Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

2011 ΤΕΛΟΣ

Χωρίς λόγια.-

Καραμανλής ή τάνκς; Παπανδρέου ή καταστροφή;

Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών εδώ και τώρα ζήτησαν όλα τα κόμματα της Αριστεράς, αντιδρώντας στην πολιτική “βόμβα” Παπανδρέου πως θα θέσει σε δημοψήφισμα την επικύρωση ή μη της νέας δανειακής σύμβασης. “Εμείς λέμε κάτω η κυβέρνηση, εκλογές τώρα”, επισήμανε στο MEGA ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Μάκης Μαΐλης, ενώ για “παραπλάνηση της κοινής γνώμης” κάνει λόγο και ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας εκλογές τώρα. Το ίδιο ζήτησε και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επίσης μιλώντας στο Mega. “Ας εγκαταλειφθούν τα ψευδώνυμα και ας προχωρήσει η χώρα σε πρόωρες εκλογές, είναι η ευθεία, καθαρή και έντιμη πολιτική λύση”, είπε ο κ. Κουβέλης.

Ανακοίνωση για την παρέμβαση στην ομιλία Τρισέ στο Βερολίνο

Βερολίνο. Την Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ., στο αμφιθέατρο Audi Max του Πανεπιστημίου Χούμπολντ ξεκίνησε η προγραμματισμένη ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), κ. Τρισέ*. Η ομάδα Real Democracy Now! Berlin/GR, υποδέχτηκε τον πρόεδρο της ΕΚΤ, σύμφωνα με το δικό της σχέδιο.

Η ομιλία δεν ήταν του Τρισέ! (πλήρες video)


Έξω η Τρόικα από την Ελλάδα!
Όχι άλλα λεφτά στις τράπεζες!
Πείτε όχι στην τυραννία του χρέους!
Και η ομιλία του προέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, Ζαν Κλωντ Τρισέ  σε πανεπιστήμιο του Βερολίνου δεν ήταν πια άλλος ένας μονόλογος!

Βενιζέλος: Ασχήμιες τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη...!


Με έντονο τρόπο καταδίκασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος τα γεγονότα που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της παρέλασης, τα οποία χαρακτηρίζει «ασχημίες».
Ο κ. Βενιζέλος καταλογίζει σε όσους συμμετείχαν στα γεγονότα ότι «ύψωσαν τις κομματικές και συνδικαλιστικές τους σημαίες και αμαύρωσαν μια κορυφαία εκδήλωση τιμής προς την ιστορία του τόπου και προσέβαλαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Όλοι αυτοί προσθέτει «δεν εκφράζουν -γιατι ούτε το μπορούν, ούτε το θέλουν- το πραγματικό φρόνημα και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού». Και χαρακτηρίζει χειρότερους όλων, «όσους ενέπλεξαν, τέτοια μέρα, τα παιδιά μας στη συνδικαλιστική τους τακτική».

Σε παροπλισμένο αεροδρόμιο στη Λάρισα κρύβει η κυβέρνηση ξένη στρατιωτική δύναμη...!


Γράφει ο Γιώργος Αδαλής
Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα! Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη.
Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ενώ από ανεξάρτητες πηγές είχαμε επιβεβαιώσει την άφιξη της ξένης δύναμης. Το ζήτημα ήταν ότι αυτή η δύναμη ήταν κυριολεκτικά … άφαντη!!!

Το VIDEO που πρέπει να δει καθε Ελληνας

Δια δώστε το και σπάστε την σιωπή των Μεγαλονταβατζήδων!...
Είναι χρέος του καθενός μας

Είστε και εσείς συνένοχος στην προδοσία της πατρίδος γιατί δεν την σταματήσατε κ. Παπούλια!


Γράφει ο ...(( Λ ))..
Αν προδώσεις μια φορά είσαι για πάντα προδότης!
Με αφορμή τα γεγονότα που σημειώθηκαν την ημέρα του εορτασμού της επετείου του «ΟΧΙ», σε ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε στην απορία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια! Ναι κ. Πρόεδρε είστε και εσείς συνένοχος στην προδοσία της πατρίδος μας. Είστε και εσείς μέρος αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος που κατευθύνεται από ξενοκίνητες ανθελληνικές δυνάμεις και επιδιώκει τον αφανισμό του έθνους μας.

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ

NEOΣΥΣΤΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΦΙΡΜΕΣ, ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.
ΜΕ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ.
ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ¨ΚΟΜΜΑ΅ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ"

 Το παρακάτω κείμενο εμφανίστηκε στον παρακάτω σύνδεσμο https://docs.google.com/document/d/1Kp_njOs2su8IUgqa2AhSti8CHVWcYnEbEbP8IRytOfg/edit?hl=el&pli=1 και έχει απαντηθεί από τον Αχιλλέα. Το αυτούσιο κείμενο δεν έχει προβληθεί στο ιστολόγιο του υπογράφοντος Michael Desing. Με τους κόκκινους χαρακτήρες είναι οι απαντήσεις του Αχιλλέα στην προπαγάνδα του φίλου μας.

ΔΥΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΕΣ ΗΛΙΟΙ...

