της Συρίας. Αυτές οι ενέργειες ήδη μπορεί να μοιάζουν με παρόμοια πρωτοβουλία, που σχετιζόταν με τη συγκέντρωση στρατιωτικής ναυτικής ομάδας των χωρών του ΝΑΤΟ σε ελάχιστη απόσταση από τη Λιβύη. Γενικά, το σενάριο επαναλαμβάνεται.

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Χρόνια τώρα παρατηρούμε στην ατμόσφαιρα επί καθημερινής βάσεως τους αεροψεκασμούς που γίνονται από αεροπλάνα αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προελεύσεως και όλοι αναρωτιούνται σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί αυτοί και από ποιον πραγματοποιούνται. Το μυστήριο λύθηκε από την πρόσφατη συντριβή αεροπλάνου στην Αμερικανική Ναυτική βάση στη Σάντα Μόνικα που έφερε χημικά για αεροψεκασμούς άγνωστης συνθέσεως που στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζουν.

Μήνυμα Ομάδας Αρκτούριων

Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως «νεοεποχιτισσα» (αν ήμουν, δε θα'χα πρόβλημα να το παραδεχτώ.) αλλά ως άτομο που ερευνά τα πάντα χωρίς φόβο, προκατάληψη ή πάθος. Παρακολουθώ (μεταξύ άλλων) και τα λεγόμενα μηνύματα εξωγήινων, γιατί πιστεύω πως πρέπει πάντα να είμαστε ανοικτοί και δέκτες... ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΤΥΦΛΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

Το συγκεκριμένο μήνυμα, σύμφωνα με την πηγή που το μετέδωσε, είναι από την λεγόμενη ομάδα των Αρκτούριων,. Μου είναι αδιάφορο αν είναι πράγματι από τους Αρκτούριους ή από κάποιον άνθρωπο σαν κι εμάς.
Απλά μου άρεσε εκ πρώτης όψεως, και θέλησα να το ανεβάσω, χωρίς καμία πρόθεση να οδηγήσω κανέναν σε οποιαδήποτε κάλτα, διαδρομή ή φιλοσοφία. Το αν αυτό είναι μήνυμα που εκπορεύεται από την ελίτ με ύπουλες προθέσεις, ή αν είναι όντως από φωτεινές οντότητες που επιδιώκουν να μας βοηθήσουν και να μας καθοδηγήσουν σωστά, δεν θα ισχυριστώ πως το γνωρίζω. Προσωπικά αφήνω το χρόνο να μου δείξει την αλήθεια.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ... Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ...
Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Του ΚΩΝ/ΝΟΥ Π. ΡΩΜΑΝΟΥ Πανεπιστήμιο Αιγαίου.


 Ο Σημίτης έδωσε και πάλι τη βασική φόρμουλα για την ανθρωπολογική μετάλλαξη των Ελλήνων όταν είπε ότι το κύριο εμπόδιο στην ανάπτυξη ήταν η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων.
 Να παρατηρήσουμε εδώ ότι δεν αναζήτησε την αιτία της «κακοδαιμονίας» μας σε κάποιο επιμέρους συστατικό στοιχείο της ελληνικής ταυτότητας (π.χ. την Ορθοδοξία ή τον κοραϊσμό ή τον ραγιαδισμό, τον ατομικισμό κ.λπ.) το οποίο εξοβελίζοντας θα μπορούσαμε να ελπίσουμε σ’ ένα πιο θετικό μέλλον. Όχι, ολάκερη η ιδιαιτερότητα των Ελλήνων, δηλαδή ό,τι συνιστά την ελληνικότητα αυτήν καθ' αυτήν μπήκε στο στόχαστρο του «εκσυγχρονιστικού» λόγου. Το στοίχημα ήταν οι Έλληνες να πάψουν να είναι Έλληνες προκειμένου να... προ οδεύσουν. Η πρόοδος, η ανάπτυξη, ο εκσυγχρονισμός ήταν ο προβαλλόμενος στόχος. Η ανθρωπολογική μετάλλαξη των Ελλήνων, το μέσον για την επίτευξη του στόχου αυτού.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει ;

Πρεπει να λογοδοτήσετε!

