Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.


Οι περισσότεροι από εσάς τα ξέρετε και κάποιοι όχι.
Το 1821 οι πρόγονοι μας ξεκίνησαν έναν αγώνα για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Πριν προλάβουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, ντόπιοι παράγοντες και δοσίλογοι των Τούρκων κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους την πολιτική εξουσία και να θανατώσουν ή να φυλακίσουν τους ήρωες αγωνιστές.
Οι ίδιοι αυτοί, έσπευσαν μόλις μπόρεσαν στην Αγγλία και στην Γερμανία και πήραν τεράστια δάνεια όπου και τα κράτησαν για δικό τους όφελος εκτός από ελάχιστα.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

"Σφαλιάρα" ΓΕΕΘΑ σε Πάγκαλο: "Δεν εκτελούμε παράνομες εντολές"!


«Κόκκινο» ανάβουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στα σχέδια της κυβέρνησης που εκφράζονται δια του αντιπροέδρου της, Θεόδωρου Πάγκαλου, που τις προορίζουν να υπερασπίσουν τις ... τράπεζες, όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερία «Ελ Μούντο» σε περίπτωση που ξεσπάσουν ταραχές μετά από ενδεχόμενη χρεοκοπία της χώρας, σε περίπτωση που δεν θα ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και δεν θα λάβουμε την 5η δόση του δανείου των 110 δις. ευρώ.

Θέλουν νεκρούς! - Το υπέρτατο όπλο τρομοκράτησης των πολιτών


Είναι σαφές πλέον, τόσο από την κίνηση των 300 γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων προβοκατόρων, όσο και με την εντολές απλώς ... κατευνασμού τους που έχει λάβει η αστυνομία, η οποία παρά το γεγονός ότι διαθέτει όλα τα μέσα δεν κινείται ενεργητικά προς σύλληψή τους, ότι κάποιοι θέλουν νεκρούς για να ανακοπεί το κύμα ξεσηκωμού στη χώρα κατά της τρόϊκας και της κυβέρνησης.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ατλαντίδα Πλάτωνας, Αρχαία Ελληνικά Α' Γυμνασίου Εν.12

Εκπαιδευτικό υλικό για τη εισαγωγή στη διδασκαλία της Ενότητας 12 των Αρχαίων Ελληνικών Α' Γυμνασίου, από το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στον δικαστικό αγώνα του Ιωάννη Μεταξά για την Ελλάδα στηρίχθηκε η Αργεντινή και έδιωξε το ΔΝΤ!

Το 1936 το Ελληνικό Κράτος (δηλαδή ο Ιωάννης Μεταξάς), αρνήθηκε να εξυπηρετήσει δάνειο που είχε συνάψει με την Βελγική Τράπεζα Societe Commerciale de Belgique. Η κυβέρνηση του Βελγίου έσπευσε να συνδράμει την Βελγική Τράπεζα και προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Διεθνούς Δικαίου που είχε ιδρυθεί από την Κοινωνία των Εθνών (πρόδρομό του ΟΗΕ). Στην...

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΎΜΝΟΥ

Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ , η κοινός ο Εθνικός μας Ύμνος, δεν είναι αυτό που νομίζετε.
Ως γνωστών σήμερον αναφέρουμε μόνο τους δυο πρώτους  τετράστιχους. Το ολόκληρο κείμενο αποτελείτε από 158 τετράστιχους. Και πάλι σας λέγω ότι δεν είναι αυτό που νομίζετε.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ? Βίντεο

"ΜΟΛΙΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!"
"Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ...."Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπεδινός


Αποκάλυψη: “Σε 48 ώρες, η Ελληνική πολεμική αεροπορία θα γονατίσει την Τουρκική πολεμική μηχανή”!|(video)

Ποιός νομίζετε ότι είπε αυτή την έκφραση; Κάποιος “φαντασιόπληκτος – εχθροπαθής”; Θα πέσετε από τα σύννεφα…

Η φράση αυτή ειπώθηκε από το στόμα Ισραηλινού αξιωματούχου (όχι του στρατού) στο περιθώριο πρόσφατου συνεδρίου για τις εξελίξεις στην περιοχή…

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ - (Α)ΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ)

Κάποιοι από εσάς, ίσως έχετε ακούσει, ότι τα μέρη που προσλάμβαναν ιδιαίτερη σημασία για τους αρχαίους Έλληνες, όπως οι ναοί, τα μαντεία, οι πόλεις και τα μνημεία, συνδέονται μεταξύ τους με γεωμετρικές σχέσεις. Σχηματίζουν δηλαδή διά­φορα νοερά γεωμετρικά σχήματα, όπως τρίγωνα, πολύγωνα και ομόκεντρους κύκλους, ενώ και οι αποστάσεις που έχουν μεταξύ τους είναι προϋπολογισμένες και συγκεκριμένες.
Όμως δεν μπορεί να μη μείνει έκπληκτος κάποιος συνειδητοποιώντας....