Χωρίς λόγια.-

Προφητικά λόγια του Robert Welch (1958/1974)

Robert Henry Winborne Welch Jr. (Δεκέμβριος 1, 1899 -- Ιανουάριος 6, 1985)
Αμερικανός επιχειρηματίας, πολιτικός ακτιβιστής και συγγραφέας.
Αρκετά πλούσιος που χρηματοδοτούσε αντι-κομμουνιστικές εκστρατείες...
Συνιδρυτής της πολιτικής κίνησης John Birch Society (JBS) που δημιουργήθηκε το 1958.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ: Υποσυνείδητα Μηνύματα

Μία τεχνηέντως εφαρμοσμένη πλύση εγκεφάλου μας γίνετε εδώ και χρόνια!

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Rothschilds: Το ξεκίνημα

Η ιστορία της εγκαθίδρυσης της οικονομικής αυτοκρατορίας των Rothschilds και ο ρόλος τους στην παγκόσμια ιστορία μέχρι την ίδρυση του Federal Reserve...
Από εκεί και μετά, έχουν κυκλοφορήσει πολλά βίντεο που παραθέτουν στοιχεία για την ανάμιξη τους στους δύο παγκόσμιους πολέμους...
Το βίντεο μας σταματάει εκεί ..και συνεχίζει με τον αποκαλυπτικό λόγο του προέδρου Κένεντι.

Το Facebook εμφανίζει την Κομοτηνή με την τουρκική της ονομασία! Που είναι οι Έλληνες πολιτικοί;


Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός - Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Αναστάτωση στη Βόρειο Ελλάδα -και όχι μόνο- προκαλεί η διαπίστωση ότι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, εμφανίζει την Κομοτηνή με την τουρκική ονομασία Gumulcine!
Η απίστευτη καταγγελία, αφορμή για το ρεπορτάζ, βγαίνει από τα χείλη του έγκριτου δικηγόρου, Γιώργου Βήτα. Ο κ. Βήτας βρέθηκε στην Κομοτηνή, προκειμένου να παρασταθεί σε δικαστήριο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Το ψέμα του Παπούλια!!

papoulias.pngΑναρτήθηκε από τον/την olympiada

ΗΤΑΝ 11 ΕΤΩΝ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
Στις δηλώσεις που έκανε κατά την αποχώρηση του σήμερα ο Κάρολος Παπούλιας από την παρέλαση, είπε με δάκρυα στα μάτια ότι κακώς τον χαρακτηρίζουν "προδότη",γιατί αυτός πολέμησε για την Ελλάδα το 1940, σε ηλικία 15 ετών.. Φαίνεται πως ο Πρόεδρος δεν….

Ο Μόνος Αγώνας που Χάνουμε Είναι Αυτός που Δεν Δίνουμε.

Ένα υπέροχο μήνυμα από τον ολυμπιονίκη μας Νίκο Κακλαμανάκη. Μήνυμα για μια Ελλάδα όχι οριστικά χαμένη αλλά προσωρινά ξεχασμένη. Στο χέρι μας είναι να την επαναφέρουμε.

Και για το τέλος απολαύστε και χαθείτε νοερά ,στην ευγενική χορηγία των Γερμανών.

Και για το τέλος απολαύστε και χαθείτε νοερά  ,στην ευγενική χορηγία των Γερμανών. Ότι δεν μπόρεσαν με το 3ο Ράι,χ θέλουν να το τελειώνουν στο 4ο Ράιχ , με εκείνον τον τηγανομούρη κινεζοσαυροειδές κτήνος και με σουρωμένη Μέρκελ , Οί Έλληνες όμως θα του δείξουν ,όσα αυτός δεν έζησε τότε,,, ,
Φίλοι μου αναγνώστες , η Τεχνολογία του Τέσλα ,ναι  τού ΤΕΣΛΑ αυτουνού  του Νου που   εμπνεύστηκε ένα κάρο εφευρέσεις για το καλό του Ανθρώπου ; 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κο ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Με οδυνηρή έκπληξη παρατηρώ εδώ και πολλούς μήνες την απάθεια με την οποία αντιμετωπίζετε τα τεκταινόμενα στην Ελληνική Κοινωνία, η οποία καλείται να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ για να αντιμετωπιστούν οι ανομίες του Πολιτικού Συστήματος της Χώρας, του οποίου υπήρξατε ΕΝΕΡΓΟ στέλεχος.

Οι γραικίλοι πολιτικοί παραδίδουν την εξουσία στους γερμανούς κατακτητές. Η Γερμανική Κατοχή ολοκληρώνεται.

Χορστ Ράιχενμπαχ, ο επικεφαλής της task force

Ας Καλωσορισουμε τον νεο μας 


πραγματικο Πρωθυπουργο  


κ.κ.Χορστ Ραιχενμπαχ. Sieg Heil!

“…Μας Αγαπάνε οι Γερμανοί, σαν φίλοι ήρθανε…”

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας

Μετά από πολύ ψάξιμο, εντοπίστηκε η περίφημη φράση που έχει γίνει πολύ επίκαιρη τον τελευταίο καιρό ... τελικά είναι ατάκα του Δήμου Σταρένιου και όχι του Αρτέμη Μάτσα, από την "επική" ταινία (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!) "Η Χαραυγή Της Νίκης" του 1971.