Τα λόγια είναι περιττά.-

Farage Γραφειοκρατικό Πραξικόπημα

Ίσως να δυσαρεστηθούν οι κομουνιστές με τον Φάρατζ σ'αυτό το βίντεο , αλλά το ανέβασα εστιάζοντας κυρίως στην περιγραφή του σχηματισμού της ΕΕ ως ένα γραφειοκρατικά πραξικοπηματικό δημιούργημα, με την οξύμωρη επισήμανση ότι κύρια στελέχη της Κομισιόν που τώρα αποφασίζουν για τις τύχες εκατομμυρίων, υπηρέτησαν το κομμουνιστικό σύστημα, το οποίο τώρα υποτίθεται ότι καταδικάζουν.
 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η PROTON BANK Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ & Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚ. ΓΚΙΟΛΙΑ

Χωρίς λόγια.-

Κατεβαίνει στα παράλια της Συρίας ο στόλος της Ρωσίας!


Σε μια πολύ κρίσιμη φάση της σύγχρονης ιστορίας της Συρίας, πολεμικά πλοία του Ρωσικού Ναυτικού αναπτύσσονται στα παράλια της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με το ιρανικό ειδησεογραφικό κανάλι “Αλ Μανάρ” και την τουρκική ειδησεογραφική πύλη “Yakın Doğu Haber”, σήμερα αναμένεται η ανάπτυξη των δυνάμεων του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στα παράλια της Συρίας. Σύμφωνα με τα ιρανικά και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, με την νέα της κίνηση, η Ρωσία στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα στον δυτικό κόσμο.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ > ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΓΙΑΝ, Ο ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΤΗΣ BILDERBERG KAI OI ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ...ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ BLOG KAI ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!


antipliroforisi

Η Τριμερής Επιτροπή στην οποία μετέχουν οι Λουκάς Παπαδήμος, Αλέξης Παπαχελάς και Παναγής Βουρλούμης (η ελληνική συμμετοχή στα καλλιστεία της Παγκόσμιας Εξουσίας), είναι πιο ισχυρή από τη Λέσχη Bilderberg

Η ύπαρξη της ελιτίστικης αυτής οργάνωσης, της οποίας ηγούνται οι David και Laurance Rockefeller, είναι αναμφισβήτητη και δεν είναι αποκύημα κάποιας συνωμοσιολογικής θεωρίας. Πρωτοεμφανίστηκε το 1973 και από τότε μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο, τα μέλη της, μια δράκα από τους πιο ισχυρούς και πλούσιους χρηματιστές, βιομηχάνους, βαρόνους των media και πολιτικούς από τη Βόρεια Αμερική, τη Δυτική Ευρώπη και την Ιαπωνία, συνέρχονται σ’ ένα μυστικό κονκλάβιο και αποφασίζουν για τις τύχες του κόσμου. Ορισμένοι τους αποκαλούν «η μυστική κυβέρνηση», «το κατεστημένο», «η παγκόσμια ελίτ».

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Εταιρίες "πυραμίδα" μια σύγχρονη απάτη...



Ο Charles Ponzi ήταν ένας Αμερικανός απατεώνας, ιταλικής καταγωγής. Τον Ιούνιο του 1919 κατόρθωσε να πείσει μερικούς να του εμπιστευτούν τα χρήματά τους υπό την μορφή επένδυσης, με την προϋπόθεση ότι θα τους τα επέστρεφε σε 45-90 μέρες προσαυξημένα κατά 50%.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Λουκάς Παπαδήμος: Ο ευπατρίδης των τραπεζών


Του Γιώργου Βασσάλου
Λομπίστας του πολυεθνικού κεφαλαίου διορίζεται πρωθυπουργός ερήμην του λαού. Αντιδημοκρατική εκτροπή που πρέπει να ματαιωθεί με μαζικές και αποφασιστικές λαϊκές κινητοποιήσεις.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφώνησαν τελικά, μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις, να διορίσουν από κοινού τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό. Δημοκρατική Συμμαχία και ΛΑΟΣ στήριξαν ενθουσιωδώς τη διαδικασία αυτή, ενώ το ίδιο έκαναν πιο διακριτικά και η Δημοκρατική Αριστερά και οι Πράσινοι. Οι δυνάμεις αυτές συγκροτούν πλέον επισήμως το «κόμμα της τάξης» που βάζει πλάτη για να εφαρμοστεί η θέληση του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου, πάνω στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό που ήδη ανέτρεψε με τις κινητοποιήσεις του έναν πρωθυπουργό που δεν τον εκπροσωπούσε πια με καμία έννοια.
Το μέτωπο των πολιτικών αυτών δυνάμεων βάζει στο τιμόνι της χώρας έναν άνθρωπο που με καμία διαδικασία δεν έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός.
Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι τυχαίος. Είναι μέλος του λόμπι που ονομάζεται Trilateral Commission (Τριμερής Επιτροπή). Πρόκειται για οργανισμό που έφτιαξαν στη δεκαετία του ’70 εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιρειών από τα τρία ιμπεριαλιστικά κέντρα της τότε εποχής (ΗΠΑ, Δ. Ευρώπη, Ιαπωνία) και είχε ως ρητό στόχο τον περιορισμό των δημοκρατικών κατακτήσεων των λαών και την αύξηση της εξουσίας των εταιρειών αυτών.