Η “χρυσή γενιά” Ελλήνων εφοπλιστών και τα 2 τρισ. δολάρια ορυκτού πλούτου

Πως Έλληνες εφοπλιστές διαπρέπουν στο εξωτερικό μεταφέροντας υδρογονάνθρακες για άλλους την ώρα που ορυκτός πλούτος αξίας ενδεχομένως άνω των $2 τρις. παραμένει «θαμμένος» κάτω από την ευθυνοφοβία των κυβερνώντων.
Του Γιώργου Γ. Λιάρου
Ενώ οι Έλληνες εφοπλιστές πρωταγωνιστούν στην διεθνή «επανάσταση» του φυσικού αερίου, στην Αθήνα η κυβέρνηση αδυνατεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να εκμεταλλευτεί τον φυσικό πλούτο του έθνους τη στιγμή που η χώρα το χρειάζεται περισσότερο. Και αυτό ενώ έχει ήδη αναδυθεί μια νέα γενιά «Χρυσών Ελλήνων» που με την επιχειρηματικότητά της, την...

Η FEMA ζητά πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα 140 εκατομμυρίων πακέτων τροφίμων, κουβερτών, και σακουλών για πτώματα!

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) ψάχνει επίσης, για έναν προμηθευτή που θα μπορεί να παρέχει «διάφορα καύσιμα για την υποστήριξη της αντιμετώπισης καταστροφών».
Το DHS παραθέτει συγκεκριμένες Πολιτείες στις οποίες θα υπάρχει ανάγκη: Βόρεια Καρολίνα, Νότια Καρολίνα, Λουιζιάνα, Τέξας, Αλαμπάμα, Μισισιπής, Γεωργία, και Φλόριντα. Δηλαδή, ο Κόλπος του Μεξικού, σωστά;

Ερμηνεύοντας τα κρυμμένα σύμβολα της Μεγάλης Πυραμίδας

Ένας μήνας έχει περάσεις από τότε που ο κόσμος είδε για πρώτη φορά μετά από 4.500 χρόνια μια σειρά από σύμβολα τα οποία βρέθηκαν στην καρδιά της Μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα, και ξεκίνησαν οι πιθανές ερμηνείες τους.

Η αποκάλυψη ότι στο εσωτερικό μιας από τις δύο τομές που ξεκινούν από τον λεγόμενο Θάλαμο της Βασίλισσας στη Μεγάλη Πυραμίδα υπήρχαν σύμβολα έκανε το γύρο του κόσμου. Επρόκειτο για μια σειρά συμβόλων και μια γραμμή από κόκκινη ώχρα καθώς και ένα άλλο σημείο μαύρου χρώματος, τα οποία φωτογράφισε στο εσωτερικό της τομής και στο διάστημα μεταξύ δύο λίθων που την έφρασσαν, το ρομπότ «Τζέντι» (από το όνομα ενός μάγου-συμβούλου του Χέοπα με βάση αιγυπτιακό λογοτεχνικό κείμενο). Ο φακός του ρομπότ αυτού, που λειτούργησε με βάση πρόγραμμα έρευνας των αθέατων χώρων της πυραμίδας υπό τον Z. Hawass, μπόρεσε για πρώτη φορά να διαπεράσει μέσω ορυγμάτων τους λίθους οι οποίοι, όπως είχε αποκαλυφθεί σε παλαιότερο πρόγραμμα, έφρασσαν την τομή.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ-ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ

Ή ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Ένα από τα πολύ περίεργα γεγονότα της εποχής μας, στο οποίο δεν δόθηκε ποτέ καμία δημοσιότητα από τα διεθνή ΜΜΕ, είναι το ότι πάνω από 100 κορυφαίοι επιδημιολόγοι δολοφονήθηκαν ή πέθαναν με θάνατο ανεξήγητο ή σκοτώθηκαν σε “ύποπτα” ατυχήματα.
Οι περισσότεροι από αυτούς εργαζότανε πάνω στην….

Προμήθειες επιβίωσης μακράς διάρκειας στο σπίτι.