Και οι Ροδίτες είπαν "ΟΧΙ" στους "επισήμους" - Ένταση στην παρέλαση με τους επισήμους να φεύγουν

Ποτάμι οργής... Μισή ώρα διεκόπη η παρέλαση στη Ρόδο, έως ότου αποχωρήσουν οι "επίσημοι" Έκραξαν τους πολιτικούς εκτός από τη Μίκα Ιατρίδη Και στη Ρόδο, όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ξεχείλισε η οργή των πολιτών κατά των πολιτικών και κυρίως των κυβερνώντων. Κοσμοσυρροή και οργή με συνθήματα και αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών, είναι τα χαρακτηριστικά της 28ης Οκτωβρίου 2011 στη Ρόδο.

Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Μείζον πολιτικό ζήτημα. Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απέρριψαν κυβερνητικό νομοσχέδιο !!!

Μείζον πολιτικό ζήτημα. Οι βουλευτές του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ελέγχου (ΚΤΕ) Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ απέρριψαν σήμερα ΟΜΟΦΩΝΑ το νομοσχέδιο για τα “φρουτάκια” που τους παρουσίασε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ -ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΘΕΣΠΙΣΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ - ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

18 Οκτωβρίου 2011 είναι η ημέρα σύλληψης του Καντάφι από νατοϊκούς - Κρατήθηκε, ανακρίθηκε και παραδόθηκε για λιντσάρισμα μετά δύο μέρες!!!

Αιφνιδιαστική επίσκεψη της Χίλαρι Κλίντον στη Λιβύη & τι κρύβουν αργυρώνητα ΜΜΕ και δημοσιοκάφροι.... 18 Οκτώβρη 2011 είναι η ημέρα σύλληψης του Καντάφι από νατοϊκούς. Κρατήθηκε, ανακρίθηκε και παραδόθηκε για λιντσάρισμα μετά δύο μέρες. Δεν έπρεπε να μιλήσει για χρηματοδότηση Σαρκοζί, συνεργασία με αμερικανούς για κρατούμενους υπόπτους συνεργάτες της Αλ Κάϊντα κ.λ.π. Θα επιβεβαιωθούν και...από τα ελεύθερα δυτικά ΜΜΕ -όταν δεν θα μπορούν να κάνουν διαφορετικά- οι πληροφορίες, όλα είναι θέμα χρόνου...

Η διεθνής σοσιαλιστική διάσκεψη, ο Παπανδρέου και ο Καντάφι

Γράφει ο ΓΓ - Αυτές τις μέρες γίνεται στην Κρήτη το συνέδριο της ειδικής επιτροπής της σοσιαλιστικής διεθνούς για την αραβική άνοιξη, μέσα σε πνεύμα οδύνης και λύπης, λόγο της απουσίας των εκλεκτών πρώην μελλών της σοσιαλιστικής διεθνούς, Μουμπάραχ, Καντάφι, Μπεν Αλί. Κατά την έναρξη των διεργασιών ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, και πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου, ζήτησε από όλους τους συντρόφους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγής, ως σεβασμό στην μνήμη των μέχρι χθες τιμημένων μελλών, Μουμπάραχ, Καντάφι, Μπεν Αλί.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ανεπτυγμένο DNA 12 Αλυσίδων

Ανεπτυγμένο DNA 12 Αλυσίδων

Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό διαδίκτυο και ανώτερο από πολλές πλευρές από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.

Η κα Σουβαλτζή αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου και τη στάση των Ελληνικών Κυβερνήσεων

Η κα Σουβαλτζή αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου και τη στάση των Ελληνικών Κυβερνήσεων

Τι έγινε με την ανακάλυψη του τάφου του Μ. Αλεξάνδρου;

Ποιοι και γιατί δεν ενίσχυσαν την προσπάθεια της αρχαιολόγου, αλλά αντιθέτως την "έπνιξαν";

Η έκπληξη των Αιγυπτίων για τη στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης.