Πάρος: Επέτειος Πολυτεχνείου με διαμαρτυρίες.

Η επέτειος του Πολυτεχνείου στην Πάρο, έγινε αφορμή εκδηλώσεων διαμαρτυρίας εναντίον των μέτρων που επέβαλλε η πολιτική του μνημονίου στη χώρα Με πρωτοβουλία της Ε.Λ.Μ.Ε. Πάρου - Αντιπάρου, μέλη της συνδικαλιστικής οργάνωσης μαζί με μαθητές αλλά και αρκετούς συμπολίτες μας, συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους και έπειτα κατευθύνθηκαν σύσσωμα μέσω της κεντρικής οδού της παλαιάς αγοράς της Παροικίας στο Δημαρχείο.

Αθηναϊκή δημοκρατία

Η Αθηναϊκή δημοκρατία ήταν το πολιτικό σύστημα που αναπτύχθηκε στην αρχαία ελληνική πόλη-κράτος της Αθήνας (που περιλάμβανε την κεντρική πόλη των Αθηνών και την περιβάλλουσα επικράτεια της Αττικής). Η Αθήνα ήταν η πρώτη γνωστή δημοκρατία και ίσως η πιο σημαντική κατά την αρχαιότητα. Και άλλες αρχαιοελληνικές πόλεις είχαν δημοκρατικό πολίτευμα αλλά κανένα από αυτά δεν ήταν εξίσου ισχυρό και σταθερό με αυτό των Αθηνών. Παραμένει ένα μοναδικό και εξαιρετικού ενδιαφέροντος πείραμα άμεσης δημοκρατίας, όπου οι άνθρωποι δεν εξέλεγαν αντιπροσώπους για να αποφασίζουν στο όνομά τους, αλλά έπαιρναν οι ίδιοι αποφάσεις νομοθετικού και εκτελεστικού περιεχομένου. Δε συμμετείχε, ωστόσο, το σύνολο του πληθυσμού της πόλης, αλλά το σύνολο αυτών που είχαν πολιτικά δικαιώματα συγκροτούνταν ανεξαρτήτως από οικονομικά θέματα και οι πολίτες συμμετείχαν σε πρωτοφανή κλίμακα. Ποτέ μέχρι τότε τόσο πολλοί άνθρωποι δεν είχαν περάσει τόσο χρόνο αυτοκυβερνώμενοι.

Χημικές Ουρές Δηλητηριασμένα Λαχανικά-Πίτσες!

"Η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)", του χρήστη: aitherovamones, έχει αρχίσει να αναστατώνει και να ευαισθητοποιεί όλο και περισσότερους! Στις χθεσινές βραδυνές ειδήσεις με τον Τέρενς Κουίκ, καλεσμένος ήταν και ο επιστήμονας του Δημόκριτου, Ν. Κατσαρός για να εξηγήσει το φαινόμενο, να αποστομώσει τους αρνητές και τα πρόβατα της νεοταξικής παραπληροφόρησης ΑΛΛΑ ΚΑΙ να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τα δηλητηριασμένα που τρώμε, από λαχανικά, πίτσες μέχρι και πιπίλες για τα παιδιά μας!!! Δια δώστε το σε όλους!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Codex Alimentarius: Ο έλεγχος του πληθυσμού μέσω της διατροφής έρχεται και στην Ελλάδα!

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ BILDERBERG ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ 
- ο νέος διατροφικός κώδικας

Codex Alimentarius: Ο έλεγχος του πληθυσμού μέσω της διατροφής έρχεται και στην Ελλάδα!