Ανέβασα αυτό το βίντεο για να πάρετε μια γεύση από το είδος των προμηθειών που θα χρειαστείτε σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά στην πατρίδα μας. Καλό είναι πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και ιδίως τώρα που τα πράγματα στην Ελλάδα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Καλή προετοιμασία σε όλους και εύχομαι να παραμείνουν οι προμήθειές σας αχρείαστες!
Arxaioplhktos
Διαβάστε επίσης οδηγός επιβιώσεις εδώ 

Ελληνική αρχαιότητα.

OIKONOMIA
H οικονομία των Σκοτεινών χρόνων και της Γεωμετρικής περιόδου εμφανίζεται πολύ διαφορετική ως προς τη δομή και τις λειτουργίες της από αυτή της Mυκηναϊκής εποχής. H παρακμή των μυκηναϊκών κρατών και οι μεταναστεύσεις ορισμένων ελληνικών φύλων στις περιοχές με μυκηναϊκό παρελθόν προκάλεσαν την πλήρη κατάρρευση της οικονομικής οργάνωσης που είχε δημιουργηθεί γύρω από τα ανάκτορα. Σε αντίθεση με το συγκεντρωτικό και γραφειοκρατικό σύστημα των ανακτόρων, αυτή την εποχή δημιουργείται καθεστώς ατομικής ιδιοκτησίας και η οικονομία αποκτά οικογενειακό χαρακτήρα.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

Η επανάσταση έχει φωνή τη φωνή του Νικόλα!!48 τραγούδια του μεγάλου ΕΛΛΗΝΑ ερμηνευτή διάρκεια 3 ώρες! Άκου πως είναι οι φωνές αυτών που νοιάζονται πραγματικά! Μάθε να τις αναγνωρίζεις ...έχουν ένα ιδιαίτερο κύμα που σου δείχνουν την αλήθεια...μάθε αυτό το κύμα να το αναγνωρίζεις!

Δεν πληρώνουμε χαράτσι στην Εθνική Οδό


Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ»


Ελληνική αρχαιότητα.











ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΙΚΑΙΟ

Στους Σκοτεινούς χρόνους και τη Γεωμετρική περίοδο οι κανόνες που ρύθμιζαν τις πράξεις των ανθρώπων δε διακρίνονταν σε θείους και ανθρώπινους, αλλά αποτελούσαν ένα ενιαίο, αδιαφοροποίητο σύνολο.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ? (ΕΙΚΟΝΙΚΟ)

Aποτελούμε το προϊόν μιας άσκησης προσομοίωσης που συντελείται σε πραγματικό χρόνο;
Στη φυσική και στην κοσμολογία η Ψηφιακή Φυσική αποτελεί μια συλλογή θεωρητικών απόψεων που ξεκινούν με την υπόθεση ότι το σύμπαν, στη βάση του, είναι πληροφορικής φύσεως και είναι υπολογιζόμενο. Με δεδομένες τις παραπάνω υποθέσεις, το σύμπαν μπορεί να νοηθεί είτε ως το αποτέλεσμα κάποιου προγράμματος σ’ έναν υπολογιστή ή ότι είναι κάποιου είδους συσκευή ψηφιακού υπολογισμού.

Η Ψηφιακή Φυσική βασίζεται σε μια ή περισσότερες από τις παρακάτω υποθέσεις.

ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΑ ELF ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

Τα μικροκύμματα ELF/EMF είναι τηλεπαθητικά κύμματα που αν και χαμηλής συχνότητας , έχουν μεγάλες δυνατότητες και αν χρησιμοποιηθούν σε ανθρωπο έχουν τρομερές συνέπειες στην σκέψη και στις πράξεις του..!! Τα μικροκύμματα αυτά, τα εκπέμπουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας, το σύστημα HAARP και τα τσιπάκια που θέλουν να μας επιβάλλουν να εμφυτέψουμε στο δέρμα μας...!!
Πόσο οδυνηρά αραγε είναι στον ανθρωπο και τι επιδραση έχουν στην σκέψη του..?

Το Κυμβάλειο ή ο Κυμβαλίων όπως ονομαζόταν από τους αρχαίους Έλληνες

"Τα χείλη της Σοφίας είναι κλειστά προς όλους, εκτός από τα αυτιά της Κατανόησης..."
Κυμβάλειον

Το Ερμητικό Κυμβάλειο αποτελεί ένα σύγγραμμα που σε έντυπη μορφή εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα (το 1908) από μία ομάδα ατόμων που αποκαλούνται "οι 3 μύστες". Είναι πιθανό....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ!!