28η Οκτωβρίου 2011, Ώρα για το νέο μεγάλο ΟΧΙ των Ελλήνων


28η Οκτωβρίου 2011, Ώρα για το νέο μεγάλο ΟΧΙ των ΕλλήνωνΟ επικείμενος εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου τροφοδοτεί, ειδικά φέτος, ένα πλήθος μελαγχολικών σκέψεων, που θα πρέπει να προβληματίσουν σοβαρά όλους τους Έλληνες. Το 1940, ο ιταλογερμανικός φασι-στικός άξονας επιχείρησε να επιβάλλει  τα οικονομικοπολιτικά του σχέδια με παγκόσμιο πόλεμο, του οποίου οι συνέπειες ήταν ιδιαίτερα καταστροφικές για την Ελλάδα, που υπέστη τη φρικτή δοκιμασία μιας ωμής γερμανικής κατοχής. Φαίνε-ται ότι οι επιπτώσεις του πρώτου παγκόσμιου πολέμου που είχε προηγηθεί, δεν είχε συνετίσει αρκετά τα οικονομικά συμφέροντα εκείνης της εποχής.  Σήμερα η Ελλάδα ζει υπό την απειλή μιας νέας κατοχής γερμανικού τύπου με ευρωπαϊκή νομιμοποίηση. Η ιστορία δεν είναι καινούργια. Είναι ενοχλητικά επαναλαμ-βανόμενη. Κάποτε οι Ευρωπαίοι, με το πρόσχημα της απελευθέρωσης των Αγίων Τόπων, κατέλαβαν την Ελλάδα για δύο περίπου αιώνες. Αργότερα, την ανακατέλαβαν ως τμήμα τουρκικής κτήσης, έστω και για μικρό διάστημα. Και όταν φάνηκε να ωριμάζουν οι συνθήκες για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού, μια ευρωπαϊκή «Ιερή Συμμαχία» θέλησε να εμποδίσει τις όποιες λυτρωτικές για την Ελλάδα επαναστατικές εξελίξεις, και μάλιστα λυσσαλέα.  Ήρθε όμως κάποτε το πλήρωμα του χρόνου για να γίνει η Ελλάδα ελεύθερο κράτος. Και τότε, μια ευρωπαϊκή αντιβασιλεία αρχικά και ευρωπαϊκή βασιλεία στη συνέχεια άρχισαν να καθορίζουν εν πολλοίς τις τύχες της. Από τα χρόνια του Αγώνα ακόμα, επιβλή-θηκε, για να καθιερωθεί έκτοτε συστηματικά, η εύκολη και ύποπτη λύση των ασφυκτικών εξωτερικών δανεισμών. Μόλις το 1843, πριν ακόμα οι Έλληνες προ-λάβουν να δείξουν πόσο «άχρηστοι, τεμπέληδες και καλοπερασάκηδες» είναι, άρχισαν τα όργανα του σωφρονισμού: περικοπές εισοδημάτων, απολύσεις υπαλ-λήλων, αβάστακτοι φόροι και «μνημόνιο». Ναι, μνημόνιο. Δεν είναι εύκολο να έχει ένας λαός τέτοια ηλιοφάνεια, τόσο καλό κλίμα και τόσο φωτεινή πολιτιστική παράδοση και να μένει ατιμώρητος. Άλλωστε οι τιμωροί του αισθάνονταν και συνεχίζουν να αισθάνονται «ανώτεροι» των Ελλήνων, αφού καταφέρνουν να είναι οικονομικά πιο «ανταγωνιστικοί». Το πώς βέβαια το κατάφεραν είναι μια άλλη ιστορία: εξαπλώθηκαν ως αποικιοκράτες σε όλο τον κόσμο, απομυζώντας τον ιδρώτα φτωχότερων λαών για πολλές-πολλές δεκαετίες, κι έτσι έγιναν ισχυ-ρότεροι και υπολογίσιμοι. Ενώ οι κουτοί  Έλληνες έμειναν με την παλαιά δόξα των δικών τους αρχαίων αποικιών, οι οποίες όμως, αν και «αναχρονιστικές» αφού ιδρύθηκαν αιώνες προ Χριστού, λειτούργησαν ως αυτοτελείς τοπικές κοινωνίες, και όχι ως οικονομικοί αιμοδότες των μητροπόλεων, όπως οι μεταγενέστερές τους ευρωπαϊκές. Κάτι παραπάνω ήξεραν, ως φαίνεται, οι προηγμένοι Ευρωπαίοι! Και γι' αυτό, όταν κάποτε οι Έλληνες, καλώς ή κακώς, επιχείρησαν μια επιστροφή στη διαχείριση της τύχης ανθρώπων και τόπων που παλαιότερα τους ανήκαν, οι αδέκαστοι ευρωπαίοι χωρίς άλλο, δίκην παγκοσμίων χωροφυλάκων, τους «επανέ-φεραν στην τάξη» πάραυτα. Όπως άλλωστε επιχειρούν και σήμερα!

Από εχτές το πρωϊ τα ΜΜΕ κρατούν τον κόσμο σε καταστολή…

Λογικά, έπειτα από αυτό που συνέβη, δηλαδή τη στάση πληρωμών και την εξαθλιωμένη ζωή που καλούμαστε να ζήσουμε από εδώ και στο εξής (με μόνο τα δικά μας έσοδα, χωρίς δυνατότητα δανεισμού), θα έπρεπε ο κόσμος να έχει ήδη βγει από το πρωϊ στους δρόμους και να αναζητεί τους υπεύθυνους της τραγωδίας. Αντί γι΄ αυτό τι βλέπουμε; Βλέπουμε τα καθεστωτικά ΜΜΕ (δηλαδή τον βραχίονα του συστήματος για τον πνευματικό έλεγχο των μαζών), να έχουν πιάσει δουλειά από τα άγρια χαράματα, καταβάλλοντας τιτάνιες προσπάθειες, με τόνους καθησυχαστικής προπαγάνδας, προκειμένου να κρατήσουν την κοινωνία σε καταστολή και να μην πληροφορηθεί ο κόσμος την ωμή αλήθεια για το τι ακριβώς έγινε και τι ακριβώς τον περιμένει, με ορατό τον κίνδυνο να ξεχυθεί στους δρόμους.

Θεωρίες συνωμοσίας πίσω από τον σεισμό στην Τουρκία

Ο Ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε στο Κρεμλίνο σήμερα, πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Τουρκία, για λόγους πού έχουν σχέση με την μαζική εισβολή των Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο Σεισμικό Οπλο. Σύμφωνα με την αναφορά, Ρωσικά επιστημονικά όργανα που είναι εγκατεστημένα μέσα και γύρω από την Μαύρη Θάλασσα, ανίχνευσαν της τελευταίες 36 ώρες…. ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας, πού κορυφώθηκε δύο ώρες πρίν ο σεισμός χτυπήσει την ανατολική Τουρκία.