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κίνηση και στη Δάφνη-Υμηττό ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ


Εμφανίστηκε και στο Δήμο μας κίνηση πολιτών ενάντια στο έκτακτο τέλος που έχει ενσωματωθεί στο λογαριασμό της ΔΕΗ.Συγκεκριμένα πάνω από πενήντα, μέχρι στιγμής,συμπολίτες μας έχουν υπογράψει επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο με την οποία καλούν την Δημοτική Αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες για την προστασία των πολιτών σε περιπτώσεις μη καταβολής του χαρατσιού. Αναμένοντας τη στάση του Δήμου δημοσιεύουμε την επιστολή:

Ο Σπαρτιάτικος νόμος.

Εσένα τη Νέμεση καλώ, τη βασίλισσα την πανίσχυρη,
μέσω της οποίας αποκαλύπτονται
οι πράξεις των θνητών ανθρώπων,
την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση,
εκείνη που αγαλλιάζει με το ορθό και το δίκαιο...
ΕΣΣΕΤΑΙ -)(- ΗΜΑΡ

Γιωργάκης ο ΣοσιαΛΗΣΤΗΣ!

Χωρίς λόγια.-

Η Τριμερής Επιτροπή του Λουκά Παπαδήμου

Ο Λουκάς Παπαδήμος (γενν. το 1947σπούδασε φυσική στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ηλεκτρομηχανική (1972), ενώ έλαβε και διδακτορικό (1978) στα οικονομικά από ίδιο πανεπιστήμιο. Παράλληλα, εργάστηκε ως βοηθός ερευνών και ειδικός επιστήμονας στο ΜΙΤ, υπό τον νομπελίστα καθηγητή Φράνκο Μοντιλιάνι, μαζί με τον νυν πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.

Από παντού έρχονται μηνύματα ξεσηκωμού - Οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα αυτοοργανώνονται και δημιουργούν θύλακες αντίστασης

Είναι αλήθεια ότι  δεν είχαμε δώσει την  σημασία που πρέπει  σε δεκάδες  e-mail   που μας έστειλαν  άγνωστοι  σε μας  σύλλογοι και οργανώσεις πολιτών.
Ίσως να  είχαμε  μερικές  επιφυλάξεις  για το "τι καπνό  φουμάρουν" και  ποιές  είναι οι ρίζες τους.
Τα πράγματα όμως  άλλαξαν. 

Ο Εγκληματίας Λουκάς Παπαδήμας που διορίζουν πρωθυπουργό καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και εθνικής ανεξαρτησίας είναι άνθρωπος των σκοτεινών παρανοϊκών δυνάμεων της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Είναι ένας ακόμη αλήτης στο σβέρκο του ελληνικού λαού που προωθεί το δόγμα τους, της κατάλυσης των Κρατών-Εθνών

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: 

Στην Παγκόσμια μυστική ελιτίστικη κυβερνηση ο Λουκάς Παπαδήμος!

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Ζούμε μέρες απόλυτης παράνοιας, με μια κυβέρνηση απόλυτα υποταγμένη στα ξένα συμφέροντα, ετοιμάζεται να φέρει ως πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο, πρόσωπο που συμμετέχει στην Τριμερή Επιτροπή μιας Παγκόσμιας Μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης. Και αυτό, με την νέα μορφή της.."κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας" χέρι - χέρι με τον Αντώνη Σαμαρά.Μιλάμε για την απόλυτη ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Ούτε Ομόθρησκος, ούτε Ομόδοξος ο εγκάθετος πρωθυπουργός της κοινοβουλευτικής Χούντας. Ανθελληνικά διεθνή κέντρα διόρισαν οικονομικό δολοφόνο στην ηγεσία της χώρας μας

Παπαδημος, ο οικονομικος δολοφονος που ανελαβε εργολαβικα την γενοκτονια του Ελληνικου Λαου. Ηρθε η ωρα να απαντησουμε με μια φωνη. "ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ" με οποια καταληξη κι αν εχει για τα παρανοϊκα κτηνη των αγορων, των μασονικων στοων και της παγκοσμιας διακυβερνησης

Ο «παγκοσμιος» ρολος Παπαδημου 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παρεδωσαν τη χωρα στην «Τριμερη» 

Το Βιντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Χωρίς λόγια.-

Απαγόρευση δανεισμού των κομμάτων από το τραπεζικό σύστημα τώρα!

Τα κόμματα και κυρίως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που χρωστάνε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κόμματα και που ίσως να μην υπάρχουν σε 1 ή 2 χρόνια συνεχίζουν και παίρνουν δάνεια απο τις τράπεζες με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορήγησεις! Θεωρούν δηλαδή οτι θα βγαίνουν εσαεί απο τον Ελληνικό λαό και δεσμευουν έτσι τα λεφτά κάθε φορολογούμενου πολίτη!