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑΡΧΗ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

Αγαπητά μου πρόβατα, 

Σας μιλάω για να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου στη φάρμα μας. Τον τελευταίο καιρό τα γουρούνια, που βρωμίζουν ολόκληρη τη φάρμα, δεν σέβονται τίποτα και καταστρατηγούν όλους τους κανόνες των ζώων.

Τι θα μας συμβεί, εάν χρεοκοπήσει η Ελλάδα; Ο οικονομολόγος, Β. Βιλιάρδος

"Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας", λέει μία σοφή ελληνική ρήση, το περιεχόμενο της οποίας βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του, σ' αυτό που βιώνουμε σήμερα ως Έλληνες και έχει να κάνει με μία επικείμενη χρεοκοπία της χώρας. Πώς φτάσαμε σ' αυτό το κρίσιμο ιστορικά σημείο στην Ελλάδα, ποιος ευθύνεται και τι θα σημάνει η επόμενη μέρα της πτώχευσης για τη χώρα γενικά και....
καθέναν από εμάς ειδικότερα;

Τι έχουν πάνω τα δολάρια; Από πότε ξέρουν για τους “δίδυμους πύργους”; ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

Τελικά ίσως να μην είμαστε και τόσο φαντασιόπληκτοι και να μη βλέπουμε παντού συνωμοσίες...αλλά αλήθειες!

Το Λευκό αδελφάτο η έρημος Τάκλα-Μακάν και οι Νεφελείμ(Βίντεο)

Η έρημος Τάκλα Μακάν είναι μια ψυχρή αμμώδη έρημος 270.000 km² στην αυτόνομη Κινεζική επαρχία Σινκιάνγκ-Ουιγούρ της Κεντρικής Ασίας. Η λέξη «Τάκλα Μακάν» σημαίνει «πήγαινε και δεν θα ξαναγυρίσεις». Εκεί υπάρχει μια πανάρχαια, τεραστίων διαστάσεων Λευκή πυραμίδα που στην κορυφή της υπήρχε ο ναός του Βάαλ. Από κάτω της, σε βάθος 10 χλμ. βρίσκεται μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε (Λευκή Πολιτεία) η οποία πιστεύεται ότι διοικείται από ένα 12μελές συμβούλιο και προεδρεύει ο ίδιος ο σατανάς, ο αρχάγγελος του σκότους Σαμαέλ, που ως στόχο έχουν την έλευση του αντιχρίστου! Θεός του Αδελφάτου φαίρεται να είναι ο JAH BUL-ON (από το JAHWEH=θεός των παλαιών Εβραίων, ΒUL=Βάαλ ή Βεελζεβούλ, ΟΝ= ΟΣΙΡΙΣ, ο αρχαίος αιγυπτιακός θεός της κόλασης). Το συμβούλιο αυτό απαρτίζουν και άλλοι δαίμονες (Αζαζελ, Αζαζελον, Αζαραντελ, Αζαελ).

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας, με το τηγανέλαιο, καθαρό πετρέλαιο και μάλιστα σε μόλις 24 ώρες!

Παίρνετε το καμένο λάδι από το τηγάνι, προσθέτετε μεθανόλη και καυστική σόδα, περιμένετε ένα 24ωρο και μετά γεμίζετε με τη μάνικα το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου σας με καθαρό πετρέλαιο!  Αυτή είναι η συνταγή που ακολουθεί ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας και χιλιάδες καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη, παράγοντας οικολογικά και πάμφθηνα καύσιμα.
Το “σπιτικό” πετρέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λέβητες αλλά και πετρελαιοκίνητα οχήματα, καθώς δεν διαφέρει σε τίποτε από το συμβατικό ντίζελ, παρά μόνο στην τιμή: 1,40 ευρώ στο βενζινάδικο, 0,22 ευρώ στο σπίτι!

ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ

ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΑ'Ι'Τ,
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΣΑ'Ι'Τ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΙΝ......

Μακροχρόνια αποθήκευση τροφής σε σακούλες mylar-Βίντεο

Η τροφές με την διαδικασία που φαίνεται στο βίντεο, μπορούν να διατηρηθούν περίπου 20-30 χρόνια! Αρκετά καλό χρονικό διάστημα, για να είστε ξέγνοιαστοι ότι δεν θα χαλάσουν οι πολύτιμες προμήθειές σας σύντομα. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αρκεί να έχετε τα κατάλληλα υλικά, προνοητικότητα και όρεξη για δουλειά :-) . Καλή επιτυχία σε όσους το δοκιμάσουν!