Ανέκαθεν ο Σιωνισμός και η Μασονία μας πολεμούσε λυσσαλέα...ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ

http://1.bp.blogspot.com/_USBWRY_8jII/S9C0fJ9GhXI/AAAAAAAAF_E/91ALQ2OA8Qg/s320/__1_~3.JPGΈχετε αντίρρηση , ότι Οι Σιωνιστές μας έσφαξαν με τα σπαθιά των Ηλιθίων Τουρκομογγόλων, αυτής της Ηλίθιας ράτσας , αλλά από την άλλη , μήπως το κακό έγινε λιγότερο γιατί είχαμε Ηλίθιους κατακτητές παρά τους Φράγκους , η μήπως το αίμα νερό δεν γίνετε , και δεν μας αφάνισαν οι κάτοικοι των παρακτίων περιοχών Ουνάν – Γιουνάν – Έλληνες. Λέω εγώ μία σκέψη !!! Διαβάστε αυτό το Άρθρο έχει πολύ ενδιαφέρον , Η Ιστορία κύκλους κάνει , και πάλι είναι μπροστά μας , η εμείς είμαστε μπροστά τους , και βιάζονται να κλείσουν το θέμα , ΑΛΛΑ εδώ είμαστε θεματοφύλακες.

Τι κοινό έχουν ο Αέρας με τo Ούστ ;


Γράφει η Αρτάνη

Απολαύστε το, χάρισμά σας !


- Το παρακάτω κείμενο δέν απευθύνεται σε άλογους, παράλογους, άμυαλους, άνοες, κοινώς ούνους. Οι γνωστικοί, οι νοήμονες, οι σώφρονες, οι σκεπτόμενοι, οι έλλογοι, ούτως ή άλλως δεν τό έχουν και τόσο ανάγκη!

ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Ντοκυμανταίρ του History Channel, για τις εκπληκτικές κατασκευές-μηχανές των αρχαίων μας προγόνων, οι οποίες κοσμούσαν τους ναούς.

Αγάλματα με ματωμένα δάκρυα, ναοί που βοούσαν από κεραυνούς, μέχρι και άρματα που σηκώνονταν στον αέρα!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μέγας Σωκράτης (Ντοκιμαντέρ)

ΣΩΚΡΑΤΗΣ - ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ (C) ΣΚΑΙ

Σκόπια: Το κανάλι Sitel μετάλλαξε τους Έλληνες βουλευτές της Μακεδονίας σε Σλάβους!



Οκτώβριος 26, 2011

Τίτλος ρεπορτάζ: «Οι ‘Μακεδόνες’ που ψηφίζουν τους ελληνικούς νόμους»

Οἱ Λαοὶ τοῦ Κόσμου & ὁ Ἑλληνικὸς Λαός.


Mαρμάρινο ἀναθηματικὸ ἀμφίγλυφο ἀνάγλυφο, ἀπὸ τὸ Νέο Φάληρο Ἀττικής, γύρω στο 410 π.X. Στη μία πλευρά ἀπεικονίζεται ἡ ἀρπαγὴ τῆς Νύμφης Βασίλης ἀπὸ τὸν ἣρωα Ἒχελο. Tο τέθριππο ἂρμα, στὸ ὁποῖο ἐπιβαῖνει τὸ ζεῦγος, ὁδηγεῖ ὁ Ἐρμῆς. Στην ἂλλη πλευρά τοῦ ἀναγλύφου τὸ κέντρο τῆς παράστασης καταλαμβάνει ὁ κερασφόρος Κηφισός. Ἀπεικονίζονται στὸ ἂκρο ἀριστερὰ ἡ Άρτεμις και ἓνας θεὸς και δεξιά ἀπὸ τὸν Κηφισό τρεῖς Νύμφες.
ΕΘΝΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο...

"Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ'αλλάζω με τίποτα" αναφωνούν με δέος οι πρώην συμφοιτητές και συγκάτοικοι.

O κ. Παπανδρέου γίνεται το μοιραίο πρόσωπο για την χώρα

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo
Δείτε σε τρία λεπτά όλη την αλήθεια για τον πρίγκηπα των ιθαγενών..
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου σήμερα σε τρία λεπτά τα είπε όλα.
Ένα βίντεο που αξίζει να το δείτε όλοι.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Για την Ελλάδα - Αλεξίου, Ιωαννίδης, Μάλαμας

Αλεξίου, Ιωαννίδης και Μάλαμας στη συναυλία για τα 15 χρόνια του Μελωδία. (Από το CD-DVD "Live στο Λυκαβηττό")

Η πρώτη γραφή της ανθρωπότητας (!)-Επιγραφή Δισπηλιού 7.270 Ετών

(σσ.Κατοικούσαν  Φοίνικες στην Καστοριά πριν 7500 χρόνια; Ένα παλιό και πολυδημοσιευμένο άρθρο που αξίζει να ξαναθυμηθούμε)

Γράφει ο Γιώργος Εχέδωρος      

    Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη  -   Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου του Δισπηλιού που ήρθε στο φως το 1994, λόγω του ότι η ξύλινη επιγραφή …καταστράφηκε.