38.000 "ΟΧΙ" στη Γερμανία από έναν Έλληνα! Μια απίστευτη ιστορία!

Ο Ουϊνστον Τσώρτσιλ είχε πει το ιστορικό “οι ήρωες πολέμανε σαν ΄Έλληνες”. Όπως φάνηκε βέβαια εκ των υστέρων δεν ήταν μόνο αναγνώριση του αγώνα των Ελλήνων ενάντια στις δυνάμεις του Άξονα, αλλά και... εκδήλωση της ανησυχίας του,γι΄ αυτό το λαό που στα πολύ δύσκολα με κάποιο μαγικό τρόπο αφυπνίζεται,ενώνεται,πολεμά μέχρι θανάτου για την εθνική του αξιοπρέπεια. Γι΄ αυτό και αμέσως μετά τα καλά και θερμά του λόγια, ο Τσώρτσιλ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στον εθνικό διχασμό που ακολούθησε το τέλος της Κατοχής.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ

erxomaste1.jpg



Στιγμιότυπα  ἀπὸ τὴν συγκέντρωσι τῶν ἀγανακτισμένων στὸν Λευκὸ πύργο 6-5-11

Πῶς θὰ ἀπαλλαγοῦμε ἀπὸ τὰ ἀρπακτικὰ. Πῶς θὰ τοὺς διώξωμε;

Πῶς θὰ ἀποτρέψωμε τὰ σχέδια τῆς «Νέας Τάξεως» καὶ τῆς καταδυναστεύσεως τῶν λαῶν (πρωτίστως τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ);

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. (ΕΛληνική ΛΑϊκή Δημοκρατική Αντίσταση)

Μετά από πολλές σκέψεις και προβληματισμούς, ψυχική αγωνία και τεράστιο βάρος ευθύνης, αποφάσισα τελικά να σας καλέσω για να σκεφτούμε όλοι μαζί μήπως έφτασε επί τέλους η στιγμή της μεγάλης ιστορικής πρωτοβουλίας που θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και θα τους καλεί σε μια γενική εξέγερση με στόχο να δώσουμε ένα τέλος σ’ αυτή τη συνεχιζόμενη εθνική κρίση που έχει καταστήσει την Ελλάδα προτεκτοράτο, που μας ντροπιάζει και που οδηγεί τον Λαό μας σε μια καθημερινή πτώση δίχως τέλος.

The inside Job

Χωρίς λόγια.-

Untitled from harisgr on Vimeo.

Άρθρο Βόμβα: Ποιος είναι ο “ Γιώργος” Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.

Ποιος είναι ο “ Γιώργος” Α. Παπανδρέου; Το προφιλ ενός ψεύτη και προδότη Πρωθυπουργού.
- Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.
Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Κατάγεται από πατέρα Ελληνο-Πολωνό τονΑνδρέα Παπανδρέου-Mineiko (με εβραϊκή καταγωγή) και μάνα εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.
Το όνομα του
Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko – Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του).

Network (1976)

Network (1976)

Η ΕυρωΛύση θα μας σώσει;

Έκανα ένα μοντάζ με τοποθετήσεις διαφορετικών προσώπων, καταλήγοντας σε ένα από τα αμέτρητα ρεπορτάζ του RussiaToday που αφορούν την Ελλάδα.
Είναι τοποθετήσεις που δε χρειάζεται να είσαι "ειδήμων" για να τις κάνεις, αρκεί να έχεις ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Τα ΜΜΕ μας κάνουν τα μυαλά νιανιά με την απίστευτη προπαγανδάρα που εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες, μας παρουσιάζουν ένα θέατρο του παραλόγου.

Κόκκινος συναγιαρμός 2005 YU55

Ο αστεροειδής 2005 YU55 θα περάσει πολύ κοντά από την γη το βράδυ της 8 Νοεμβρίου 2011... Η ΝΑΣΑ λέει να μην ανησυχούμε..αλλά ποιος τους πιστεύει; Λίγες ώρες έμειναν..... η ελπίδα όλων είναι ο τεράστιος αυτός "βράχος" να περάσει πολύ μακριά από την ατμόσφαιρα της γης...! " Μια ενδιαφέρουσα αναφορά του Federal Security Services ( FSB ) που ανακυκλώνετε στο Κρεμλίνο σήμερα, δηλώνει ότι οι ΗΠΑ τελούν υπό την κατάσταση πανικού από την περασμένη εβδομάδα, οπου ένας στρατιώτης έστειλε email στην μητέρα του προειδοποιώντας την "να προετοιμαστεί για το τέλος του κόσμου."