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αρχιτέκτονες του ελέγχου(Βίντεο)

Γεννημένος στη Βόρεια Ιρλανδία, ο Μάικλ Τεσάριον είναι ένας συγγραφέας, εναλλακτικός ιστορικός, φιλόσοφος και είναι ειδικός στην απόκρυφη ιστορία της Ιρλανδίας και της Αμερικής, έχει ερευνήσει τη παγκόσμια μυθολογία, όπως και τη υπέροχη και μυστηριώδη Δρουΐδική ιστορία της πατρίδας του. Το έργο του Μάικλ εξετάζει τις συνέπειες μιας εξωγήινης ανάμειξης στο πολιτισμό μας και απαντάει σε πολλά από τα διλήμματα που δημιουργούν απορίες σε πολλούς ειδικούς στις επισκέψεις εξωγήινων. Διευκρινίζει τη παραπληροφόρηση σχετικά με την Ατλαντίδα και τις άλλες χαμένες ηπείρους της προιστορίας και μας δείχνει ότι το ενορχηστρωμένο χάος στο πλανήτη σήμερα έχει τις ρίζες του στην αρχαϊκή εποχή.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ελληνική αρχαιότητα.









ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΑ
Στους Σκοτεινούς χρόνους παρατηρείται δημογραφική συρρίκνωση. Oι περισσότερες πληροφορίες προέρχονται από αρχαιολογικές πηγές, ιδιαίτερα τα νεκροταφεία, αφού οι οικισμοί είναι σχεδόν ανύπαρκτοι και τα ίχνη ζωής σπανίζουν στις περισσότερες τοποθεσίες. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς αρκετών αρχαιολόγων, ο πληθυσμός της ηπειρωτικής Ελλάδας πιθανότατα να μειώθηκε κατά τρία τέταρτα. Μικρές, ωστόσο, ανθρώπινες ομάδες φαίνεται να επιζούν στα Nιχώρια της Μεσσηνίας, το Λευκαντί της Εύβοιας, την Αθήνα, το 'Aργος, την Ασίνη και την Τίρυνθα της Αργολίδας. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι διαθέσιμες από τα νεκροταφεία πληροφορίες είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε μονομερή ερμηνεία αυτού του προβλήματος. 'Aλλοι μη ανιχνεύσιμοι παράγοντες, όπως οι πληθυσμιακές ανακατατάξεις, οι μεταβολές του τρόπου ζωής και οι διαφορετικές αντιλήψεις περί θανάτου, μπορούν να διαφοροποιήσουν τα συμπεράσματα.

ΣΟΚ! Υποθηκεύει την χώρα το ΠΑΣΟΚ... όπως αποκάλυψε ο Ρομπάι!!!..βίντεο

[Ότι συζητούσαμε, για πώληση Ακρόπολης ή ελληνικών νησιών και γελούσαμε πριν ένα χρόνο όταν λέγαμε ότι αυτά δεν γίνονται συζητάει ο ΓΑΠ με τους δανειστές μας όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι!!!]
«Βόμβα» από τον Χ. Βαν Ρομπάϊ. «Συζητούμε και τις υποθήκες για τα νέα δάνεια» δηλώνει ο πρόεδρος τoυ Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Σοκ και δέος από το νέο «τσουνάμι»...

Η Άφιξη των Ολυμπίων Θεών!!! (Αλήθεια η Ψέμα;;;)

Τελευταία πυκνώνουν οι επιστημονικές αναφορές σχετικά με τις επισκέψεις που δέχθηκε στο παρελθόν η Γη από Εξωγήινους ή Θεούς ή Ολύμπιους ή Αγγέλους, μάλιστα οι επιστήμονες εμφανίζονται πολύ τολμηροί χωρίς να διστάζουν να διακινδυνέψουν την επαγγελματική τους φήμη.


Παράδειγμα αποτελεί μια εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης (ΕΤ-3) την 18.10.1999 (22.00ω).
Ένας Αμερικάνος καθηγητής το 1993 είχε δώσει μια τηλεοπτική εκπομπή που αναφερόταν στα χειρόγραφα μιας σπηλιάς του Κουμράν της Νεκρής Θαλάσσης τα οποία φυλάσσονται στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ του Ισραήλ με ένοπλη φρουρά και οι αίθουσες γεμίζουν με δηλητηριώδη αέρια αν παραβιασθεί το σύστημα συναγερμού.