Το περίεργο είναι πως 7. 258 χρόνια περίμενε η …επιγραφή για να τη δει ο κ. καθηγητής και μόλις την είδε …κονιορτοποιήθηκε.

Η MERKEL στα νιάτα της μεθυσμένη


Τι κρύβεται πίσω από την Διαφήμιση AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Κάποιοι πιστεύουν πως είναι απλά μια διαφήμιση και αν και αυτό είναι τόσο ασήμαντο που βλέπετε τότε η Ελλάδα για κάποιους θεωρείτε ασήμαντη επίσης.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ = Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ"

Ο κ. Δημήτριος Μαντές λέει τα πράγματα όπως πραγματικά εχουν. Σήμερα που σήκωσα το βίντεο διάβαζα τις δηλώσεις του Πάγκαλου που εκβίαζε τον Ελληνικο λαό οτι αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο αυτό θα προκαλέσει εμφύλιο και τα τανξ θα βγούνε στους δρόμους για να επαναφέρουν την τάξη... Τι ειρωνεία ε; Μια τόσο πλούσια χώρα να έχει ΤΟΣΟ ΦΘΗΝΟΥΣ άνθρωπους σαν τους πολιτικούς μας...

Τζίμης Πανούσης - Τα προβατάκια

Από το δίσκο ''Χημεία και Τέρατα '' του 1987

Άιντε βγήκαν πάλι τα προβατάκια
άντε με ντουντούκες και πανό
θέλουνε να διώξουνε τις στάνες του θανάτου
θέλουν περισσότερο σανό

Άιντε βγήκαν πάλι τα προβατάκια
θέλουνε ν' αλλάξουνε βοσκό
έξω ο Αμερικάνος καουμπόη
ζήτω ο μοντέρνος Γκορμπατσώφ

EUROGENDFOR in Greece (Ευρωστρατός)

Eurogendfor in Greece 18-10-2011 
Επιβεβαιώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκέλα Μέρκελ την εγκατάσταση μόνιμης ευρωπαϊκής κυβέρνησης στην Αθήνα με πλήρεις εκτελεστικές αρμοδιότητες, όπως είχε μεταδώσει το μεσημέρι το πρακτορείο Reuters.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ 2011

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ... ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ - ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ - ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η' ΘΑΝΑΤΟΣ - ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ - ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ - ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ - ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ - Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ - ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!

GOA GIL - To Μυστικό

Ελληνικοί Υπότιτλοι. Μερικά λόγια σοφίας από τον Yogi Goa Gil.

MATRIX - Το κρυφό μήνυμα (The message)

Αληθινός κόσμος είναι ο πνευματικός κόσμος - Όλα προέρχονται και δημιουργούνται μέσα από αυτόν... Στο MATRIX βλέπουμε πληροφορίες που σαν σκοπό έχουν να αφυπνίσουν το ανθρώπινο πνεύμα - ώστε ο άνθρωπος να συνειδητοποιήσει την δύναμη του και να υπερασπιστεί το ανθρώπινο είδος και την ζωή γενικότερα... (Ελληνικοί Υπότιτλοι)

Από τους “Παυσανίες” και την πλατεία Κλαυθμώνος (του 1880) στην… Εφεδρεία (του 2011)

γράφει ο Γιώργος Δαμιανός
Να 'μαστε πάλι εδώ!!!
Έτοιμοι να ξαναζήσουμε τους “Παυσανίες” και την πλατεία (ή τον κήπο) του Κλαυθμώνος. Και ενώ μέχρι τώρα οι ιστορίες σαν και την παρακάτω ενδιέφεραν μόνο όσους ασχολούνται με τα “περίεργα” της ιστορίας, τώρα ξαναμπαίνουν βίαια στη ζωή μας, σαν το κλάμα του παιδιού που ξυπνά, έντρομο, από τους εφιάλτες του, για να μας υπενθυμίσουν για άλλη μια φορά ότι τίποτα, δυστυχώς, δε μαθαίνουμε από την Ιστορία.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

Δεν έχουν πια κανένα νόημα τα κόμματα ή τα πρόσωπα, (που είναι απλά "βιτρίνες") όσο θα ζούμε κάτω από αυτό το σάπιο νεοταξίτικο σύστημα. Οσοι προάγουν την εικονα του "σωτήρα" μας δεν είναι παρά τσιράκια των μεγάλων και σκοτεινών κέντρων εξουσίας της νέας τάξης. Δύο οι παρατάξεις της τελικής αναμέτρησης. Εμείς και αυτοί. Μία η επιλογή: ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ.

Η επιστολή αυτή απευθύνεται στους 72 Μητροπολίτες και σε έναν μικρό αριθμό ατόμων που συχνάζει στους διαδρόμους των μητροπολιτικών γραφείων και των παραεκκλησιαστικών οργανώσεων . ΔΕΝ απευθύνεται στον μέσο Έλληνα που απλώς δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος .