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Στην ανεργία ένας στους τρεις το 2012!!!

thumb
Του Δημήτρη Μυ
Οι προγραμματικές δηλώσεις της εθνοσωτήριας κυβέρνησης Παπαδήμου διαμορφώθηκαν από τους αριθμούς: Τόσα δισεκατομμύρια ευρώ το χρέος, τόσα δισεκατομμύρια τα χρεολύσια, τόσα δισεκατομμύρια τα νέα δάνεια, τόσα δισεκατομμύρια το κούρεμα, τόσα από την αξιοποίηση (ξεπούλημα) της δημόσιας περιουσίας... Υπάρχει, ωστόσο, ένας ακόμη αριθμός τον οποίο οι τεχνοκράτες σαν τον κύριο Παπαδήμο και οι... σόσιαλ- άκρο- δεξιοί που τον (υπο)στηρίζουν δεν τολμούν να συλλαβίσουν: Τον αριθμό των ανέργων που γεννά η πολιτική που ακολουθούν.

Συρτάκι στα γαλλικά!

Χωρίς λόγια.-

Ο Βενιζέλος και το heavy metal...

Χωρίς λόγια.-

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου


thumb
Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή
Εν όψη της ψηφοφορίας του ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015» και του εφαρμοστικού του νόμου, σας ενημερώνω ότι :

Γίνε Έλληνας για μια εβδομάδα

Χωρίς λόγια.-

Κυβέρνηση Μπίλντερμπέργκ

Τα τελευταία πέντε εικοσιτετράωρα η Ελλάδα και η γειτονική Ιταλία, δύο χώρες με οικονομικά προβλήματα και πολιτικά αδιέξοδα, όλως περίεργος παρακολουθούν τις εξελίξεις να καταλήγουν στο ίδιο αποτέλεσμα.
Δύο στελέχη της «Τριμερούς Επιτροπής» μιας πανίσχυρης διεθνούς οργάνωσης με παγκόσμια δραστηριότητα από το 1973, στελεχωμένη από την ελίτ της διεθνούς οικονομίας, με επιχειρηματίες και οικονομολόγους, τραπεζίτες και νομικούς ανώτατου...

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

Χωρίς λόγια.-

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΦΩΤΙΑ: Ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του «εθνοσωτήρα» Λουκά Παπαδήμου στην Ελλάδα!


Η “Trilateral Commission”, γνωστή στην Ελλάδα ως “Τριμερής Επιτροπή”, είναι ένας οργανισμός που συστάθηκε την δεκαετία του 1970 από σημαίνοντα πρόσωπα της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας, από τις τρεις πιο ισχυρές περιοχές του κόσμου. Πρόκειται για τα τρία “σκέλη” της “Τριμερούς
Επιτροπής”: Βορείου Αμερικής, Ευρώπης και Ιαπωνίας.

Πνευματική επιχειρηματική ζωή

Απόσπασμα από την best seller αυτοβιογραφία του Stefano D' Anna «Η Σχολή των Θεών», στην οποία περιγράφει πώς ένας θεός, τον οποίο ονομάζει Dreamer (Ονειρευτή, Οραματιστή), τον καθοδήγησε για να ιδρύσει την Ευρωπαϊκή Σχολή Οικονομικών Σπουδών, ένα πανεπιστήμιο με επαναστατική φιλοσοφία και παραρτήματα στο Μιλάνο, τη Φλορεντία, τη Ρώμη, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη:

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Το Αμερικάνικο (και Ελληνικό;) όνειρο

Χωρίς λόγια.-

Ελευθερία ή θάνατος ευρώ; ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Καζάκης Κακλαμάνος ΡΑΔΙΟ9

Χωρίς λόγια.-

Ελευθεριά η θανατ .. ευρω? ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Καζάκης Κακλαμάνος ΡΑΔΙΟ9 from George George on Vimeo.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ BLOGGERS ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΠ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://www.alles-schallundrauch.blogspot.com/ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΜΙΛΑ ΓΙΑ: ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΒILDERBERG ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕ.