Οι επιδράσεις της ακτινοβολίας στον άνθρωπο

Ο παρακάτω πίνακας αναφέρει τις συνέπειες που έχουν οι διαφορετικές δόσεις ακτινοβολίας σε millisievert
Κάποια χρήσιμα στοιχεία που δεν περιλαμβάνονται είναι:
  • Κάθε οδοντιατρική ακτινογραφία είναι 0,4 millisievert
  • Η ακτινογραφία θώρακος είναι 0,6 millisievert
  • Η ακτινοβολία του περιβάλλοντος είναι 2,4 millisievert το χρόνο
  • Τα πληρώματα των αεροπλάνων σε υπεραντλαντικές πτήσεις δέχονται 9 millisievert το χρόνο
  • Η αξονική τομογραφία είναι 10 millisievert
  • Το κάπνισμα 1,5 πακέτου την ημέρα είναι 13 millisievert το χρόνο

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ…

... ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ

Στα γραφεία του De La Rua, Προέδρου Αργεντινής
- Δεν ξέρουν ότι αυτό δεν είναι δημοκρατία. Κάνουν φασαρία με κατσαρόλες, χάνουν τον καιρό τους στις πλατείες. Τι θέλουν;
- Η περισσότεροι είναι άνεργοι κύριε πρόεδρε
- Και η αστυνομία τι κάνει;
- Μετά τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας είναι όλοι φοβισμένοι....

Ο Δρ.Χάμερ "ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΕΛΟΣ"...Η χημειοθεραπεία είναι μια απάτη!

Για εμάς ποτε δεν υπήρχε καρκίνος... για εμάς είναι μια ασθένια που δημιουργήθηκε τα τελευταία 200 χρονια. Ίσως και να υπήρχε αλλα τα τελευταία χρόνια θερίζει...ψεκαστικά, μεταλλαγμένα, ραδιοκύματα, κινητά, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, κινητά, wifi........Οι φαρμακοβιομηχανίες κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους για την μείωση του πληθυσμού...

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ :Αλλόκοτη ηλιακή έκλειψη ξεκινά την Πέμπτη

Οι μεταμεσονύχτιες ηλιακές εκλείψεις γίνονται ορατές μόνο στην Αρκτική και την Ανταρκτική, όπου ο ήλιος δεν δύει ποτέ στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η επόμενη μεταμεσονύχτια έκλειψη θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Ιουνίου, οπότε θα γίνει ορατή στη βόρεια Κίνα και τη Σιβηρία. Η σκιά της Σελήνης θα περάσει στη συνέχεια πάνω από την Αρκτική διασχίζοντας τη λεγόμενη Γραμμή Αλλαγής Ημερομηνίας στον ....

ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ! ;

TA ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ Ή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Παρακαλώ διαβάσετε Προσεκτικά το κείμενο της κ. Κατερίνας Μουντή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων! Στείλετε το τουλάχιστον σε τρείς φίλους σας και παρακαλέσετε τους να το στείλουν και αυτοί σε άλλους τρείς ο καθένας . Αν αυτό το επαναλάβουν οι φίλοι σας και οι φίλοι τους και αυτό γίνει μόνο για μια δεκαριά επαναλήψεις ,

Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι. Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος

Εδώ και πολλές ημέρες μετά την ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 27 ΜΑΪ́ΟΥ 2011 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/tyxaio.html ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΩ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΘΟΥΣ ΑΠΌ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: TI BΡΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;;;

Καθώς κοιτούσαμε φωτογραφίες  από την επιφάνεια της Σελήνης ανακαλύψαμε κάτι που ίσως αξίζει μια 2η ματιά και από έσας.  
Eκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται κάτι, αλλά ανεβάζοντας την φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτή η περίεργου σχήματος γραμμή, ούτε κρατήρας είναι, ούτε παιχνίδι του φωτός..

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ετοιμάζουν νέο "τελετουργικό" αλά 9/11 στο Βερολίνο?!!!? - Είναι το μέλλον προσχεδιασμένο από την ΝΤ? - Ετοιμάζουν ΦΕΟΥΔΟ-ΕΕ?Βίντεο

Ετοιμάζουν νέο "τελετουργικό" αντίστοιχο των Δίδυμων Πύργων στις 11 ή 26/6/11?
Ένα μήνυμα που έλαβα από φίλη στο εξωτερικό μοιάζει ιδιαίτερα ανησυχητικό και ίσως θα έπρεπε μετά τα όσα μας "δίδαξε" η ιστορική μέρα φρίκης του Σεπτέμβρη 2001 με την πτώση των Δίδυμων Πύργων και όσα ακολούθησαν να πρέπει να βρούμε τρόπους μη επίτευξης του στόχου τούτου...
(αν είναι έτσι...)