Αγαπητοί  Μητροπολίτες   της Εκκλησίας  της  Ελλάδος

   Αυτοί  που  κάποτε    χάρισαν  την  κινητή  και  ακίνητη   περιουσία   τους   στην  Εκκλησία  , το έκαναν  για  να  χρησιμοποιηθεί    για  το  καλό  του  Έθνους  .  Όχι   για  να   αγοράζουν  οι  κληρικοί   χρυσοκέντητα  άμφια   και  θωρακισμένα    αυτοκίνητα.
Οι  κληρικοί  και  μοναχοί   που  θυσιάστηκαν  υπέρ  του Έθνους  άφησαν σιωπηλή  εντολή   να  τους  μιμηθούν  όλοι  οι  υπόλοιποι  συνεχιστές τους . 

Απίστευτο! Οι ψηφοφόροι πίεσαν την Σοφία Γ ιαννακακακα να ψηφίσει ΝΑΙ!!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
(μάλλον εννοεί τους ψηφοφόρους του ΑΚΡ!!)
Η Σοφία Γιαννακά ψήφισε το πολυνομοσχέδιο μετά από… πιέσεις ψηφοφόρων της.
Η Σοφία Γιαννακά αποκαλύπτει ότι… ψήφισε το πολυνομοσχέδιο μετά από πιέσεις ψηφοφόρων της.
Λέτε ανάμεσα σ’ αυτούς που την πίεσαν να ήταν και ο ίδιος πολίτης που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό έδωσε ένα μισθό για να σωθεί η χώρα;

Υπονοούμενα Καρατζαφέρη Βενιζέλου!

Έναν απίστευτο και χιουμοριστικό διάλογο μεταξύ του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη και του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου επεφύλασσε ένα χιουμοριστικό διάλειμμα που έκαναν αυθόρμητα κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης τους στη Βουλή.

Απίστευτες καταγγελίες της Παπαρήγα για Κ αρατζαφέρη στην βουλή. Τις έπνιξαν τα κανά λια της διαπλοκής!

02A89DFD95B7F959D002A5D2C5F91C75.jpg

Στην στοχοποίηση του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη προχώρησε η Αλέκα Παπαρήγα. ” Μέσα από το πλήθος ακούστηκαν συνθήματα (ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ), μετά άρχισε η επίθεση και ανάμεσα στους κουκουλοφόρους ήταν μέλη του ΛΑΟΣ” είπε η γ.γ του ΚΚΕ, ενώ προσέθεσε με νόημα πως “όταν λέει κάτι το ΚΚΕ είναι σίγουρο”…

” Όταν θα πάρουν φωτιά οι ασπίδες “…


Μεταμορφωμένος τότε σε ταύρο ο Δίας μετήγαγε την Ευρώπη στη Δύση,
μεταμορφωμένη σήμερα σε αποδιοπομπαίο τράγο η Ελλάδα επιστρέφει απ’ τη Δύση.
Πού; Εδώ;  Δεν θα ‘χει να πληρώσει ούτε το φως. Το ανέσπερον. 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

48ωρη Απεργία με το Π.Α.ΜΕ


LE GREC - από τη γαλλική σατιρική εκπομπή Guignols

Το παρακάτω απόσπασμα το οποίο το εντοπίσαμε στο blog του Ciaont1, μας έρχεται απο την μεγάλης ακροαματικότητας σατιρική εκπομπή της Γαλλίας, Guignols, ασχολείται με το πειραματόζωο "Έλληνα".
(Εαν δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι, πατήστε το...
CC, στo κέντρο της μπάρας στο κάτω μέρος). 

Οι Έλληνες, τότε και σήμερα .

Χάρης Σακαλής



Μάχη του Μαραθώνος,11η Σεπτεμβρίου 490 π. Χ.
 
Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους Έλληνες,  είπε:
 
«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν,
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε.»

ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πώς   μπορούμε   με  5200   ατομα  να  ρίξουμε  μια  κυβέρνηση ;
Χωρίς  να  χρειαστεί   να  πάμε   στην  πλατεία  Συντάγματος ; 
Χωρίς  να  μπορούν  τα  ΜΑΤ  να  μας  σταματήσουν ;
Χωρίς  να  μπορούν  οι   κουκουλοφόροι  προβοκάτορες  να  δράσουν  ; 
Μαζεύονται  όλοι   στο  Σύνταγμα  ,  φωνάζουν  ,  μπαίνουν  στην  μέση  οι  κουκουλοφόροι  προβοκάτορες ,  δίνουν  αφορμή   στα  ΜΑΤ   να  χτυπήσουν  και  όλα  τελειώνουν  ανώδυνα   (  για  το  καθεστώς  ) .

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !

" Όλοι οι πολιτικοί είναι πιόνια τους και ανήκουν στις μυστικές οργανώσεις τους! Μήν τους εμπιστεύεστε!
Ούτε εσείς οι Liquidatiors! "

Βίντεο που τα σπάει –Οι 20 κορυφαίοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται “Πάνσοφος Ελληνικός λαός”.. Δείτε το βίντεο!!!

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο Πάνος Καμμένος δίνει το σήμα του εθνικού αγώνα από το βήμα της Βουλής (βίντεο)

Αναρτήθηκε από τον/την economikos
Τάραξε τα έδρανα της Βουλής για μια ακόμα φορά η ομιλία του Πάνου Καμμένου, δίνοντας το σήμα για την έναρξη του εθνικού αγώνα. . .
Μάλιστα κάλεσε τους βουλευτές να αντιδράσουν λέγοντας ότι «έχετε ευθύνη να αντιδράσετε. Να αντιδράσετε σήμερα!».