Άδωνις Γεωργιάδης ο υπερμάχος του μνημονίου

Ο άδωνις γεωργιάδης σε μια διαφορετική συνέντευξη.
Στην παρούσα συνέντευξη από το αντι-ΝΤΠ  πραγματική εντύπωση κάνουν τα όσα υποστηρίζει, η επιχειρηματολογία που χρησιμοποιεί και το  καυστικό ύφος με το οποίο σχολιάζει.
Τα σχόλια δικά σας.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χωρίς λόγια.-

Πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη βελόπουλου

Η πρώτη διαδικτυακή συνέντευξη του Βελόπουλου βουλευτή του ΛΑΟΣ. Να υπενθυμίσω ότι ο εν λόγο κύριος βουλευτής έφερε το ΔΝΤ και την ΕΚΤ μια ψήφο ποιο κοντά στην Ελλάδα.
Παραθέτω τις πρώτες παρατηρήσεις μου για τα πρώτα 15' της συνέντευξης από όλη την συνέντευξη που ο χρόνος της είναι 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου. Πιστεύω ότι θα δω και άλλες παρατηρήσεις από τους αναγνώστες στα σχόλια.(Την συνέντευξη είχα την υπομονή να την παρακολουθήσω όλη!)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΣΤΙΧΟΙ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ
ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ

ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΘΡΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ
ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ,ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΝΑ

1η διαδικτυακή συνέντευξη Βασίλη Καπερνάρου.

1η διαδικτυακή συνέντευξη Βασίλη Καπερνάρου.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!

21-12-2010
Δεν με νοιάζει σε ποια παράταξη ανήκει.Μου φτάνει που άκουσα έναν Βουλευτή να μιλάει για πάρτη μου μέσα σε αυτό, που μερικοί εξακολουθούν να ονομάζουν Βουλή, με τσαμπουκά και Μαγκιά και δεν είναι η πρώτη φορά.Μακάρι να φόραγαν και άλλοι παντελόνια,άλλα αυτό το ρούχο είναι περίεργο!Όσοι διαφωνείτε λόγο κομματικής τοποθέτησης είστε σε λάθος δρόμο όλοι και είναι δικαίωμα σας.Εγώ πάντως ήμουν ανέκαθεν, ελευθέρας βοσκής και αλέσεως άτομο και ζητώ την κατανόηση σας,για την Ανάρτηση.

Πάνος Καμμένος

Παγκόσμια διακυβέρνηση Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της ΝΔ, μας δίνει την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη και πρώτη για το 2011 όπου, μιλάει για όλους και για όλα. Πετρέλαια, Siemens, Τουρκία, Καστελόριζο, Μνημόνιο, Κερδοσκόπους, Ντόρα Μπακογιάννη, Λέσχη Bilderberg, Blogs, Παγκόσμια Διακυβέρνηση Ακόμα και για απειλές που τυχόν δέχεται.

Ανοιχτή Επιστολή στον Κ.Παπούλια, από ένα διαδηλωτή της Θεσσαλονίκης, στις 28 Οκτωβρίου 2011

Ήμουν απόψε στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, η οποία οδήγησε στη μετατροπή της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, σε λαϊκή εορτή και πραγματική πομπή προς τιμή του έπους του 1940. Απόψε κ. Παπούλια, εμφανιστήκατε στα ΜΜΕ, έξαλλος και ίσως δακρυσμένος, διότι κάποιος από εμάς σας αποκάλεσε προδότη. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, αυτό αποτελεί αδικία, διότι έχετε...

Ανέκδοτο

Στο κουπέ ενός τρένου τυχαίνει να κάθονται από τη μια μεριά ένας Έλληνας
και ένας Γερμανός και από την άλλη μια γριά 80 χρονών και μια πολύ όμορφη εικοσάχρονη κοπέλα.Όλα αυτά τα άτομα δεν είχαν καμιά σχέση μεταξύ τους. Απλώς έτυχε
να βρεθούν μαζί. Όλη την ώρα o Έλληνας και ο Γερμανός έτρωγαν την κοπέλα με τα μάτια τους, αλλά δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι λόγω της γριάς.

Δώστε προσοχή στο παρακάτω, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι πραγματικότητα πλέον.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! Όταν οι ΝΑΖΙ οργανώνονταν,
 η Ευρώπη με τους λογικούς της ανθρώπους, θεωρούσε ότι όλα τα σήματα κινδύνου που εξέπεμπαν ξυπνητοί άνθρωποι ήταν υπερβολές και σκέψεις νοσηρών εγκεφάλων.
Μέχρι που αντίκρισαν όλοι την φριχτή πραγματικότητα και αποσβολωμένοι συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν τα λεγόμενα παρανοϊκές ιδέες ευφάνταστων εγκεφάλων, αλλά η διαστροφή στην πράξη διεστραμμένων ψυχοπαθητικών εγκληματιών.

Γιατί Εξοχότατε ολοφύρεστε;;;;


Εξοχότατε,

Υπακούοντας στην επιταγή της ακροτελεύτιας διατάξεως του Συντάγματος [άρθρο 120 παρ. 4] που προσδιορίζει ότι: « Η τήρηση τον Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον ....» αφ' ενός, της παραγράφου 2 του άρθρου αυτού η οποία ορίζει ότι: « Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων » αφ' ετέρου, ως και της Διατάξεως του Άρθρου 1 παράγραφος 3 του Συντάγματος κατά την οποίαν: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους» και της παραγράφου 2 του άρθρου αυτού κατά την οποίαν: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία», σας αποστέλλω, για άλλη μια φορά, τμήμα της από 27-04-2009 προς Υμάς εξωδίκου μου για να μην ολοφύρεστε ως να μην είσθε Εσείς ο έχων την αποκλειστική ευθύνη των κατά την 28η Οκτωβρίου 2011 τεκταινομένων τα οποία ευλόγως, σύσσωμος ο Λαός ανά την επικράτεια, και όχι μερίδα αυτού, επικρότησε εφαρμόζοντας αυθόρμητα τις διατάξεις του Άρθρου  52 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας, τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση.»

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

To ‘Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου, άρθρo 27 – ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! Αυτό θέλουν να προασπίσουν

«To Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου, άρθρα 13-14 : “Η Ελλάδα δεσμεύει μελλοντικές ταμειακές ροές … ή άλλα έσοδα..”To Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου. Γιατί μετέφρασαν τις “εγγυήσεις” στο ηπιότερο “ασφάλεια” »To Εγγραφο Υποταγής της Συνόδου, άρθρo 27 – ΕΜΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! H ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ! ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ! ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Λιάνα Κανέλλη στο δελτίο ειδήσεων βρετανικού CHΑΝΝΕL 4 > Άφωνους άφησε τους Βρετανούς! - Βίντεο

Η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε στο βρετανικό κανάλι 4 για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και υποστήριξε ότι το ελληνικό δημοψήφισμα είναι σαν να σε ρωτάνε «αν θέλεις να πεθάνεις ή αν θέλεις να σε σκοτώσουν». Ιδιαίτερα η συνήθεια της να αποκαλεί «my dear» (καλέ μου) τον παρουσιαστή του καναλιού Jon Snow διασκέδασε τρομερά τους Βρετανούς και το twitter πήρε φωτιά από σχόλια για την παρουσία της και τα σχόλια που έκανε.

Προκλητικές δηλώσεις από τον Πρόεδρο που ξέχασε ότι είναι όλων των Ελλήνων

Από την οικονομία στην γεωπολιτική, στην ασυδοσία των εισβολέων και των αγώνα των Γηγενών.

Πως μπορεί να συνδυαστεί η ανώτερη αναζήτηση, η ομορφιά της ύπαρξης με τον …ΓΑΠ, τον Σόρος και τον Ρουμπινί;
Ο πρόλογος δικός μας και η συνέχεια από την αγαπημένη φίλη Τοξότισσα. Από τα αγαπημένα μας ιστολόγια.

Ο Κωνσταντίνος Κόλμερ για το μνημόνιο στις Θερμοπύλες

Πραγματοποιήθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του Κωνσταντίνου Κόλμερ στον σύλλογο «Θερμοπύλες» με θέμα «Το Προτεκτοράτο», που κυριολεκτικά καθήλωσε το ακροατήριο.
Μια χαρά τα λέει ο κύριος Κόλμερ αλλά εφόσον έχει την διάθεση για επιστροφή στην Δραχμή γιατί δεν αναφέρεται στο απεχθές χρέος; Δεύτερη παρατήρηση είναι ότι θεωρεί αδικαιολόγητο αντιαμερικανισμό στην Ελλάδα; Για την Κύπρο, κάτι που μου έρχεται πρώτο στο μυαλό από τα πολλά, δεν του έχει μιλήσει κανείς; Τρίτη παρατήρηση όχι στην αγωγό Μπουργκάς Αλεξανδρούπολης γιατί θα στεναχωρηθούν τα αμερικανάκια;