Ελληνική αρχαιότητα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΔΟΜΕΣ
Kατά τους Σκοτεινούς χρόνους και τη Γεωμετρική περίοδο αναπτύχθηκαν σταδιακά πολύπλοκες κοινωνικές μορφές που απαντούν και στις επόμενες περιόδους. Εκτός από τον οίκο υπήρχαν περιφερειακές ενότητες που εκτείνονταν από την κώμη έως το έθνος, θρησκευτικές ομαδοποιήσεις γύρω από μία τοπική λατρεία, αδελφότητες, δεσμοί μεταξύ των αριστοκρατών και των οπαδών τους. Έτσι το κάθε άτομο, άνδρας ή γυναίκα, ενήλικος ή ανήλικος, συνδεόταν με τους άλλους μέσω πολλαπλών δεσμών, οι οποίοι, αν και του επέβαλλαν περιορισμούς, του παρείχαν συγχρόνως σημαντική υποστήριξη. Ωστόσο, απουσιάζουν τα απαραίτητα στοιχεία για να διερευνηθούν σε βάθος οι κοινωνικές αυτές μορφές, όσο σημαντικές και αν υπήρξαν.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ!! (Βίντεο)

Ο Μαξ τα λέει ωμά και ως έχουν μέσα σε 1 λεπτό.
Εμείς τα συνειδητοποιούμε;

Credits: @http://www.youtube.com/user/RussiaToday

Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=140536#p140536

Για το πλήρες άρθρο της εφημερίδας που δειχνει το βίντεο, κλικ εδώ http://www.businessinsider.com/greek-bailout-will-require-loss-of-sovereignty...

ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ το τελευταίο τους χαρτί

Mονίμως ο στόχος της ηγεσίας, είναι να μας ταϊζει κουτόχορτο
Κάποτε πρέπει να πάψουμε να το μασάμε.

CREDITS http://www.youtube.com/user/AlienScientist

Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ, εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=140275#p140275

Max Keiser Θα σας πάρουν και το χρυσο! (και τα σώβρακα μήπως;)

Τα σχολια δικά σας...

σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=165&t=10776&p=140060#p1...

Μίκης Θεοδωράκης Σπίθα Rex 17.01.2011(Βίντεο)

Στις 17.01.2011 έγινε μια τρομερή αποκάλυψη! Μάθαμε ίσως το πιο συγκλονιστικό μυστικό της μεταπολίτευσης. Ο Μίκης Θεοδωράκης
στην ομιλία του στο REX για την ΣΠΙΘΑ ομολόγησε πως αυτός ο ίδιος
εμπνεύστηκε και μεσολάβησε για την "Λύση Καραμανλή".

Αγανακτισμένοι Πολίτες 27/05/11


Η άλωση της Κωνσταντινούπολης. (η πόλις εάλω)

Μέχρι η ιστορία να διορθώσει το λάθος της.

ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (GUMMY BEAR PARODY REMIX)

Αφιερωμένο στους βουλευτές μας τα Λαμόγια !!!

Μήνυμα Τζίμη Πανούση _Βραβεία STATUS 2009

"ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΜΗΝΗΜΑ" ΤΟΥ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ STATUS 2009.

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Εσένα τη Νέμεση καλώ, τη βασίλισσα την πανίσχυρη, μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι πράξεις των θνητών ανθρώπων, την αιώνια, την αξιοσέβαστη, με την απεριόριστη όραση, εκείνη που αγαλιάζει με το ορθό και το δίκαιο... ΕΣΣΕΤΑΙ -)(- ΗΜΑΡ

Conspiracy theory with Jesse Ventura - HAARP (Ελλινηκοί υπότιτλοι)

Μια νεα τεχνολογια που δουλευει με δισεκατομυρια ραδιοκυματα, μπορει να ελεγχοι και να αλλαζει τον καιρο οπουδηποτε στον κοσμο,προκαλει τσουναμια,σεισμους,και τυφωνες,επισης μπορει να επηρεαζει τον ανθρωπινο εγκεφαλο,ειναι το υπερτατο καταστροφικο οπλο!!

Aπάντηση στην κα. Δαμανάκη...(Βίντεο)

Μετα τη δήλωση της κας. Δαμανάκη, σκέφτηκα να της απαντήσω με αυτό το βίντεο που είναι συνοπτικά οι θέσεις του Φάρατζ στην Ευρωβουλή, από το 2008 μέχρι το Μάρτη του 2011.

Η δήλωση της κας. Δαμανάκη είχε ως εξής:

2012 ΕΤΟΣ ΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ

ΜΕΛΕΤΉΣΤΕ ΤΑ ΚΕΊΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.E.A. ΟΜAΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤAΣΕΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο.Ε.Α. :
http://perseysteam.blogspot.com/
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

Boriska: ένα χαρισματικό παιδί indigo

Το εκτενές και εκπληκτικό αυτό άρθρο γράφτηκε από τον καταξιωμένο ρώσο συγγραφέα Gennady Belimov, καθηγητή πανεπιστημίου και ερευνητή ο οποίος ήταν παρών στην κατασκήνωση όπου ο Boriska (ή Boris) για πρώτη φορά ξεδίπλωσε τις εμπειρίες του, αρκετά χρόνια πίσω. Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2004.

Αποκαλύψεις των μυστικών της Σφίγγας

Λίγα μέτρα πιο πέρα από την Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας (Χέοπος) βρίσκεται η περίφημη Σφίγγα της Αιγύπτου που έχει κεφάλι γυναίκας, σώμα ταύρου, πόδια λονταριού και φτερά αετού. Ποια είναι όμως η σκοπιμότητα της υπάρξεώς της μέσα στο χώρο των πυραμίδων της Γκίζας, κάτω από τα πόδια της Μεγάλης Πυραμίδας και τι παριστάνει;

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο μανάβης και η πιστωτική κάρτα (αληθινή ιστορία)

Ένας φίλος -μανάβης στο κέντρο της πόλης- έλαβε μια μέρα, ταχυδρομικώς στο όνομά του μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό.
Χωρίς να έχει ζητήσει ποτέ κάρτα και χωρίς να έχει συζητήσει γι' αυτό το ζήτημα ποτέ, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο... διευθυντή της τράπεζας.
-Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη....
στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;

Μία παράξενη φωτογραφία..


ΕΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ...


ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ,ΨΥΧΟΛΟΥΣ, ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ,
ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ...

Ελληνική αρχαιότητα.

ΚΟΙΝΟΝΙΑ
Οι περισσότερες προσπάθειες ανασύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας των Σκοτεινών χρόνων βασίστηκαν κυρίως στον Όμηρο και εν μέρει στον Ησίοδο. Ωστόσο, η κοινωνία που παρουσιάζεται στα ομηρικά έπη κατά πάσα πιθανότητα είναι ένας συγκερασμός πολύ διαφορετικών, ακόμα και στην περίπτωση που ήταν σύγχρονες, κοινωνικών μορφών και η χρονολόγησή τους έχει αποτελέσει αντικείμενο ευρείας συζήτησης.

RFID σε night club στην Ολλανδία


Επιστολή του Nielsen Knudsen στους Έλληνες Βουλευτές αλλά και σε όλους μας.

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen
Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγος κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου.

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ BLOG..

Δ. Λιακόπουλος: "Πλησιάζει η ώρα του "ξεπαστρέματος" των πολιτικών από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έρχεται"!
ΜΙΛΑ ΓΙΑ ''  την ηλιθιότητα του αγελαίου πλήθους, που ανέκαθεν πήγαινε εκεί που του έλεγαν τα πραγματικά και παγκόσμια αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα. 

Στα αφεντικά αυτά ανήκουν οι ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες που διορίστικαν μέσω εκλογών σε όλα τα κράτη και στα ίδια αφεντικά ανήκουν και οι προγραμματισμένοι "επαναστάτες" που κάνουν λέει ένα αυθόρμητο ξεσηκωμό σε όλη την Ευρώπη και σταδιακά σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να φύγουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να έλθουν εκείνοι που με μία παγκόσμια διακυβέρνηση θα μας δώσουν λύση πακέτο.'' 

 ..ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΨΟΓΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ILLUMINATI CARD GAME ΜΕ ΣΕΙΡΑ..

ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!

ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!
ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Η MOODY'S ΕΙΠΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ"
H είδηση βόμβα έσκασε από τα χείλη του "κυρίου Μπάμπη" πριν από λίγο. "Σε λίγη ώρα θα ανακοινωθεί από τη Moddy's η χρεοκοπία για μικρό χρονικό διάστημα της Ελλάδας"!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Ο «Ελληνικός Κόσμος» συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος με δράσεις που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών για την προστασία του περιβάλλοντος. Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 ελεύθερη είσοδος για δύο προβολές της τρισδιάστατης ψηφιακής ταινίας «Η Γη είναι το σπίτι μας» στη «Θόλο», το Θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του ΙΜΕ. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

David Icke (Ελληνικοί υπότιτλοι)

Τεχνική επεξεργασία AnonumosEreynhths
Μετάφραση δική μου
copyright setokaiba22