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Μύθοι και Αλήθειες για το ελληνικό φαρμακείο

Μύθοι και Αλήθειες για το ελληνικό φαρμακείο δια στόματος του προεδρείου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Παρακολουθείστε την επιχειρηματολογία και τις αντιφάσεις του πιο σκληρού συντεχνιακού κλάδου της χώρας για τη διατήρηση του φαρμακευτικού επαγγέλματος κλειστού. Περιφρονούν επιδεικτικά τις τύχες εκατοντάδων νέων φαρμακοποιών με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση του κέρδους για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς, αν διατυπώνουν τέτοιες απόψεις σε ένα ανοικτό φαρμακευτικό συνέδριο (Pharma point 2010), απ' όπου και προέρχεται το υλικό, τι λένε σε κλειστές συνελεύσεις των συλλόγων τους και σε υπουργικές συναντήσεις.

Το φαρμακείο στο μικροσκόπιο

Δείτε όλα όσα η συντεχνία των ιδιοκτητών φαρμακείων αποφάσισε να σας αποκρύψει. Πόσο «λειτουργοί της δημόσιας υγείας» άραγε αισθάνονται όταν φτάνουν κοντά στη συνταξιοδότηση; Πόσο σέβονται το Σύνταγμα της Ελλάδας; Πόσο, εντέλει, κλειστό είναι το φαρμακευτικό επάγγελμα; Μια αναλυτική παρουσίαση της πραγματικότητας του ελληνικού φαρμακείου.

Αποκάλυψη: Γιατί ο Σαμαράς διέγραψε τον (αδελφικό του φίλο) Θύμιο Λυμπερόπουλο.


http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/10/lymperopoulos-samaras-fvtopoulos-660-300x225.jpg
Ο Λυμπερόπουλος όπως έχουμε πει, δεν είναι κρατικοδίαιτος συνδικαλιστής, καλυπτόμενος πίσω από την μονιμότητα και το σύστημα ΠΑΣΟΚ. Είναι συνδικαλιστής του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος ως γνωστόν κάθε κινητοποίηση την πληρώνει χρυσάφι. Δεν πάει μεροκάματο στο σπίτι, τόσο απλά. Ο Θύμιος δηλαδή, είναι το πλειοψηφικό δείγμα της “λαϊκής Δεξιάς”. Η συντριπτική πλειοψηφία άλλωστε της εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας, επικροτεί την στάση Λυμπερόπουλου, όσο “ακραία” και αν χαρακτηρίζεται από ορισμένους “αποστειρωμένους” της πολιτικής.

Πώς Προχωράμε σε Στάση Πληρωμών Προς Το Κράτος.


Από το epam-hellas.gr Η στάση πληρωμών ξεκινώντας από τους έκτακτους φόρους και τα «χαράτσια» που επιβάλει η κυβέρνηση στο όνομα της τρόικας, είναι μια καθαρά πολιτική απόφαση του λαού που δεν έχει σαν στόχο να γλυτώσει από κάποια υπερβολικά μέτρα. Έχει σαν στόχο να γλυτώσει από τους κυβερνώντες, την τρόικα και το καθεστώς που επιβάλλεται στην χώρα.

ΝΑΥΠΛΙΟΣ Ο ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΜΩΝΗΣ

Όμως ο Θεός παρουσιάζεται ευμενής προς τους Αργείους όταν συναντά την Δαναΐδα Αμυμώνη, η οποία ήταν μια από τις τέσσερις κόρες που είχε αποκτήσει με την Ευρώπη που ήταν βασίλισσα, όπως αναφέρει ο Απολλόδωρος. Ήταν τότε που ο Δαναός έστειλε τις κόρες του προς ανεύρεση νερού. Η Αμυμώνη φθάνοντας στην περιοχή της Λέρνης συναντά έναν Σάτυρο που κοιμόταν κάτω από ένα δένδρο. Αυτός προσπάθησε να βιάσει την Δαναΐδα που με τις κραυγές απελπισίας της έβγαλε από το θαλάσσιο βασίλειό του, τον Ποσειδώνα. Η τρίαινα του θεού που θέλησε να βρει τον σάτυρο, αστόχησε και στο σημείο όπου έπεσε ανέβλυσε άφθονο νερό. Η Πηγή αυτή πήρε το όνομα της Αμυμώνης από τις κυριότερες πηγές  της Αλκυονίας ( της λίμνης που θεωρούνταν απύθμενη και κατά την παράδοση λέγεται πως ο Θεός Διόνυσος από αυτήν κατέβηκε στον Άδη να φέρει πίσω στην ζωή, την μητέρα του Σεμέλη), στους πρόποδες του  όρους Ποντίνου.

Ες Παγάν

Ες Παγάν - Δημήτρης Πάνας.-

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΝΥΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΝΥΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ,
ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ,ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΤΙΚΑΝ ,ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΑΘΙΚΤΗ, ΣΕ ΣΠΑΣΤΗΡΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΣΒΕΣΤΟΚΑΜΙΝΩΝ !!!

ΟΛΥΜΠΟΣ ,ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ .(Πλήρης Ταινία)

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ (ΠΛΗΡΗΣ ΕΔΩ) ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΌΛΥΜΠΟΣ, ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ" ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΕΓΩ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ !